• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez egy négykezes élményről készült írás lesz. Remélem, hogy sikerül majd hűen visszaadni, azokat a különleges tartalmakat, amikben részem volt.

    Aminánál és Zoénál is voltam korábban, külön-külön. Most egyszerre fogadott a két lány.

    Az időpont egyeztetés egyszerűen ment, az ismert telefonszámon. Késő estére foglaltam, amikor már nincs nagy forgalom.

    A ciklusok különbözősége okán jelenthet néha egy kis problémát az időpont, de nekem ez most simán összejött egyből.
  • Megközelítés:

    Corvin negyed nevű megállóban leszálltam a BBK járművéről. Besétáltam a szemközti kis utcába, át mentem a plázán. A túlvégén kijöttem és már meg is érkeztem a megadott címre. A jobboldali épületben könnyen megtaláltam a kaputelefont, ahová be kellett pötyögni a megadott számokat.

    Az ott egy sétáló utca,parkolás a mélygarázsban javasolt, annak, aki személy-gépkocsival érkezik oda.
  • Helyszín:

    Új építésű, biztonságos és kulturált hely. Én legutóbb még a korábbi helyükön voltam náluk. Ez az új hely is hasonlóan jó kialakítású, jó elrendezésű. Vagy talán még jobb is. Klimatizált helyiségek, kitűnően felszerelt fürdőszoba fogadott itt is.

    A tágas szobában egy nagyobb szivacs volt lehelyezve a padlóra. Mellette egy kis fotel és egy kis szekrény. Tükrök, hangulatos fények és kellemes zene tette meghitté a helyszínt.
  • Lány külseje:

    Amina- egy igazi különlegesség.

    Ázsiai gének teszik egzotikussá. Szoli barna, selymes bőre, és fosszú fekete haja van. Arca tagadhatatlanul kínai jegyeket hordozó, kerekded forma. Szép ívű a szemöldöke, hosszúkás vágású a szeme, ahogyan az megszokott ilyen hölgyeknél. Szája duzzadt, szabályos rajzolatú. Fogai csillogóan fehérek, ápoltak. Kuriózum az oldalon. Igazi fotogén alkat és arc. Címlapra való.

    Alakja a képein is látható. Mellei kis tenyérbe illőek, de kemények. Puncija zárt kagyló, simára borotvált, édes ízű, illatos.

    Zoé-sokban hasonlít Aminához, de még sem mondanám, hogy egyformák. Sötét barna haj, szolizott bőr stimmel. Arca viszont inkább hosszúkás, barna szeme hangsúlyos, szája vastagabb, puha, párnás. Ápoltság és igényesség nála is alap.

    Alakja, mint a képeken is látható. Alacsony, tipikus nőies forma. Sportos kivitelben. Méretes popsi, karcsú derék, szemrevaló dekoltázs. Cicik természetes vonalúak, rugalmasak. A puncija, mint a bimbódzó rózsaszirom.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás randit kértem, azért, hogy mindenre maradjon idő bőven. Ez az elképzelésem, már az első percek után látszott, hogy nem fog teljesülni. Két ilyen szenvedélyes bestia társaságában az órák szinte csak másodperceknek tűntek, mert minden olyan intenzíven zajlott, hogy nehéz volt követni az eseményeket. Most mégis megpróbálom leírni a masszázst, ahogyan az elkezdődött.

    Hölgyek fekete bodyban fogadtak, ami azért elég átlátszó volt ahhoz, hogy sejtesse, az alatta megbúvó intim területek szépségét. Vágykeltőek voltak. Alig bírtam levenni a szememet róluk, domborodó idomokról, völgyekről. Ölelgetni kezdtem őket, amit huncut mosollyal nyugtáztak, de ők a szivacsra parancsoltak, hogy annak, amit én akarok, annak még nincs itt az ideje. Az élvezkedés később jön, most előbb az lesz, hogy jól megmasszíroznak.

    Zoé a jobbomon volt, a vállamnál és a nyakamnál tevékenykedett. Amina a bal oldalam közelében térdelt, és úgy gyúrkászott. Amina erősebb fogásokkal operált. Igazi svéd masszázst mutatott be. Keményen megdolgozott. Zoé gyengédebben csinálta, érzékibben nyúlt hozzám, mintha csak simogatna, szeretet masszázs világából érkezett volna. Ez a kettősség, nagyon izgalmassá tette a tevékenységüket. Mint, az édes- savanyú csirke ízvilága. Finom volt, jól esett ez a kóstoló. Vagy nevezhetném étvágygerjesztő aperitifnek is a fülledt erotikus lakoma előtt.

