• Melissa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    16 órakor hívtam, nem értem el, de rögtön üzenetet írt, megbeszéltük a randit, csak 30 percet kért hogy fogadhasson, és mehettem is.
  • Megközelítés:

    Ötszáz méterre lakom most tőle, bár fogalmam sem volt róla mikor hívtam .Mikor telefonon beszéltünk, gyakorlatilag a ház előtt álltam. Egyébként BKK-val egyszerű nagyon.
  • Helyszín:

    Tiszta lakás, ez vonatkozik a fürdőre is.Tusfürdő kínálat bőséges, szájvizet is használhattam, eldobható pohárral. Törölköző mérete megfelelő, de nem éreztem rajta az öblítő illatát, egyébként tiszta. A baszoba parányi, franciaágy jó, pici asztalka, falakon polcok, praktikus tárgyakkal, talán szőnyeg. A célnak tökéletes a helység.
  • Lány külseje:

    Először nem is láttam rendesen a félhomály miatt, de aztán lekerült a köntös, és csak ámultam. Fehér melltartó, piros bugyi. Kimondottan fehér bőr, arányos testalkat, súlyfelesleg egy gramm sem, feszes has, mellei átlagosak, na de a feneke.........Megőrülsz tőle/érte! Én köntöst kihagytam volna, de be kell látnom hogy nem kértem külön hogy miben fogadjon.
  • Action:

    A fürdőből jövet az ágyon fekve várt. Közösen megszabadítottuk a melltartó/bugyi kombinációtól, és csak most, a kitűnő világítás mellett láttam mekkora kincs akadt a kezembe. Símogattam pusziltam, csókoltam ahol értem, nem tudtam betelni vele. Először én kényeztettem. Nagyon jó ízű és illatú a punija, szinte elvesztem benne. Újjaztam lefetyeltem felválltva.Azután ő következett. Mellémtérdelt, és egy inkább lágy nagyon kellemes NF-át kaptam előjátékként. Tecnikája jó, ezt így kell csinálni. Mélytorok nem volt, kéz is csak egy pici, amennyi épp szükséges.Nyállal is rásegít mikor kell, úgyhogy hamar védőfelszerelést kellett kérnem. Gondoltam legyen hátulról, hiszen a popsija gyönyörű! Ami ezután következett, az maga volt a gyönyör és a kéj. Ezt a lányt hátulról pakolni..........Még most is beleborzongok! Többször meg kellett állnom: egyrészt mert ki akartam élvezni minden pillanatát, másrészt a látvány sem volt utolsó. Szépen ívelő háta, karcsú dereka, nőies vállai,könnyen elérhető mellei, no meg a popsija. Markolásztam, gyömöszöltem, miközben keményen dugtam. Mindezt az ágy mellett állva, ő az ágy szélén egészen. Olykor megfogtam vállait, majd keményen behatoltam. Csapkodtam a popsiját, nem bánta. Éreztem a testén hogy ő is felhevült kissé, már nem bírtam tovább. Oszolj volt a gyerekhadnak. Megvártuk míg picit megnyugszom, majd pihi és beszélgetés vette kezdetét. Kicsit félrehúzódik, de közeledésemet nem utasítja el. Simizem, csókolgatom, punciját maszírozom még kicsit . A második etap is az ő franciájával kezdődik, de már kevés az idő, aktusra nincs lehetőség, javaslom a kézi levezetést amit én fejezek be, most a gyerkőcök a csodás popsiján- derekán landolnak, amit ő hátrafurdulva végig is néz. Így még kéjesebb az érzés, pláne hogy tekintetünk is találkozik.Szemembe néz, ugye ezt nem kell sokáig magyarázni mit jelent ez egy férfiember számára.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltek alapján érkezésemkor rendeztem .
  • Összkép:

    Minden percét élveztem a randinak , nagyon kedves odaadó lány .
Happy Massage