• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régi ismerősök vagyunk így mindig nagy várakozással hívom fel. Szerencsére felvette a telefont és közvetlen ,csengő-bongó hangon megbeszéltünk egy közeli időpontot. Amikor kellett rohantam felé mint kiscsikó az anyjához.
  • Megközelítés:

    A kerület egy forgalmas pontján található Ashley kuckója. BKK, metró, villamos, busz a közelben. Én gk-val voltam, a parkolás nem gond, bár fizetős, de sebaj. A házat egyszerű megtalálni.
  • Helyszín:

    A tetthely egy társasházban található. A lakásban rend, fegyelem, tisztaság. Mindennel fel van szerelve, ami kell a boldogsághoz. A fürdőben is minden megtalálható, ami kell a megfáradt vándornak.
  • Lány külseje:

    Sosem tudok vele betelni. A képeken látható nagyon nőies teremtés Ashley. Helyes arc, kemény popó na és a hatalmas, természetes ikrek, amiktől elcsábulok. Imádom kényeztetni minden porcikáját.
  • Action:

    Nem is tudom, hogy lantommal hogyan énekeljem meg hőstetteinket. Abszolult barátnő feelinges minden találkozásunk. Kedvesen, vidáman fogadott. Egyből elfelejtettem minden búmat, bajomat. Csók, simi, baráti dumcsi. Mindig levesz a lábamról. Már itt eldurrantam volna így kértem a törcsimet és irány zuhizni.
    Visszatértemkor az ágyon fogadott meztelenül, álltam is neki esztelenül. Csókok, simi miegymás és már délen voltam tüsténkedni. Csináltam én mindent, amit tudtam csakhogy lássam hogyan élvez, mert szereti ha ott alaposan foglalkoznak vele, nekem ez meg bejön. Egy idő után átadtam a kezdeményezést. Baromi jó NF, kézimunka, cici szex és úgy álltam mint a cövek. Éreztem, hogy itt az idő és a pajzzsal együtt beküldtem a kis gyalogost harcolni a bolyhok közé. Állva, hátulról hatoltam belé. A tükörben szemkontaktus és minden lökésre láttam a hatalmas didkók remegését. Inkább az erősebb ritmust szereti mint a maszatolást. Hangeffektusokkal tudatja, hogy mi a jó neki. Kértem, hogy lovagoljon meg. Barátim! Az valami csoda! Erőteljesen, lendületesen mozog és kezedben a ikrek. Úgy mentem el, hogy azt se tudtam a végén hol vagyok. Fenomenális volt!

    Megtisztogatott a végén de azért elmentem lecsapattam a szerszám végét. Dumáltunk egy jót, valahogy mindig találunk témát. Tökre élvezem ezeket a pihi időket is vele, mert olyan aranyos, cserfes fruska ám Ashley. A végén mindig hív a természet, így most is megkívántam megint. Csók, simi, délrejárás, gumihúzás és most missziben jutottam be Ashley barlangjába. Nem tudok szemből sem betelni vele. Nagyon vadító érzés így is ütemesen bevágni a kis Kíváncsit és figyelni, hogy milyen örömöt okoz. Váltogattuk a ritmust, intenzitást, pozíciót ahogy kell. Úgy éreztem itt a vég és kezébe adtam a végkifejletet. Mint később kiderül hamar tettem, még egy pozi belefért volna, de mindegy. Alaposan megdolgozott és a végén nem is tudom, hogy hova lőttem de mindegy is. Jól sikerült ez a menet is.

    Egy ideig még azt se tudtam hol vagyok. Amikor észhez tértem akkor zuhi, öltözködés, bájos dumcsi és indulás a szép nyári sűrű zsivajába.
  • Elszámolás:

    A cselekmény után történt a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálból álló csokor átadása. Minden volt amit az adatlapján bevállal. Hogy megérte-e? Ez nem kérdés. Mindig elbűvöl és most is elvitt a varázslat világába.
  • Összkép:

    Ashley egy roppantul nőies leányzó, akivel mindig végig utazzuk a szex minden állomását. Vele minden esetben jó hangulatú, mókás időt töltök el, mindig jól érzem magam vele. Amit az ágyban csinál az meg csoda. Azt sem tudom a végén, hogy hol vagyok. Minden MT-nek ajánlom!D:)
Happy Massage