    Derűs hangulatban kezdődött a program, már akkor teljesen lazán viselkedtek a csajok. Összeszokott párosnak látszottak. Mindig nagyokat nevetgéltek, amikor a kezük összeért. Vagy, amikor felváltva a popóm feszességét tesztelgették. Markolászták, hogy mitől ilyen kemény. Mit sportolok? Válaszadásra nem került sor, mert váratlan dolog történt.

    Feltételezem összekacsintottak, hogy most, mert egyszerre bújtak ki a szexi rucijukból. Gyönyörű, meztelen testükön legeltettem a szemem. Éreztem, hogy a testemet kezdi elönteni a kéjvágy.

    Egy kis olajat locsolnak a hátamra a csuszkához. A terv ez lehetett. De, ez nem pontosan sikerült úgy, ahogyan kigondolták, mert Amina Zoénak a mellére is spriccelt belőle. Amit, azonnal elkent rajta a tenyerével, hogy ne csepegjen le a szivacsra. Zoé pedig viszonozta ezt neki. Azt hittem leesik az állam, ahogyan a tükörből láttam, ahogyan ezek a lányok olajos kezeikkel simogatják egymást. Melleik szépen hegyesedni kezdtek. Minden érintésre röhögcséltek. Jó volt látni, ahogyan a két fiatal nő önfeledten hülyéskedik egymással. Azt hittem én, hogy csak szórakoznak, de nem, mert komolyan beindultak egymásra. Amina egyszer csak odaszól nekem, hogy nem akarok-e beszállni ebbe a kis játékba? Már pattantam is fel, oda térdelve melléjük és még mielőtt bármit is tehettem volna, már is Amina magához húzott és hevesen lesmárolt. Csukva volt a szemem, de éreztem, hogy Zoé puszilgatja a nyakamat közben. Hátulról átkarolt és tapizgatott, fogdosta a rudamat. Oldalra fordultam és vele is csókolózni kezdtem. Ezalatt Amina a mellemet puszilgatta. Majd átváltott Zoé melleinek kényeztetésére. Ennek gondoltam, már fele se tréfa. Itt már masszázs nem folytatódik többé, de kit is érdekel, amikor ilyen forró hangulatban van már a csapat.
  • Levezetés:

    Amina odaszólt Zoénak, hogy mutasd meg a vendégünknek, hogyan szoktál kinyalni és megujjazni engem.

    WTF? Mi van? Kaptam fel a fejemet, hogy jól hallottam-e az elhangzottakat. Mire feleszméltem, már Amina kényelmes pozícióba helyezte magát a szivacson. Zoé pedig szófogadóan teljesítette a kérését. Én meg tíz centiről figyelhettem, ahogyan Zoé nyelve pörög Amina csiklóján. Ujja pedig ütemesen ki-bejár a hüvelyében. Ahogyan így fészkelődtem a pucér testek mellett, Amina kicsit felkönyökölt és az -addigra már érthető okok miatt- a merev dákóm cumizásába kezdett. Közelebb térdeltem, hogy kényelmesebben és mélyebben is be tudja venni a répámat. Pár perc és már mélytorkozott is. „Glu-Glu-Glu” csak ezt halottam lentről. A farkamat meg sehol sem láttam, mert tövig benyelte. Nagyon tud ez a lány. Orális tudása professzionális szintre fejlődött. A környéket is leápolgatta.

    Igazából azt se tudtam hova figyeljek. A farkamat habzsoló Aminára, vagy a tanulnivaló módon puncit nyaló Zoéra. Ráfogtam Zoé fejére és fokozottabb ütemre ösztökéltem. Hagy legyen jó Aminának, ha már ilyen kezdeményező szerepet öltött.

    Zoé megkért, hogy egy kis nyállal segítsem már ki őt, mert neki már fogyóban van. Előbb csókolóztam vele egyet. Majd egy párat nyalintottam én is abból az édes punciból, amit már Zoé kellőképpen izgalomba hozott. Majd csorgattam a számból Amina puncijára is egy nagy adagot, amit Zoé először az ujjaival oszlatott szét, majd ő folytatta a nyalást. Aminát ezután hamar elröppentette. Hangos nyögések és lihegések kíséretében élvezett egy nagyot. Mondhatnám, hogy én is, és a nyálam is közrejátszott ebben, de az igazi érdem az Zoé-é volt.

