• Amina&Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltem Aminával, ahogy szoktam. Pontosabban a telefonját kezelő hölggyel, aki már úgy szokta felvenni hogy pontosan tudja ki vagyok. Mármint hogy egy nagyon kedves törzsvendége vagyok, akivel Amina is nagyon szeret együtt lenni. Gondolom hogy ezt el is újságolta neki, had örüljön, aminek következtében Aminának lehetősége nyílt egy kis meglepetést szervezni nekem, de erről majd később.
    Ez egy vele szokásos, kettesben töltött randinak indult, ennek megfelelően egyeztettünk a telefonos hölggyel, másnapra tudott adni időpontot egy kétórás randira.
  • Megközelítés:

    Rövid időn belül az egész szalon ismét új helyre költözött, de továbbra is a nyolckeren belül. Most a Corvin negyedben vannak, elvileg ez véglegesnek is van szánva, Amina elmondása szerint mindenkinek nagyon tetszik a hely, meg a környék, a szorgosan dolgozó lányoknak is, meg a vendégeknek is. Nem is csodálom, a pláza mögötti sétálóutca egyik újszerű, kitűnő állapotú épülete. Azért csak újszerű, mert azt hiszem ez az ottaniak közül az egyik első épület, amit felhúztak mikor indult a környék rehabilitációja, meg a pláza építése. Szóval van már több újabb is, de ettől még nagyon rendben van ez is, ahogy az egész utca. Tömegközlekedés értelem szerűen kitűnő, van minden a pláza túlfelén. Parkolásra pedig maga a pláza ajánlott.
  • Helyszín:

    A kecó maga emlékeim szerint az egyik felsőbb emeleten van, ha nem konkrétan a legfelsőn, őszintén megmondva nem emlékszem volt-e magasabb sorszámú gomb a liftben. Felfele menet már erősen Aminán járt az agyam, nem figyeltem túlzottan a részletekre… Szerinte ez egy penthouse, nem tudom mi a pontos definíció, hogy valóban nevezhető-e annak, de a lényegen ez nem változtat: egy rendkívül szép, igényes, jó kialakítású nagy lakás, gyönyörűen berendezve. Persze a berendezés ugyan az mint a korábbi helyszíneken, szóval ez inkább a szalon érdeme, mintsem a lakásé. De a lakáshoz tartozó dolgok is nagyon szépek és igényesek, a fürdő, a különféle burkolatok, világítás, stb. Olyan a hely, ahol bárki szívesen ellakna szerintem. Pláne hogy ilyen gyönyörű csajok flangálnak benne lenge öltözetben, mint Amina… :D
  • Lány külseje:

    Ezen a ponton most ki kell fejtsem mi is volt Amina meglepetése a számomra. Egy korábbi randin kikotyogtam neki a szülinapomat, ami mostanában van. Ezért édes drága Aminám úgy döntött, meglep engem, de nem ám akármivel… Bemutatta nekem igen kedves barátnőjét, Zoét, és azt mondta: ajándék gyanánt ő is csatlakozik hozzánk, és együtt fognak szétcincálni. Aztarohadt basszus!! Elakadt a lélegzetem, de talán egy szívverés is kimaradt, aztán meg hevesen kalapált, Zoé annyira gyönyörű lány, így ketten Aminával meg aztán Jézusom… Annyira de annyira imádom ezt a csajt, hogy az valami hihetetlen! Otthon az asszony miért nem szokott ilyennel meglepni bakker?? Aminából egyszer még a világ legjobb felesége lesz, az holtbiztos!

    Mivel Amina külsejéről sokszor írtam már, itt most Zoét fogom csak méltatni. Mikor megláttam őt, naivan azt gondoltam azért pont őt szervezte be Amina, mert ismeri már az ízlésem, és tudta hogy nagyon be fog jönni nekem Zoé. Nem is tévedett, viszont nem csak ez volt a választás alapja, de ezt majd később fejtem ki. Zoé egy csodaszép, sportossága mellett kellően husis, szolidan kipárnázott tündér, tenyérbe illő ruganyos cicikkel, szép bimbókkal, rosszkislányos-vadcsjszis arccal, gyönyörű szemekkel, vastag, húsos ajkakkal, amikkel hihetetlen dolgokat tud művelni. Bársonyos, szolibarna és illatos a bőre, vadítóan illatozó és nedvesen csillogó az isteni finom puncija, aminek ajkai szintén jó húsosak. Szolid, de szexi tetkói is vannak, ami nekem nagyon be tud jönni. Nagyon rendben van minden tekintetben!

