• ZOÉ❤️

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zoé már régóta a kedvenceim között van és több alkalommal jártam nála, de az elmúlt időszakban sajnos mindig ráéreztem hogy mikor van szabin. A mostani randink is így kezdődött itt az oldalon jeleztem neki hogy már megint nincs amikor nekem szükségem volna rá. A szabija letetekor visszaüzent hogy elérhető, rövid egyeztetést követően nyomtam egy VTR-t amit elgadott.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, aki ismeri a számokat simán odatalál. Én kocsival mentem, de láttam a környéken trolibuszt az összes tömegközlekedési útvonal max.5 percres sétával elérhető. A parkolás fizetős, könnyű találni helyet, nekem is sikerült szinte a kapuban.
  • Helyszín:

    Egy teljesen átlagos pesti bérház felújjítás alatt lévő belső udvarából nyíló földszinti lakás. A lakás teljesen felújjított, külön fürdő, a masszázs szobában egy óriási franciaágy található körben tükrökel.
  • Lány külseje:

    Zoé az utolsó találkozásunk óta egy kicsit megváltozott, korábban is nagyon csinos és kívánatos volt de most egy pár kilótól megszabadulva egy igazi bombázó lett.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsra a két kényeztetés között került sor, amit bokától indulva krémmel végzett.
  • Levezetés:

    Az első felvonás már ajtóban elkezdődött két puszival, ami heves ölelkezéssel és csókolózással folytatódott így elég hosszú volt az út az ajtótól a tetthelyig. A szobában érve próbáltam vetkőzni, de ez folyamatosan Zoé ajkára tapadva nem sikerült túl gyorsan közben mikor ajkaink eltávolodtak egymástól beszélgettünk az elmúlt időszakban történt dolgokról.
    Mi után sikeresen megszabadultam ruháimtól és meg tisztultam az út porától folytattuk ott, ahol abbahagytuk egymás ajkára tapadva kezeink felfedező úton kellemes testtájakon.
    Az ölelkezést sikerült úgy irányítanom, hogy Zoé került hanyatt fekvésbe és kihasználva fölényemet végig csókoltam a szájától az öléig majd az ölétől a szájáig elidőzve a kissé megfogyatkozott e még így is kellemes méretű ciciknél. Majd következett az ekkorra már nedveiben úszó punci, ahol kedvemre nyalakodtam. A nyelvem rátapadt a könnyen kitapintható csiklóra ujjam becsúszott a hüvelybe az a kettős hatás hamar meghozta a gyönyört, amit a teste remegése egy elfojtott sikoly és jelzett. Kis pihenő és csók csata után én kerültem a hátamra és lettem kényeztetve Zoé szája és nyelve által, kaptam egy kis kényeztetést a cicik között is majd eltűntem az ajkai között majd nyelvével kényezteti a hegyétől a tölténytárig és ezt váltogatva ért a vég a szájában.
    Következett a masszázs.
    Harmadik felvonás úgy alakult, hogy sikerült mögé kerülnöm és ott is végig csókolhatta volna, de sajnos nagyon csikis a drága így kifordul alólam nem volt más választásom folytattam a kényeztetést előröl, ami ismét egy teljes remegős szájára szorított párnában elfojtott sikollyal végződött. A folytatásban ismét én kerültem a figyelem középpontjába egy a számomra teljesen ismeretlen formában. Kaptam egy lingam masszázst, ami eddig egy ismeretlen és kicsit lenézett műfajvolt a szememben, de ez most megváltozott. Hol egy hol két kézzel kényeztetett a és tartott folyamatosan orgazmus közelbe több alkalommal éreztem, hogy itt a vég, de ezt Ő is érezhette mert fogást, tempót váltott és kínzott tovább percekig kitörés közeli állapotban tartva majd kivégzett.
    Ölelkezve csókolózva vezettük le a randin történteket.
  • Elszámolás:

    Zoé adatlapja minden szükséges információt tartalmaz a lehetőségekről és a djjazásról, úgytudom extrák nincsenek és erről szó sem esett a randi alatt.
    A szerényen hagytam a két órás randinak megfelelő rózsa csokrot .
  • Összkép:

    Zoéval minden randi egy új élmény.
Happy Massage