• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam ,nem tudott válaszolni de mivel régi ismerős SMS irta hogy most elérhető ,igy sms ben leegyezettük a randit. A cimet is SMS ben küldte el.
    Egyébként nem könnyü elérni mert kevesebbet rendel és hát van bőven visszajáró vendége. Szerintem új makktárs nemigen tud labdába rúgni.
  • Megközelítés:

    Eléggé központi helyen van ,elköltözött a régi helyről ,a parkolás csak az ö utcájában ingyenes a többi szomszédos utcákban fizetős. A GPS pontosan elnavigál.
  • Helyszín:

    Egy felújitott lakásban vár Niki ,a minőség nála mindig fontos volt ,természetesen egyedül rendel a 2 szobás lakásban ,a nappaliban van hely ,lepakolni a cuccokat, jó nagy a tőle megszokott zuhany a fürdőben.
    Minden a legnagyobb rendben ,tusfürdő szájviz bő választékban puha türcsi. A baszobában odakerült a régi jó szuperkényelmes franciaágy és a szekrény is közelebb van a mozizni akaró vendégnek.
    A ház nem ma épült de a Niki lakása az primán felújitott.
  • Lány külseje:

    Nikit nem lehet nem elégszer megdicsérni kedvessége ,ügyfélcentrikussága, kisugárzása miatt ,a képeknek teljes mértékben megfelel ,az idő múlása egyáltalán nem látszik (szerencsénkre) rajta, lassan 7 éve ismerem ,igy reméljük még sokáig találkozhatunk vele.
  • Action:

    Szokás szerint a közös zuhannyal kezdtük amit melegen ajánlanék minden hölgyikének hogy éljen vele mert mindenkinek ,megnyugtató hogy ő maga mossa meg az egész alváz szerkezetet ,antibakteriális és illatmentes tusfürdővel,,agát is ugyanúgy.
    Ez szerintem egy szuper plussz pont Nikinek ,ezután bevonultunk a tetthelyre ahol ,hátára fektettem majd elkezdtem ,finoman kényeztetni ,amit halk nyögésekkel jutalmazott ,a cicikkel kezdtem amik most is ugyanolyan tenyérbe mászóak ,természetesek is ,majd lassan leértem a finom illatos rózsaszin puncijához ami hamar pozitivan reagált a kényeztetésemre, a csikló is hamar kiemelkedett az izgatásra ,majd mivel hangosan szokott elélvezni a karját a szájába tette , nehogy esetleg ki hallatszodjon ,bár ez a müvelet nála szerintem a régi lakótelepi lakásból maradt vissza pedig nagyon izgi amikor elélvez.
    Hagytam picit kipihenni a " fáradalmakat" de azért még párszor belenyaltam az érzékeny puncijába.
    Ezután hátamra parancsolt és belekezdett a mások által is idézett finom csúszkamasszázzsal egybekötött franciázásba, amit bár régebb voltam nála, de mindig emlékezett ,hogyan jó nekem. Annyira profin csinálja hogy el sem lehet mondani ,pőrgeti a nyelvét miközben a szájában van, nyalja a rudat a mindkét oldalán a golyók is megfelelő kezelésben részesülnek ,nem különben a gátat is fantasztikusan izgatja nyelvével, eszméletlenül jól csinálja ,alig birtam magam visszafogni nehogy az intenziv érzés miatt elsüljek .Ezután kértem a gumit amit természetesen szájjal aplikált betonkemény farkamra , majd kezdetét vette egy kellemes lovacskázás amiközben mindketten mozogtunk, jó mélyen beleült a farkincámba ,mivel nem igy szándékoztam elmenni, kértem hogy missziben folytassuk mert ez sokkal bensőségesebb ,csókolni is lehet a melleit és ő irányithatja a neki megfelelő mélységet is ,itt persze nem sokat lehetett birni ezt a kellemes érzést és egy hatlamas orgazmussal ajándékozott meg, ha még picit birtam volna ő is elment volna, dehát nem lehet mindent perfektül csinálni, majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Extráról nem tudok nekem bőven elég amit Niki alapból nyújt. Az ár-érték messze a legjobb ,mert tudod mit kapsz ,folyamatos kedvességet barátnő feelinget ,biztosan pozitivan feltöltődve hagyod el Nikit a vele eltöltött idő után.
  • Összkép:

    Csakis szuperlativuszokban lehet beszélni Nikiről ,messze földön a legjobb felüdülést kináló ,hölgyike .Legszivesebben megtartanám magamnak, de persze tudom ez nem lehetséges. Merem remélni ,hogy még sok ideig fogjuk érezni vendégszeretét Debrecenben.
Happy Massage