• Dalia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég könnyen sikerült megtalálnom , elsőre nem vette fel , de vissza csöngetett .
  • Megközelítés:

    Korvin negyedben van , a Práter utcában találtam helyet . Szerencsém volt .
  • Helyszín:

    Új építésű ház , a lakás szép , modern tiszta, minden rendben van vele. két szoba van a belső {ami az action helye} nyílik a fürdő szoba ahol felfrissítheti magát az ember. Tusfürdőből nem volt nagy választék de nekem pont megfelelt házas ember lévén nem illatozhatok mindig máshogy
  • Lány külseje:

    Amikor megláttam majdnem leesett az állam . a teste tökéletes mint a képeken . sportos alkat szuper cickókkal és izmos popsival.
  • Action:

    Miután megérkeztem beljebb invitált és megbeszéltük a programot átadtam az ajándékomat.
    Ez után kaptam egy puha törölközőt és mehettem felfrissiteni magam. fürdés után együtt mentünk a ágy felé ahol elkezdtük egymás testének felfedezését. puszilgatással és simogatásokkal melegítettünk be, majd először én kezdtem a csókolgatni csodás melleit az álló bimbikkel amitől máris hangulatba kerültem így nem kellett neki dolgoznia a merevitésemen. ez után az ágyra fektetett és elkezdte franciás kényeztetésemet amit nagyon jól csinált. A zacsikkal is foglalkozott bár ez nekem nem annyira jön be mert
    nagyon csiklandós vagyok. Ezután fordultunk 69-be és akkor láttam meg azt a csodát amit a lába között rejteget. az ilyen nagy kisajkak amiktől teljesen kész vagyok. próbáltam kitartó lenni de a látvány az élmény és ahogy közben biztatott hogy jól csinálom elhozta számomra a véget.
    Tisztálkodás után felajánlott egy masszázst amit elfogadtam és nagyon jól is csinálta. utána én is megmasszíroztam kicsit a hátát amit az izmos popsiján ülve végeztem.
    második menetet újra 69-el kezdtük ahol ismét barátkozhattam a kisajkaival és csiklójával. Miután hangulatba kerültünk kértem a védőfelszerelést és kezdődhetett az akció .Először hátulról támadtam é csodáltam gyönyörű fenekét majd kértem hogy lovagoljon meg. Ezt annyira jól csinálta hogy nem is bírtam sokáig és telelőttem a gumit. szépen hagyott lenyugodni majd letörölgetett , még az ágyon fekve kicsit magamhoz öleltem hogy érezhessem még magam mellett ezt a gyönyörű nőt.
    Tisztálkodás és öltözés után megvolt a búcsú puszi és távoztam.
  • Elszámolás:

    Amit a telefonban mondott , érkezéskor adtam oda .
  • Összkép:

    Egy szuper jó csaj és nagyon kedves csak ajánlani tudom. ha lehet még vissza megyek hozzá, mert teljesen rabul ejtett.
Happy Massage