• NADIN

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A második randim Nadinnal. Egy kicsit ugyan megkésett a második randevúnk, amiért meg is kaptam a magamét a csinitől, de persze csak viccesen :)) Egy ideje már nagyon szerettem volna vele újra talizni, ezért gondoltam megcsörizem. Hívtam, hamar felvette, megörültünk egymásnak a telóba és már egyeztettünk is aznap délutánra. Simán ment minden mint a karikacsapás.
  • Megközelítés:

    Nemrég új helyre költöztek a lányok, ami jelenleg az egyik legújabb épület a környéken. Még közelebb jöttek hozzám, így aztán már tényleg nem kell "messzire" mennem, ha netán kedvem támadna egy Nadin-randihoz. Azaz a tizenöt perces séta kábé öt percre csökkent.
  • Helyszín:

    Tetszetős ez a kecó is, modern és full letisztult enteriőr, minden zsír új, több szobával, ahol a barinőknek is jut hely az áldásos tevékenységük végzésére. A mi fészkünk egy kellemesen tágas helyiség, ízléses minimáldizájnnal, lilás fényekkel, halk chill out zenével és sok tükörrel, hogy még látványosabb legyen az egész. Középen egy kényelmes tatami, rajta tiszta lepedővel szépen előkészítve a számunkra, a szoba egyik sarkában pedig egy fekete fotel a cuccoknak. 2 fürdőszoba is van közvetlenül egymás mellett, mind a kettőt kipróbáltam, az egyikben zuhanyfülke, a másikban kád van egy tök jó mintás zuhanyfüggönnyel, száraz kilépővel, többféle tusival, szájvízzel, illatos törölközővel. Patent higiénia és tisztaság mindenhol.
  • Lány külseje:

    Nadin egy csodás testű lányka. Sztem egyáltalán nem túlzok azzal hogy ő a legeslegszexibb lányok között van az oldalon. Összevissza dicsérgettem ezt a kis sexy, cuki hercegnőt merthát egytől-egyig mindene abszolút a kedvencem. Fehérneműben egy ártatlan szépséges tinilány toppan elém, ruci nélkül meg olyan szinten bomba testet villant Nadin, hogy meg is döbbentem még annak ellenére is, hogy korábban már láttam őt meztelenül. Ugyanis ilyen feszes és izgalmas testtel csak nagyon ritkán találkozom a kalandozásaim során, ráadásul most tán még csinibb volt mint a múltkor. Apró, pici, de sportos alkatához egyszerűen gyönyörű cicik tartoznak. Izgatóan égnek állnak, szépek és esztétikusak. Nadin ma is egy pillanat alatt elvette az eszem a természetes és szilikonmentes, modell szépségű cickóival. Na meg a kicsi, kerek popsijával is ami hát... szintén nem akármi. Karcsú darázsderék, ami kőkemény, pont tenyérbeillő markolgatnivalóban végződik. Formás, izmos, igazi férfiszemmágnes combokkal és lábakkal, kecses kacsókkal, falat lábfejekkel, csajosan és igényesen manikűr-pedikűrözött körmökkel. Rendszeresen napozik, így a bőre egyenletesen lebarnult, ápolt és feszes, de mégis pihepuha tapintású, nagyon kellemes volt simizgetni, cirógatni. Arca ragyogóan szép és mosolygós, hosszú, illatos barna hajjal, amit aztán kontyba kötött fel. Egyszóval: ő egy rózsaszínű meséből kilépett apró tündérkirálylány, álom dögös külsővel... Hmmm, háát... most elővettem a cukibb énemet, remélem tetszett Nadin!
  • Erotikus masszázs:

