• Emily

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, egy órával későbbre kértem időpontot. Nagyon simán ment minden, telefonban kedves volt, szépen vezette a beszélgetést, és kérdés nélkül elmondott minden infót.
  • Megközelítés:

    BKV megközelíthető még így is, hogy nem jár végig a 3as metró.
  • Helyszín:

    Szépen berendezett, tiszta lakás.
  • Lány külseje:

    Tökéletes cicik, formás lábak. Rengeteg tetkó borítja testét, van köztük meghökkentő, vicces, mindenféle, igazi kavalkád. Markáns arca van, határozott benyomást kelt.
  • Action:

    Ahogy megérkeztem, Emily megkínált egy kis vízzel, ami nagyon jól esett a hőségben. Leültetett a kanapéra és beszélgetést kezdeményezett. Természetesen csinálta, és rám is fért a dolog, mert zavarban voltam és tele voltam feszültséggel. Rövid ideig beszéltünk semmiségekről, de arra pont jó volt, hogy megértsem, hogy megbízhatok benne, nincs miért aggódnom. Közben csak egy póló volt rajta, és hogy az alatt volt-e bugyi, azt már talán sosem tudom meg, de ahogy a lábai kikandikáltak alóla, hamar kedvem támadt befejezni a beszélgetést. Szerencsére mondanom sem kellett semmit, kitalálta a gondolataimat, és már mutatta is a fürdőszobát. Ez az egész találkozóra jellemző volt, és én személy szerint nagyon hálás voltam érte, hogy mindig kérés nélkül igyekezett a kedvemben járni.

    Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe. Lovaglás után átfordultunk misszibe, és ő felhúzta a térdeit, ami nagyot dobott az élményen. Így dugtunk, amíg el nem mentem.

    Kipihegtük magunkat, aztán jött a második menet. Ezt már nem részletezem annyira. Többféle pózt kipróbáltunk, semmi extrém nem volt, de mégis volt egy kis jó értelemben vett pornós feeling. Másodszorra nem mentem el, nem tudom miért, talán még mindig túl feszült voltam. Nem rajta múlt.
  • Elszámolás:

    Extra nem volt, a telefonban megbeszéltük a számot. Most olvastam csak a leírását, hogy azt kéri, előre adják oda az ajándékot. Nem tudtam, utána adtam, de nem volt ebből probléma.
  • Összkép:

    Összességében jó élmény volt Emily nagyon figyelmes és odaadó. Határozott, amikor arra van szükség, gyengéd és befogadó, amikor inkább arra. Örülök, hogy meglátogattam.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat.
    A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage