• Anett

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Anett reagálása

    Drága Főnök771🥰
    Én is nagyszerűen éreztem magam veled és várlak vissza mihamarabb🤗 Köszönöm a sok elismerést, csók Dóri 🥰

  • Egyeztetés:

    Dóri már rég a kedvenceim között van. És gondoltam itt az ideje a találkozásunknak. Előző nap hivtam másnap munka utánra próbáltam idopintot kérni. Szabad is volt. Dóri kérte ,hogy randi napjan még erositsem meg erkezesemet. Igy is tettem már csak a munkanap véget kelett várnom.
  • Megközelítés:

    Miután megkaptam a pontos címet igy már a cím ismerős is lett számomra. Gps pontosan a cimre navigal tömegķözĺekedessel is megközelithető,könnyedén. Parkolás fizetős napkozben esti órákban nekem sikerült megúsztam.
  • Helyszín:

    Ahogy a cim igy lakás is ismerős volt. Semmi meglepetés nem ért. Csak annyi ,hogy lepcsokkel még mindig nehezen birkozom meg . Folerve megfelelő szintre az ajtó resnyire nyitva volt. Az ajtó mögött Dóri gyönyörű vendéglatóm vart. Beleptem bemutatkoztunk és bekisert a szobába. Nem húztuk az időt már dobtam is le ruháimat és indultam fürdőbe. Fürdő tágas kádas megoldással, megfelelő tusfurdot is találtam számomra. Kis poharak szajviz, aki szereti annak tik-tak is rendelkezésére áll.
  • Lány külseje:

    Fürdőből visszaterve Dóri már csak egy bugyiban fogadott. És nem tudtam nem észrevenni gyönyörű formás melleit. Sexy volt. Dóri szerintem amúgy is egy ferfi szemeinek egy csodás látvány. Arca szép és mindig mosolyog, gyönyörű mellek, formás brazil popsi ,tökéletes teste van . Nekem nagyon tetszik bejott. Mellé a kedvessege figyelme verhetetlen.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszaterve Dóri a szobában várt és már csak a bugyi volt rajta. Nemtudtam nem észre venni a gyönyörű ikreket. Meg is jegyeztem gyönyörű mellei vannak. Kérte fekudjek föl a padra ,szófogadó voltam ismét és hasra feküdtem. Dóri pedig jól emlékszem a labaimmal kezde a masszázst, nagyon finom lagy erintesekkel kezdett el masszírozni. Nagyon jól esett munka után a finom kényeztetés. Utána hátam vette kezelesbe, föl a vallamig karom zarasaval. Míg én élveztem finom masszsat közben nagyon jól elbeszelgettunk, egy két témát korbe járva. Masszázs közben finom benyulasok cici erintesek persze fokozták a hsngulatot. Már csak arra figyeltem föl ,hogy mögöttem van font a padon és már az ikrekkel kenyezteti a hátam.
  • Levezetés:

    Még egy párszor vegig csuszott rajtam a melleivel ,de közben már szólt térjünk le tatamira igy én is tudom kicsit kényeztetni. Igy hat athelyezkedtunk a tatamira ,vagyis ő, helyezte magát kenyelrmbe. Én fölé. Gyönyörű latvany fogadott ismét. Talalkoztam már egy pár puncival de ez valami Gyönyörű volt. Igy hat nem is húztam az időt rögtön elkezdtem kenyeztetni először kiicsit korbe korbe aztán bejeb batorkodtam és belenyaltam finom selymes punciba. Rovid időn belül jottek a válaszok Dóri részéről finom hanghatasokkal. Csúcsig érve. Fordulás és ő vett kezelesbe először kézzel aztán szájjal felvaltva. Közben attertunk a padhoz vendeglatom font en pad melett úgy kenyeztetett darabig. Lejott a padrol és élem terdelve ülve folytattuk, besegitettem közbe kicsit én is, és annyira jól sikerült, hogy cicikre durantottam. Tisztogatás , és indultam gyors zuhanyra hisz az időm már fogytán volt.
  • Elszámolás:

    Az extrákat nem figyeltem de szerintem nincs ha jól olvastam az adstlapjat. Előre kérte mivel első alkalommal találkoztunk, és egyáltalán nem meglepő számomra, és nem is zavart.
  • Összkép:

    Tökéletesen éreztem magam ebben a röpke egy órában. Egyáltalán nincs hianyerzetem ,sőt, újból visszaterek ha lesz rá lehetőségem. Valószínűleg egy hoszabb időre.
Happy Massage