    Utólag megnézve az adatlapját, minden bizonnyal meglátogattam már volna őt is, ha valamiért nem kerülte volna el eddig a figyelmemet a hirdetése, ami egyébként alább látható, a telefonszáma pedig: 20-962-5466

    https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=236748&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Zo%C3%A9
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a részt most teljesen kihagytuk, én se terveztem hogy masszázst kérek, de ha terveztem volna se jutott volna rá idő, ugyanis a lányoknak is egészen más terveik voltak velem.
  • Levezetés:

    A szokásos körök lefutása után (tisztálkodás, némi szóbeli ismerkedés Zoéval) a két csaj nekemesett, szószerint körbecsavartak puha bársonyos testükkel, simogattak, csókolgattak, hevesen igyekeztek ingerelni szexuális vágyaimat, hogy jól felhúzzanak. Sikerült is, de mielőtt még kezeimnek vagy ajkaimnak sikerült volna mélyebben megismerkedni bármely illatos és/vagy nedves testrészükkel, leváltak rólam, és egymásba gabalyodva nekikezdtek egy fergeteges lezbizésnek. Azt a mindenségit neki! Hát én határozottan lemaradtam valamiről! Legutóbb mikor Aminával édeshármasoztam, még kis szende szüzike volt, akin érződik hogy kíváncsi a lezbis élvezetekre is, gerjed egy szép női testre, egy szép punci látványára is, de akkor még bátortalan, talán kicsit bizonytalan is volt, hogy akarja-e igazán ezt. Hát most nem volt bátortalan! Nyalta-falta egymást a két lány, szerintem nélkülem is ellettek volna. Lehet hogy szoktak is. De nem szólnak a kis dögök, hogy csatlakozzak! A fene egye meg! :D Kiderült, hogy Amina mostmár egyértelműen biszexnek vallja magát, és bár csajjal nem élne együtt, párkapcsolatban, de a pasijával - ha lesz - tuti rendszeresen bevonnak majd még egy csajt, mert ő maga is igényli ezt. És, azt mondja, hogy ezt nekem köszönheti, én mutattam meg neki hogy mennyire jó hármasban, mennyire finom a punci is… Azt hittem ott helyben megsemmisülök a megilletődöttségtől, annyira jó volt ilyet hallani, rendkívül megtisztelő! De azért kellett hozzá ám Zoé is, kiderült ugyanis hogy neki csajban Amina a zsánere, és már egy ideje fűzögette. Amikor egyszer meglátta mennyire szép a puncija, nem bírta tovább, és egyenesen rákérdezett hogy kinyalhatja-e. Amina pedig beadta a derekát, és onnantól elszabadult a lezbi élvezkedés… Hát így lett Zoé és szerény személyem által Amina egy igazi biszex cicus, és ekkor már sejtettem, hogy ez lehetett az igazi ok, amiért pont Zoét szervezte be ajándék gyanánt. :) Cserfes kis dög, az már biztos!

