• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyon köszönöm Cuki szavaidat , Nekem is “ Igazi Élvezet Voltál “ Csók mindenedre 😘 Lara

  • Egyeztetés:

    Valamivel dél elött hívtam , szerencsémre hamar felvette . Nagyon gyorsan megtaláltuk a közös hangot , nagyon jó beszélőkéje van ! Mindenről részletes tájékoztatást kaptam , délutánra időpontot is tudott adni .
  • Megközelítés:

    Én a 4-6-os villamost választottam , lévén ismerős vagyok a környéken és néha nagyon nehéz parkoló helyet találni . Éppen csak át kell menni a hídon , és néhány percet sétálni .
  • Helyszín:

    Új építésű házban van , lakás egy amerikai konyhás nappaliból és egy hálóból áll . Fürdőszobában mécses fénye fogadott , nagyon ért a hangulat teremtéshez . Patika tisztaság mindenhol .
  • Lány külseje:

    Igazi tüzes milf , gyönyörű formára szabott cicikkel és finom feszes popsival várja vendégeit Arckitakarástól nem kell tartani szerintem kimondottan szép nő , és a szemében mindig ott csillog a huncut pajzánság !
  • Action:

    Érkezésemkor egy rövid ruhácskában fogadott , ami kiemelte a ciciket a formás csípőt és az isteni lábait . Miután beinvitált és leültetett megkínált kávéval és üdítővel , mintha csak a barátnőmnél lennék . Kis csevej után irányt vettem a megtisztulás oltára felé . Gyors zuhany után visszasiettem az igencsak kívánatos hölgyhöz. A vonzó külsőnél is jobban megfogott a feltűnő, természetes kedvessége és bája. Először is igazi csókkal fogadott. Már a telefonban is eleve egy kiadós franciás kényeztetést kértem, a már levetkőzött hölgy hamar rá is tért hát a lényegre, először az ágy mellett álltam, úgy kezdett kényeztetni. A lehető legjobb kezdés! Változatos, hosszú és rendkívül élvezetes orális kényeztetésben volt így részem. A szerszámom tövig eltűnt sokszor, lehetett fel-le mozgatni is . Utána csere, megkértem, hogy nyalassa ki magát, így szemből az arcomra ült. Adni ugyanúgy szeretem az orális kényeztetést, ahogy kapni, és jól is csinálom, mivel odafigyelek a partneremre, ebben a pozícióban ráadásul teljesen a hölgy irányít, így még biztosabban azt történik ami jó neki. Hamar érezhető is volt, hogy itt síkosítóra nem lesz szükség, és a csúcsot is sikerült elérnie.
    A következőkben óvatosan behatoltam szemből, majd lovaglás és doggy következett néha be-be nyalva. De a kedvencem a szájban való élvezkedés, így ismét ezzel folytattuk , ezúttal provokatív módon engem kért meg, hogy fogjam össze a haját kézzel, ami felhívás keringőre, tehát sok kényszerfranciával feldobott kényeztetés következett, majd a szájába lőttem.
  • Elszámolás:

    Kávézás közben intéztük , a telefonban megbeszéltek alapján .
  • Összkép:

    Kiemelkedően jó élménnyel ajándékozott meg , kiemelkedően kedves és borzasztóan szexi , maga az erotika .
Happy Massage