    Rekreációs idő nélkül folytatódott a szeánsz. Most én feküdtem le a szivacsra. Csókolózni kezdtem a rám hajoló Aminával. Aki, a vállaim mellet lefogta a kezemet, a csuklómnál. Mint, amikor Krisztust feszítették keresztre. Tehetetlenül néztem mi történik velem. Közben éreztem, hogy az ágyékomat Zoé nyalogatja. Cuppog rajta, dédelgeti a golyóimat. Utána a farkamat is szopikálta hevesen a lábam között négykézláb térdelve. Én pedig védekezni sem tudtam, pedig a a két lány különböző méretű melleit szívesen markolásztam volna. Ha ilyen lenne az életem utolsó pillanata, legyen, vállalom. Ha kell, minden nap vértanú halált halnék.

    Aztán, Amina egy váratlant húzva a Zoé lábai közé dugta a fejét és a Zoé punciját kezdte nyalni. Őrület, amit ez a két lány művel egymással és velem.

    Volt itt még olyan póz, hogy én feküdtem a szivacson Amina a felém guggolt és nyalatta magát velem. Hálás dolog Aminát kényeztetni. Ami közben Zoé nekem szivarozott. Aztán, olyan is hogy Zoé feküdt a szivacson és én nyaltam őt, úgy, hogy közben oldalról engem Amina cumizott. Variáltuk, ahogy lehetett. Könnyű ezekkel a lányokkal mert benne vannak minden jóban, és mert piszkos fantáziában nem mutatnak hiányosságot.

    A befejezést, azért még megemlítem, hogy az hogyan történt. Ahhoz én felálltam a szivacs széléhez mentem. A két lány előttem térdelve foglalt helyet. Felváltva cumikáztak. Egyikőjük a makkomat szlopálta, amíg a másikuk a golyómat lefetyelte. Szinte kapkodták ki egymás szájából a farkamat. Csak össze ne vesszenek- gondoltam.

    Később, oldalról egyszerre is kényeztettek. Csücsörített szájaik puhán ölelték körbe a falloszom oldalát jobbról, balról. Mintha csak szimultán szájharmonikáztak volna. Néha, ezek a pajkos lányok egymással is csókolóztak, csak úgy, szimplán önszorgalomból. Fantasztikus volt látni, hogy mennyire élvezik ezt az együttlétet.

    A kilövellés előtt kértem, hogy most nyújtsák ki a nyelveiket és én veszem kézbe az irányítást. Magamnak vertem ki. Igyekeztem, nem szét spricccelni cuccot, csak a nyelveik hegyére irányítottam az üdvözítő anyagot. Pont fele-fele arányban ez nem sikerült. De ez nem is volt elvárás a részükről. Ami ezután történt, attól majd eldobtam az agyamat. Korábban is csókolóztak a lányok egymással, azon nem lepődtem meg, de azt, hogy a spermámmal teli szájukkal is smároljanak, arra azért nem számítottam. Látványosan és kéjesen csorgatták egymás szájába az utódokat. Eszelős csajok.

    Egyszerre mentünk fürödni. Ott is olyan hangzavart okoztunk a nevettetésekkel, hogy azt tuti kihallatszott . Mert ezek a csajok még ott is izgalomban voltak, incselkedtek egymással, fel voltak pörögve. Még jó hogy rajtunk kívül, már senki sem volt a lakásban, ebben a kései órában.

    De, tudtam sajnálni, hogy így elszaladt az a másfél óra, amire foglaltam. Szívesen maradtam volna még velük, nagyon nem akartam, hogy vége legyen. Imádtam azt a helyzetet.
  • Elszámolás:

    A végén adtam át a csokrot egyben, amit megbeszéltünk. Ismertük egymást korábbról, ez most is diszkréten zajlott. Nem kis csokor volt, de a tartalomhoz képest bagettel.
  • Összkép:

    Amina nagyon jó választás volt. Domináns egyéniségét kihasználva, Zoéval olyan parádés alakítást mutattak be nekem, amire nem is számítottam. Attraktívak voltak, egymással is foglalkoztak, de azt úgy tették, hogy én egy másodpercre sem éreztem magam egyedül hagyva. Dupla dózis ez az erotikában. Sokkal többet kaptam, mint ha egyenként lettem volna velük. Matematikában az 1+1=2, kőbe vésett. Az ő esetükben ez valami egészen más logikára épül. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ezt a párost. Olyan volt ez velük, mint a threesome, a felnőtt tartalmakat sugárzó csatornákon. Amíg a filmeken csak kívülállóként nézheted az eseményeket, addig velük a film főszereplőjévé vagy a rendezőjükké is válhatsz. Isteni volt.
Happy Massage