    A kecóba lépésemkor Nadin mosolyogva fogad, majd kedvesen bevezet a szobába. Masszázs a mai randinkon nem volt, ám kényeztetés annál inkább. Na meg sok-sok csókolózás, még több mint az első talin, amit akkor direkt nem írtam le. Emlékeztem milyen szuperül csókol Nadin, így dumcsi és fürdés után ezzel is kezdjük az ismerkedést. Hosszan csókolózunk egymást simogatva a tatami mellett állva, közben ledobja a ruciját és megmutatja a szexi cicijeit, amik rögvest a kezeim ügyébe kerülnek. Tovább csókolózunk, becézgetem, ő meg csak huncutul mosolyog közben és amikor láttam, hogy a jobb térdét is megemeli, lágyan a combjára fogok. Ekkor a tatamira helyezkedünk a kérdésére igennel válaszolva. Térdelve, majd fekve is csókok, melleire, pici bimbóira nyalintok és hamar a cunijához érkezem délnek kormányozva az irányt Nadin izgi testén. Hát nyaltam már egy párszáz puncit életemben, de ilyen szép, friss és illatos kehelyben csak ritkán táncoltattam a nyelvemet. Roppant halk sóhajok hagyják el Nadin ajkait, lágy ívbe feszült testtel, ami nem akármilyen látvány volt nekem ebből a perspektívából... Közben aranyosan megfogja a kezem és így egymás mancsát fogva kényeztetem az egyre jobban nedvesedő puncikát, majd miután jó alaposan kinyalakodtam magam, halk kérésemre helyet cserélünk a tatamin.
  • Levezetés:

    Jahh, igen! Mielőtt helyet cserélnénk, a nyalci után Nadin megmutatja nekem négykézláb, elém pucsítva is a formás popsiját. Míg én mögé helyezkedve gyönyörködöm benne, simizem, markolom, majd rácsókolok néhány finomat, hátamra fekszem és ő veszi kezelésbe az ágaskodót. Olajat csurgat rá és egy ultrafinom lingamos-simogatós felvezetéssel kedveskedik a farkamnak. Ezt rám-rám hajolva nyelves csókokkal is színesítjük, aztán lágy húzásokkal tarkított handjob és máris a szájába veszi a brét. Bőnyálasan és izgatóan szopizik, buja tekintettel a szemembe nézve és mindvégig figyelve a reakcióimat. Kis pihiket is tartott néha, ekkor a kezét is finoman és ügyesen használta, közben biztattam őt hogy még határozottabban verje a farkam. Nagyon bírtam amikor jó magasról a farkamra, pocimra engedte vissza a nyálát. Ilyet nem csinált az első randin, de ez most kifejezetten tetszetős és látványos volt! Hosszan elvoltunk a franciával, picit én is rásegítek kézzel, majd visszaadom neki hogy kivégezhesse. Szopja, közvetlenül a spricc előtt meg ráteszi a pici száját a makkra és ahogy éreztem mennyire puhán körbeöleli vele, nem bírtam tovább... ekkor egy baromi nagyot élvezek Nadin ajkai közé. Gyengéden levezette az orgazmust, aztán kis törölgetés, romeltakarítás jön. És ülve egy kis dumcsi sok csókkal, simivel és kacérkodással. Ezután pedig egy jólesően hűs zuhany a vizesblokkban, öltözés, persze nem néma csendben, hanem dumálgatva és a búcsú pillanatai az ajtóban szintén csókocskákkal.
  • Elszámolás:

    Csók és NFVSZ extra. De ahogy láthatom miként lüktet a farkam ilyen csodálatos lányka szájában az megfizethetetlen.
  • Összkép:

    Cserfes, huncut, őszinte, kedves és mosolygós lány, aki kényeztetés közben egy kis buja, ámde mégis nagyon érzéki csajszivá változik. Simogat, csókol és nagyon bírom ahogy húz és kacérkodik, játszik és incselkedik velem. Ja és mindemellett tök jól eldumáltunk.
    Nagyon jól éreztem magam ismét Nadinnal, pikk-pakk eltelt az együtt töltött idő. Kellemesen tartalmasra sikeredett. Csak ajánlani tudom őt, az érzéki és nagyon dekoratív fiatal lányok kedvelőinek mindenképpen!
    Szió Nadin! Örültem hogy taliztunk, hamarosan ismét beugrok hozzád egy órácskára. De most tényleg... :)
  • Webi megjegyzése:

    A beszámoló valószínűlegnűeg valós élményt tartalmaz, de máshonnan átmás9lt , bem az ide beküldő élménye.
Happy Massage