• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Párszor hívtam, egyszer csak felvette. Gyorsan elmondott mindent, megkötöttük a szükséges kompromisszumokat az időponttal kapcsolatban. A címet azonnal elmondta, és aznap reggelre kért megerősítő SMSt.
  • Megközelítés:

    Lehel tértől nem messze, én gyalog mentem, de van egy villamosvonal a közelben. Parkolni simán lehet, persze fizetős. A ház újabb építés, szám jól látható. Kaputelefon kicsit rendetlenkedett, de megoldottuk.
  • Helyszín:

    Az előszoba/baszoba/fürdő Bermuda-háromszögben vesztem el. Az előszobában levettem a cipőmet, a baszobában a többi ruhát (berendezése: szobainas, szekrény, franciaágy, tükrök, légkondi), a fürdőben zuhanyoztam (kád paravánnal, tusfürdők, szájvizek), majd vissza a tetthelyre. az ágy nagy és kényelmes volt, néhány kispárna is akadt.
  • Lány külseje:

    Jázminhoz már volt szerencsém (igaz sok évvel ezelőtt), hát külsőleg nem változott sokat, ugyanolyan bombázó alkat, mint volt. Ami változott, az a tetoválások száma, amely azóta megszaporodott.
    Falatnyi bikini volt rajta, amelyet a filmekben viselnek a lányok, mielőtt jól megdugják őket a medence partján.
  • Action:

    Amikor megláttam enyhén sokkos állapotba kerültem. Mikor fürdés után visszajöttem, egyből a szájába vett, négykézlábra helyezkedett az ágyon, én elé álltam, és csak szopott, csak szopott, és pucsított és szopott rendületlenül. Két-három alkalommal ki kellett mentenem magam Jázmin szájából, de hamarosan nem bírtam tovább, és a szájába élvezetem. Türelmesen végigvárta, majd kiment tisztálkodni.
    Visszaérkezés után kis beszélgetés, majd masszázs következett. Jázmin szólt, hogy azonnal jelezzem, ha kész vagyok a következő menetre. Nem akartam csalódást okozni, így hamarosan szóltam.
    Ekkor már hanyatt feküdtem, és Jázmin úgy franciázott. A tükörben nagyon jól nézett ki, ahogy ki-be járok a szájában. Sajnos öregszem, vagy mi, mert a második menet Jázmin kétségtelenül szorgalmas és kitartó munkája ellenére sem sikerült.
    Majd még a telefonom is csörgött, így távoznom kellett, nem akartam Jázmint a munkámmal untatni.
  • Elszámolás:

    A telefonban megegyeztünk NFVSZ extrával súlyosbított csokor. Az elején kitettem, de ráért volna a végén is.
  • Összkép:

    Ambivalens érzéseim vannak. A szopás kiváló volt (mindkétszer), a szexet egyikünk sem erőltette. Ismét lusta disznó voltam, és a néma levente is előjött belőlem, szerintem sokkal többet is ki lehetett volna hozni a randiból. Sajnos a lelkem mélyén szégyenlős vagyok, és néma gyereknek... ezen még majd dolgoznom kell :D.

    Én jól éreztem magam, kedves Jázmin, köszönöm!
Happy Massage