    Nem bírtam sokáig csak nézni amit egymással műveltek, beszálltam hát én is. Amina megkért, hogy egyik cicijének a bimbóját az ujjammal izgassam finoman, a másik bimbót szopogassam, miközben Zoé ujjazta és nyalta a punciját. Csúcs hogy milyen kéjenc a csaj! Ezt nagyon sokáig csináltuk, Amina közben többször is elélvezett, de nem engedte hogy pihenjünk, minden orgazmus után halkan sóhajtozva könyörgött, hogy abba ne hagyjuk, még csak ne is lassítsunk egy pillanatra se! Amikor már kezdtem fáradni, úgy döntöttem ideje belenyalnom egy finom pinába, ígyhát megkóstoltam Zoé fincsin illatozó nedves punciját. Hmmm, istenem! A menyországban éreztem magam. Közben tapiztam, fogdostam szemérmetlenül, ahol csak értem, de ez nagyon tetszett ám neki is, és odaszólt Aminának: jól mondtad, kurva jól nyal! Egy kicsit elpirultam gondolatban, de rendületlenül folytattam a húsos szaftos ajkacskák szopogatását, a csikló nyalogatását, a cickók markolgatását. Mikor egy kicsit ráuntam erre, ismét Aminához mentem (közben Zoé még mindig nyalta és ujjazta), és ekkor már kőkemény farkamat finomkodás nélkül rácsapkodtam az arcára, a makkomat beletúrtam az ajkai közé, amitől Amina kéjesen nyöszörgött egyet, majd fogta és szó szerint rátolta magát a farkamra, tövig benyelte egy mozdulattal, majd kőkeményen megmélytorkoztatta saját magát, csattogott az arca a hasamon basszus, hihetetlen volt… Közben ismét élvezett, és amíg benne volt az orgazmus okozta “görcsben”, végig tövig letolva tartotta a farkamat a torkán, ha akartam volna se tudom kihúzni, úgy szorított rá magára a fenekemet markolva kezeivel.

    Kifulladt aztán ő is, nem lehet bírni végtelenségig a sorozatos élvezést. Én megvagyok, most te jössz! - szólt rám, és hanyatt lökve a matracra parancsolt, hogy most ők kényeztessenek engem. Nem nagyon mertem volna ellenkezni, hogy őszinte legyek… :D Rámpattant 69-ben, arcomba tolta finom lucskos punciját, amiből kb szó szerint csöpögött még a nedv az átélt élvezettől, és körkörösen mozgatva csípőjét gyakorlatilag a homlokomtól az államig, egyik fülemtől a másikig, alaposan összekent finom illatos puncinedvével. Közben pedig Zoéval osztozkodva kényeztették a dákót, hosszában és keresztben nyalogatva, makkomat és a zacsit szopogatva. Éreztem hogy ügyesek, de nem láttam, így egy idő után kértem hogy Amina másszon le rólam, és mindketten a lábaim közé helyezkedve folytassák a közös szopást. Először hagytam, hogy feltalálják magukat, próbálkozzanak hogy hogyan lehet a legjobban szopni egyszerre ketten egy faszt. Nagyon lelkesek voltak, de látszódott, hogy új terep ez még nekik, nem sokszor csináltak még ilyet, sőt, lehet hogy igazából ez az első. De ehhez képest nagyon jól ráéreztek hogy mi kell egy pasinak, mi okozza a legkéjesebb ingereket, csak még kellett egy kicsit irányítani, segíteni hogy mit hogy a legjobb. Kell még egy kis gyakorlás, de azt hiszem néhány további alkalom után ott lesznek a legjobbak között ebben a műsorszámban (is)! Egye fene, rajtam ne múljon, leszek én még náluk gyakorlati alany, ha kell! :D

    Miután kellően kiélvezkedtem magam, megkértem Zoét, hogy jöjjön egy kicsit feljebb, had ismerkedjek meg jobban azokkal a szép gömbölyű cicikkel. Jól megszopogattam és összenyálaztam őket, majd Zoé elkezdte finoman harapdálva végigcsókolgatni a nyakamat, majd elérve a számig, egy fergeteges csókcsatába keveredtünk. Istenien csókol, bársonyos, puha, vaskos ajkaival csodákra képes, szívogatta, szopogatta velük nyelvemet és ajkaimat is, majd én is ugyan ezt műveltem vele, fantasztikus volt! Egyszerre finom érzéki és telhetetlenül mohó, ilyet csak igazi barátnő tud nyújtani, vagy olyan csaj, akinek komolyan bejön a partner. Csodálatos volt ezt átélni, főleg hogy közben Amina sem lustálkodott ám, felváltva érzéki, lassan felizgatós, és kőkemény, mélytorkos pornós szopást vágott le.

