• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hét elején hívtam telón és egyeztettük a mai,szerdai talit. Kedves hangon tájékoztatott mindenről. Mivel még nem ismertük egymást a délelőtt folyamán sms megerősítést kért. Erre nem került végül sor, mert vtr-t küldtem, mit rövid időn belül vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A cím alapján a gps oda vezetett. Ismerve a környék nehézkes parkolási lehetőségét a Tűzoltó utcában raktam le a vasat. Kis sétával, mi tán öt percig se tartott, máris a helyszínen voltam. A pontos helyszínnel átellenbeni házszámot adott meg mint kiderült. Érkezésemkor hívtam. Átballagtam a túloldalra és pötyögtem a kódot. A megfelelő emeletre lifttel mentem.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi bérház. Lakás rendben. Nagyobbacska előszoba. Innen nyílik minden. Kolleginák a paraván mögött csiviteltek. A szoba nem nagy, de elfér benne a szükséges méretes ágy, egy kisebb fotel, mire a ruháimat raktam és egy éjjeli szekrény. Fürdőben zuhanykabin, száraz kilépövel. Jól felszerelt, minden igényt kielégítő választékkal. Higiéniára sem lehet panasz, tisztaság, rend mindenütt.
  • Lány külseje:

    Hirdetési képeinek megfelelő jó karban lévő milf Tera. Ami nem látszik, kedves mosolygós arca, csillogó szemei. Bőre fehér, illatos, jó simogatni. Fekete necc rúha, alatta kék melltartó és bugyi volt fogadó ruhája. Szexi és kívánatos volt benne. Lábát a magassarkú még kecsesebbé tette.
  • Action:

    Belépve bemutatkozás és már vezetett is a szobába. Kérte vetkőzzek, Ő pedig megnézi szabad e a fürdő. Míg vetkőztem jelezte az oldalnak, hogy megjelentem. Zöld lámpa és már mentem is. A hőségben jól esett a zuhany.
    Miután végeztem Tera libbent ki egy fürdőtakarításra. Visszatértekor már csak a melltartó, bugyi volt rajta./ Kezemet, majd farkamat is fertőtlenítette./ Ezektől gyorsan megszabadult, karjait széttárta és csók. Éreztem melleit és a popsit is megmarkoltam. Kellemes érzés volt mindkettő.
    Ágy szélére ült, én elé álltam. Kis nyalakodás után szopni kezdte. Hol csak hegyét aztán mélyebben is bevette. Ez utóbbiban segédkeztem. Toltam is és fejét is ráhúztam.Hangok, sóhajok folyamatosan voltak. Birtokba vettük az ágyat. Ráfordult a farkamra én simogattam és benyúltam combjai közé. Felém fordult és mondta: ujjazás és szájba élvezés nincs. Ok, mondtam, tudok olvasni. Elvoltunk így egy darabig és gumit kértem. Felvértezésem után nyeregbe pattant. Punciját rám nyomva lovagolt. Kértem forduljunk. Szemből hatoltam belé, hangok erőteljesebbek lettek. Átnyúlt hónom alatt és ráfogott a fenekemre így húzott magába. Ezután lábait gyertyába és néztem ki- be járó fütykösöm. Újra a klasszikus póz.
    Ezután puhulás miatt gumi le és 69. Keményedik mondta örömmel hangjában miközben puncija a számon. Csak hümmögni tudtam. Oldalra helyezkedett. Kézzel, szájjal kényeztette mellemet. Aztán kézzel, szájjal csak farkam következett. Én punciját izgattam. Így jutottam csúcsra és terítettem be a magoncokkal a lepedőt.
    Ezután vízzel kinált mi nagyon jól esett. Mindketten csapzottak voltunk.
    Masszázst ajánlott, mit örömmel elfogadtam. Közben beszélgettünk, ismerkedtünk így utólag egymással.
    Végül egy újabb hűsítő tusi, öltözés, csókos búcsu, kölcsönös, legyen szép a napod és el.
  • Elszámolás:

    Előre kérte a rezsihozzájárulást,, mit kivitt. Nem változott a helyszínen sem. Teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Igazi milf, annak minden előnyével. Gondoskodó,odaadó, végig rám figyelő, örömömet kereső volt Tera.
    Köszönöm a rám fordított idődet.
Happy Massage