• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Steven!)

    Nagyon örülök,hogy a kezdeti nehézségek ellenére;megismerkedhettünk.
    Üdítő társaságod megkoronázta a napomat!)
    Roppant kedves férfit ismerhettem meg személyedben;kellemes percekkel kitöltve a közös időnket.
    Nagyon köszönöm,hogy idődből szakítottál a randevúnk publikálására is.
    Remekül éreztem magam;remélem még lesz egymáshoz szerencsénk;)

    Puszi: Valéria:*

  • Egyeztetés:

    Telefonon ,elég sokáig próbálkoztam ,ugyanis VTR nem olvasta s mikor olvasta már tárgytalan lett volna,de minden jó ha vége jó, felvette s mivel szerencsémre csak egy utcányi távolságra tartózkodtam nagyon hamar ott lehettem .
  • Megközelítés:

    Parkolás megoldható, akár az utcában akár a környéken de fizetős ,közel a Nagyvárad tér tehát BKK is van ,könnyen oda lehet találni.
  • Helyszín:

    Újabb épitésü házban rendel Valéria, a célnak pont megfelelő amerikai konyhás nappali bőven van hely lepakolni a cucokat ,puha törölköző, millió tusfürdő, Listerin nagy francia ágy mindent adott egy sikeres szeánszhoz.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő, csinos nem túl magas mosolygós hölgyike ,harisnyában fogad ami nem is kerül le a találka végéig.
  • Action:

    A kapuhoz érvén csörögtem párszor , már szinte feladtam amikor felvette és megadta a bejutási koordinátákat, majd amint a liftből kijöttem amire odaértem az ajtó nyilott is Valéria mögüle került elő.
    Cipő le beinvitált a szobában ,ahol gyorsan de kényelmesen lecuccoltam ,megkaptam a türcsit és elvonultam zuhanyozni ,melltartó bugyi kombóban várt majd kértem szabaduljon meg hogy semmi se akadályozzon a kényeztetésében.
    Hátára kértem hogy feküdjön majd szép lassan a kisebb méretü cicik kényezetése után lekerültem illatos puncijához amit elkezdtem kényeztetni szerencsére nem sokat kellet tevékenykedni mert viszonylag hamar eljutattam a csúcsra amit megköszönt ,majd ezután én feküdtem hátamra sikositás után belémült majd vágtázni kezdett amit én alulról én is támogattam ,egy idő után gondoltam jó volna kutyusba fordulni ,sajnos nem sokat birtam pumpálni ,mert annyira izgató volt a punciból ki bejáo farkam hogy egy hatalmasat élveztem. Beszélgettünk egy keveset ,majd újra elkezdett franciázni ,amit nagyon kellemesen és jó sokáig csinált itt már többet kellett kézzel is támogatni a farkincát amit hatalmas orgazmussal hálált meg.Ezután romeltakaritás ,majd fürdés pont kitöltöttem az órát.
  • Elszámolás:

    Teljesen normális ár e bővebb infóban megtudható az elején rendeztem ,nehogy elfelejtődjön. Extrákat nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Egy kellemes órát töltöttem el Valériával, remélem máskor is sikerül randit összehozni ,amit a hektikus időbeosztásom miatt valószinüleg nem lesz könnyü, de reménykedem. Nagyon korrekt hölgy ,jó szivvel ajánlom minden kedves makktársnak, aki persze finoman bánik vele.
Happy Massage