    Amikor lassan már kezdtünk Zoéval beleunni a nyelvcsatába, kértem hogy most ő feküdjön rám, had merüljek alá mámorító punciillatába. Örömmel pattant, mint kiderült már alig várta hogy kipróbálhassa velem ezt a pózt. Isteni volt az a vadító pinaszag, ami megcsapott, az ízével keveredve leírhatatlanul izgató, vágyfokozó hatású, mint valami afrodiziákum. Két kézzel rámarkolva popsijára szorítottam magamra miközben nyaltam-faltam ezt az isteni élvezetet. Közben a lányok hol felváltva szopták a farkam és szopogatták a zacsit, hol körbefonva ajkaikkal siklatták nyelveiket fel-alá a dákón. Éreztem hogy robbanni fogok, de még mielőtt ez bekövetkezett, rekord ideig volt egész testem az orgazmus előtti, kéjtől megfeszült állapotban. Többször is azt hitték a lányok, hogy na most lövöm el a patront, és rákészülve mindketten a makkomra cuppantották ajkaikat, hogy szájba menjen a cucc, lehetőleg mindkettőjükébe jusson. De végül egy váratlan pillanatban tört ki a vulkán, majdnem az összes cucc az arcukra hullt vissza, mint valami gejzír. Hagyták hogy minden lövet kijöjjön, hogy elmúljon az orgazmus okozta kéjes görcs, végig szorosan közrefogva tartották ajkaikkal a rúd tövét, majd felsiklottak a makkig, mikor már csak az alig néhány cseppnyi utolsó pár lövet jött ki. Alig bírtam utána feleszmélni, és visszazökkenni a valóságba. A csajok közben simán rendbe szedték magukat, meg a dákómat és a környékét is, amit szinte észre se vettem…
  • Elszámolás:

    Eredetileg ugye csak Aminához készültem, mit se sejtve… Vele viszont a szokásos módon ki akartam maxolni a lehetőségeket, így kértem mindkét extrát, a csókot és a szájba élvezést is. Így készültem, az ennek megfelelő összeget raktam ki a komódra, ellenben Amina nem volt hajlandó eltenni a szájba élvezésért járó extrát, mondván, hogy az nem lett teljesítve, úgyhogy szó sem lehet róla hogy potyára kifizessem. Ismerve őt addig ki se engedett volna a lakásból, amíg el nem teszem ami visszajár, úgyhogy inkább nem ellenkeztem.
    A megadott virágszálak tehát egy lánnyal, két órára, csókkal értendők, de egy nagyon nagylelkű és kedves gesztus keretében két lánnyal volt szerencsém eltölteni ezt a két órát. És még milyen két lánnyal, kérem! Lehengerlőek voltak, mind a ketten, egymást tulajdonképpen nem csak hogy kiegészítve, de továbberősítve nyújtottak felejthetetlen élményt.
    Természetesen ez egy nagyon kivételes alkalom volt, a megadottnak a duplája a normál, valós rózsaszálak száma egy ilyen randin, de amit nyújtottak, az annyiért is bőven megéri, felső kategóriás ár/érték arány!
  • Összkép:

    Gondolom nem lep meg senkit, ha azt írom, hogy már megint egy top kategóriás élménnyel lettem gazdagabb. Fantasztikusat nyújtottak mind a ketten. Aminától nem is vártam mást, és igazából egy olyan lánytól sem várnék, akit Amina érdemesnek tart bevonni egy ilyen kalandba. Úgyhogy bár Zoét csak most ismertem meg, holtbiztos vagyok benne, hogy szólóban is hibátlan a teljesítménye. Valószínűleg csak azért nem fogok hozzá külön elmenni, mert úgyse bírnám ki, hogy ha már ott vagyok, ne lássam és élvezzem édes drága kedvenc kis Aminámat is… Úgyhogy nincs mit tenni, legközelebb is marad egy ismétlés, repeta, avagy visszavágó ezzel a két csodálatos csajszival. :)
Happy Massage