• Maja

  • Beküldte:
  • Maja reagálása

    Nagyon szépen köszönöm :)
    Puszi

  • Egyeztetés:

    Hirtelen elhatározásból döntöttem úgy, hogy ma egy erotikus masszázsra van szükségem. Rosszul indult a napom, feszült voltam, úgy gondoltam, hogy egy kis masszázzsal egybekötött erotika jót fog tenni.
    Maját már régebben kinéztem, a lépei és a beszámolói alapján jó döntésnek tűnt.
    Délelőtt fölhívtam, hogy tud-e fogadni. Megegyeztünk az időpontban és jeleztem neki, hogy VTR-ben is jelentkezem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, GPS alapján simán megtaláltam, a közelben volt is egy hely, a parkolás ingyenes. Korábban odaértem, de nem akartam előbb jelentkezni, ezért az autóban vártam 10 percet, így nem főtt fel az agyvizem ebben a kánikulában.
  • Helyszín:

    Maja egy nemrégiben épült társasház kis másfél szobás lakásában fogadott. A lakás rendben volt, újszerű. Az előszobából nyílik a franciaágyas masszás szalon. A szoba egyszerűen de célszerűen van berendezve, ágy, éjjeli szekrény, egy nagy szekrény, és ami nagyon fontos volt ma: légkondi. Maja behűtötte a szobát, és nagyon jól tette.
    A fürdőben zuhanyzó van, rengeteg tusfürdő, kétféle szájvíz, fogkefe,kétféle dezodor.
  • Lány külseje:

    Maja képpel hirdet, nincs meglepi. Nagyon szép arcú. Csinos, kis cicikkel (nekem a méret nem fontos), kerek popsival. A szeme ki volt festve, nagy szempillákat rebegtetett, nem tudom, hogy valódi, vagy mű, ehhez nem vagyok elég képzett. A haját feltűzve viselte, nagyon jól állt neki. A valós korából jó pár évet letagadhatna, nem mintha szégyellnie kellene a korát.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órás programot választottam, ezért a masszázs csak az első erotikus rész után következett, amit lentebb részletezek majd.
    Szóval az első menet után kicsit megmosakodtunk mindketten, én hasra vágtam magamat az ágyon. Maja megkérdezte, hogy erősebben, vagy gyengédebben szeretném, mondtam, hogy nekem bejön az erősebb stílus.
    A vádlimmal kezdett, krémmel masszírozott. Határozott, erős kézzel lazította, gyúrta az izmaimat. Vádli után a combok, a fenék, a derekam és a hátam következett. Az erőssége megfelelő volt elég jól ellazultam, jól esett. Egyet sajnáltam, amit szóvá is tettem: jó lett volna egy nagy tükör az ágy mellett, mert jó volt ugyan a masszázs, de az alatt az idő alatt, amíg a hasamon feküdtem nélkülöznöm kellett ennek a gyönyörű fiatal nőnek a látványát.
    Eleinte beszélgettünk, de annyira jólesett a masszázs, hogy egy idő után elhallgattam és csak élveztem a kezét.
    Miután a program végéhez ért, visszatért a combomhoz és a fenekemhez, a masszázs átment simogatásba, egyre többször az erogén zónáimhoz tévedt a keze.
    Mikor már erekcióm lett ettől a finom erotikussá vált cirógatástól, akkor nem bírtam tovább és a hátamra feküdtem.
    Nem kellett életet lehelni a velem egykorúba: állt, mint a cövek. Maja krémes kézzel izgatta tovább, miközben érzékien csókolóztunk.
    Majd bekrémezte magát, és a testével kezdett masszírozni. Melleivel a farkamat, hasamat, csúszkált rajtam kéjesen. Később a popsiját is besíkosította krémmel és háttal nekem ráült a farkamra. Nem volt épp dugás, de majdnem. Rendkívül izgató volt, kérdeztem is tőle, hogy nem vesztik el a fejüket ilyenkor a vendégei? Mert én nagyon kellett uralkodjak magamon. :) (Mondta, hogy nem próbálkoznak, így én sem tettem.)
    Igyekeztem közben mindenhol simogatni, majd jött a második erotikus rész. Részletek lentebb, a második részben. :)
  • Levezetés:

    A kényeztetés két részből állt, lévén hogy a másfél órás programot választottam.
    Első rész:
    Tisztálkodás után elheveredtem az ágyon, Maja mellém térdelt az ágyra, és levette az összes textilt magáról. Nem is emlékszem, mi volt rajta, de mindegy is. Finoman elkezdtük felfedezni egymás, testét, csókok a nyakra, mellre kölcsönösen. Markolásztam a ciciket, csókoltam ahol értem, nyalogattam a bimbókat, amik szépen keményedtek. Halk sóhajok, érzéki nyögdécselés. Ő is kényeztette a mellbimbóimat, és ez bejött nekem. Egészen felajzott, nagyon erotikus élmény volt. Kértem, hogy előbb hadd mutassam meg a francia tudásomat. (Imádok puncit nyalni, na!)
    Beleegyezett és a mellek, a has és a combjai csókolgatása, nyalogatása után elkezdtem finoman nyalogatni Maja gyönyörű babapunciját. Ő láthatóan és hallhatóan kedvelte ezt a fajta tevékenységemet. Igyekeztem változatos tempóban és helyen forgatni a nyelvemet, mert a női orgazmus számomra a legerotikusabb dolog a világon.
    Ténykedésemnek és szorgalmamnak meg is lett az eredménye. Maja egyre kéjesebben és hangosabban nyögdécselt és egy ponton túl arra következtettem, hogy sikerült a csúcsra juttatnom.
    Mikor lenyugodott, akkor megkérdeztem, hogy tényleg jó volt-e neki, vagy csak a kedvemért tett úgy mintha. Biztosított róla, hogy igen, és őszintének tűnt.
    Ezek után kis csókolózás következett, majd ő indult felfedező útra és finom, lágy franciázásba kezdett. A kezével közben a zacskót és környékét ingerelte, néha az ánuszomig is elkalandoztak az ujjai. Nagyon felajzott így, én közben a melleit, derekát, popsiját és combjának belső felét simogattam fokozva ezzel saját élvezetemet. Finom érzéki munkájának gyümölcseit nemsokára a mellére spricceltem.
    Második rész:
    A második menetre a masszázs után került sor.
    Mivel még volt majdnem félóránk, kértem, hogy ne siessünk annyira, a csúszkás masszázstól nagyon felizgultam. Inkább csak simuljunk egymáshoz, és csókolózzunk, ölelkezzünk romantikusan, mint a tinik.
    Így is tettünk. Majd hogy, hogy nem, ismét a hátára fektettem ezt a gyönyörű nőt és a nyelvemmel megint elkezdtem foglalkozni a puncijával. Nem volt ellenére, bár most sokkal több időbe telt, amíg csúcsra juttattam.
    Lenyugvás után egy kis csókolózás, majd Maja elkezdett behatóan foglalkozni a férfiasságommal, felváltva szájjal és krémes, nyálas kézzel, aminek pár perc múlva újból meglett az eredménye.
    Mikor magamhoz tértem, kicsit még beszélgettünk, majd mivel az időm a végére járt, gyors zuhany után búcsú és el.
  • Elszámolás:

    A rózsacsokrot a program végén az ágyra tettem, miután felöltöztem. Minden az alapban volt, nem is csekkoltam ma az adatlapját, de szerintem nem vállal extrákat. Én nem is tartottam rá igényt.
  • Összkép:

    Nekem nagyon bejött Maja személyisége, kedvessége. Eddig többnyire csak szexpartner lányoknál jártam, (egyszer voltam évekkel ezelőtt masszázs lánynál, de az akkor nem volt annyira jó), mindig úgy éreztem, hogy nekem nem elég a masszázs, kell a szex is. A Majával töltött másfél óra ráébresztett arra, hogy egy erotikus masszázs egy ilyen lánnyal gyakran sokkal érzékibb, és élvezetesebb lehet, mint a szex másvalakivel.
    Persze Majával is el tudnék képzelni többet, mint "happy end"-es masszázst, de természetesen ez megmaradt a képzelgés szintjén.
    Maximálisan megérte.
Happy Massage