• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ezer meg egy éve már jártam nála egyszer, így nem sok kérdésem volt. Telefonon hívtam, rögtön felvette, a telefont ő kezeli, egy órával későbbre volt is időpont, a pontos cím és az aktuális rozsaszal tisztazasa után már indultam is.
  • Megközelítés:

    Persze a pontos cím a fejemből rögtön el is illant, így emlékezetből próbáltam odatalalni. A lurdy parkolóig oké, ott mindig van hely, 2 óra ingyenes. Utána síneken át keresztbe, majd a sok emeletes házak közt bolyongtam kicsit, míg nem ismerős környékre értem. Közben szerencsémre Fanni üzenetben is megerősítette a címet, és valóban, jó helyen jártam, szuper. Amúgy könnyű lett volna odatalalni, ha megjegyzem a címet :D
  • Helyszín:

    A lakás rendben van, egy szoba, konyha, fürdő. Egyedül van ott, senki nem zavar, higiénia tökéletes, 3 féle tusfürdő, 1 kis üvegpohar a szajviznek, nagy törölköző. A szobában szekrényre lehet pakolaszni, oda tettem a rózsákat is, és van egy kellően nagy francia ágy.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, arca nagyon szép, alkatra a képek megmutatják, nagy szilikon mellek, amit bár én nem vagyok szilikon párti, neki megbocsátom ;D Van sok tetoválás, ami szintén nem az esetem, de neki valahogy ez is jól áll :D magamon is meglepődom. Valami lenge fekete kombinéban (?) fogadott, miután fürödtem egy pillanat alatt ledobta magáról.
  • Action:

    Erkezeskor már kopogas előtt nyílt az ajtó. Beléptem és nyugtáztam, hogy olyan szép mint anno. Kérdezte, mikor találkoztunk, próbált emlékezni, de persze nem vártam el, régen volt :) úgyhogy az ágy szélén tartottunk egy kis ismerkedő beszélgetést, ki mivel foglalkozik, mivel tervez foglalkozni a jövőben, és kis aktual politika :D ezután fürdés, utána ágy mellett már ruha nélkül kis csókolózás, majd agyon fekve ezt folytattuk. A csók egészen valóságos, szinte barátnős, jó volt :) utána javasolta, hogy szájjal kényeztet, amit el is kezdett, de én hamarosan 69-re korrigaltam. Szuperül franciázik, mindenre kiterjedően, mélyen. Próbáltam én is kedvére tenni, nem volt ellenére, örültem neki. Az ujj az tabu, elfogadtam, pedig ha tudnád Fanni, mire vagyok képes az ujjammal :D de erről már lecsusztal :D ezután védő felszerelés, kis síkosító, és lovagló pozícióban indítottunk, osszebujosan, csókolózosan, hát na, most ez hiányzott. Ezután misszionárius simán, lábat felemelve, lábat ide-oda téve, de maradva a csókolózos jellegnel, de itt már kicsit keményebben táncoltunk. Itt jelezte, hogy ő bizony lassan kifullad, úgyhogy jó lenne, ha franciaval folytatnánk, amit kicsit bántam, mert még kipróbáltam volna pár dolgot, kész origami tervekkel jöttem, amit rajta akartam tesztelni, de végül jóvá hagytam a kérését a 38 fokos hőség jegyében, és hagytam magam nfvsz-szel kivegezni. Szuper volt. Mivel időnk még bőven volt, így az ágyon fekve folytattuk az elején megkezdett beszélgetést, aktual politika, kivel mi van, mi lesz. Persze itt már oldottabban, mint az elején. Köszönöm a kedves bokokat, ha a felét komolyan gondoltad, én mást boldog vagyok :D időnk lejárt, de még mondta, hogy nyugodtan zuhanyozzak le. Fürdés után még kávézót is ajánlott a környéken, köszi. A fickó tényleg kicsit fura, de a kávé jó volt.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igénybe, amit én szeretek (csók, nfvsz), az mind az alapban van. Amit kiirt az adatlapra azt vállalja is. Az elején a székenyre tettem, jelezte, hogy raert volna a végén, de nekem így kényelmesebb volt.
  • Összkép:

    Elégedett vagyok, jól éreztem magam, bár ha rajtam múlik én többet is kihoztam volna az együtt letbol. Minimális hiányerzetem maradt, de nem vészes, köszönöm az élményt :)
Happy Massage