• Kriszta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon VTR egyeztetés volt, jópár napra előre. Kriszta el is fogadta az időpontot, minden gyorsan és könnyen ment.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, könnyen megközelíthető több irányból több fajta járművel. A parkolás a helyszínből adódóan valószínűleg nehézkes, ahogy azt előttem már sokan írták is.
  • Helyszín:

    Lakás a társasház legfelső szintjén van, lift is van így ez nem jelentett gondot. Maga a lakás teljesen felújított, mindenhol rend és tisztaság fogadott. Fürdőben zuhanyzó van, minden szükséges felszereléssel ellátva. A szoba ahogy korábban is megírták elég kicsi, az agyon kívül csak egy kis polc szerű van amire lehet rakolni illetve a TV is azon helyezkedik. Az ágy viszont szép nagy, kényelmes.
  • Lány külseje:

    Kriszta gyönyörű nő, arca szép, szemei ígézőek, az ikrek pedig hatalmasak. Nyilván ekkora természetes mellekhez jár némi poci és popsi is. De nekem pont ez az alkat a zsánerem, így ez részemről 10/10. Kedvenceim természetesen a hatalmas ikrek voltak :)
  • Action:

    Megérkezésemkor puszival fogadott, majd kedvesen beinvitált a szobába és vízzel kínált. Itt egy kis beszélgetés közben átadtam az ajándék virágszálakat és levetkőztem, majd bekísért a fürdőbe. Amikor végeztem bekísért a szobába (előtte gyorsan feltörölte a fürdőt, ez szimpatikus volt, hogy ennyire figyel a rendre és tisztaságra), ezután heves csók csatába kezdtünk, végig húzott magához, nagyon szenvedélyes és odaadó volt. Az ágyra feküdve még folytattuk egymás testének feltérképezését, majd jeleztem, hogy nálam a hölgyek az elsők (orgazmusban is), így elkezdtem kényeztetni. Erre nagyon jól reagált, végig hangosan ismételgette a méltán híres "Ó Bmeg" kifejezés gyakori elhangzása mellett többször is a csúcsra jutott. Majd ezután cseréltünk és én kaptam tőle egy fergeteges franciát, majd szemből támadtam Krisztát. Isteni élmény volt szeretkezés közben a hatalmas melleit kényeztetni és csókolni mindenhol. Később kérésemre nyeregbe pattant és egy nagyon komoly vágtába kezdett, majd kértem hogy franciával fejezzük be, mert gumiba sajnos nekem nem megy. Így is lett vége a légyottnak, az utódokat annak rendje és módja szerint mind eltűntette.

    Ezután ismét vízzel kínált és miután mindketten lenyugodtunk kaptam tőle egy nagyon kellemes masszázst illetve még kicsit összebújtunk. Időm végefelé járva elugrottam egy második tusolásra majd felöltözés után kaptam még egy búcsú csókot és hatalmas mosollyal az arcomon távoztam.
  • Elszámolás:

    Abszolút korrekt, nincs semmi extra. Minden az alapban van.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam, jobbat kaptam mint amire számítottam, pedig a beszámolói alapján elég nagy várakozásaim voltak. Biztos visszatérek még a közeljövőben.
Happy Massage