• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édesem! Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzésed. 😊 Örülök hogy jól érezed magad a társaságomba, én úgyszintén veled. 😊
    Várlak vissza nagy szeretettel.🤗 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Két nappal a randi előtt Viberen kerestem fel, gyorsan reagált megkeresésemre, készségesen ismertette a lehetőségeket, és egy órás randit beszéltünk meg a pénteki napra. Másnap egy kicsit beszélgettünk telefonon is, hogy halljuk is egymás hangját, amiből már sejtettem hogy a vonal másik felén egy elragadó hölgyemény lakozik. Megkaptam a pontos címet, amit üzenet formájában Viberen keresztül is elküldött, illetve kért egy megerősítő üzenetet a randi napján.
  • Megközelítés:

    Marina part, ezen a környéken még nem jártam, csak hallottam róla a legendákat. Tömegközlekedéssel mentem, de egy kicsit elszámítottam magam az idővel, így egy órával előbb értem oda, a plusz időt a Duna Plázában ütöttem el, onnan körülbelül 10 percre van Dominika kuckója. Odavezető utamon elég sok parkolóhelyet láttam, így aki gépsárkánnyal menne, biztosan talál helyet magának. A megadott cím eltéveszthetetlen, csak az nem találja meg, aki nem akarja.
  • Helyszín:

    Mivel ez volt az első találkozónk, pontosan a megbeszélt időpontban hívtam, de sajnos ki se csöngött a telefon, gyorsan megcsörgettem egy másik számot, hátha nálam van a baj, de az kicsöngött, rögtön bevillantak a régi flashbackek, amikor potyára mentem egy másik hölgyhöz, de szerencsére fél perc múlva csörrent a telefon, és a másik oldalon Dominika megnyugtató hangját hallottam. Megkaptam a kapukódot és az útvonaltervet a bejutáshoz, és egy percen belül már az ajtóban álltam. Ilyenkor jön az első randik egyik sarkalatos pillanata, hogy vajon ki fog ajtót nyitni, de ezt lentebb részletezem.

    A lakás csak "szolgálati" célra van fenntartva, de ez egyáltalán nem látszott rajta, berendezéséből ítélve először azt hittem, hogy ott is lakik. Mindenhol rend és tisztaság uralkodott. A dolgozószobában végre nem a rádió, vagy valami aljas megamix szólt, hanem halk relaxációs zene, ebből már tudtam hogy Dominika egy másik szintet képvisel, a szobában egy komód, tükrös szekrény és egy nagy franciaágy kapott helyet. Az ágy frissen felhúzva, rajta új törölközővel várt, amin egy kis édességet is hagyott Dominika. Fürdőben többféleféle tusfürdő és szájvíz is volt, illetve a kád előtti kilépő is csontszáraz volt.
  • Lány külseje:

    Állok az ajtóban majdhogynem remegő lábakkal és nagyon izgulva, és hezitálok hogy csöngessek vagy kopogjak, de vendéglátóm inkább csak egyszerűen kinyitotta az ajtót, nagyon lassan! Az ajtó nyílik de még nem látom, már majdnem koppra nyitva van de még mindig semmi. Belépek majd mögöttem becsukódik az ajtó, és akkor jött amire nem voltam felkészülve. Tudtam hogy nem egy átlagos lánnyal lesz dolgom a képek és többi beszámoló alapján, de ami akkor a fejembe végbe ment amikor megláttam Őt, vetekszik azzal ami '86-ba a 4-es reaktorban történt. Dominika egy lenyűgöző teremtés, gyönyörű arccal, bársonyos bőrrel és hibátlan alakkal van megáldva. Filigrán testén nem éktelenkedik semmi tetoválás vagy piercing, egyszerűen nem lehet belekötni, nálam Ő a 10/10 kategóriát képviseli. A képei között látható fehér szettben fogadott, fekete neccharisnyával kombinálva, aminek látványa rögtön kezdte nálam kifejteni hatását.
  • Action:

    Miután beléptem és a bemutatkozást követően átadtam az ajándékcsomagot, sajnos rögtön AutoPilotra váltottam mert annyira zavarba jöttem Dominikától, de szerintem ezt észre is vette, és kérdezte - "Milyen napod volt?". Rögtön megeredt a nyelvem, és ezzel máris sikerült egy kicsit feloldania, majd egy pohár vízzel kínált. Kérdezte, hogy szeretnék-e fürdeni, éltem a lehetőséggel mert pusztulat meleg volt aznap. Miután végeztem a zuhannyal, az ágyon ülve vártam, amikor belépett elkezdődött a legjobb órám, amire nem volt példa az utóbbi pár évben.

    Szemben állva kezdtük egymás testét feltérképezni, mindketten rögtön a lényegre tapintottunk, közben csókokat váltottunk, de inkább szájra puszinak nevezném ami valamilyen szinten érthető, hiszen ez volt az első randink. Ezután megfordult és feszes popsiját dörgölte alsó felemhez és közben húzott magához, ekkor már hozzáfértem tenyérbe illő kebleiket, amiket gyorsan kiszabadítottam melltartója fogságából, és rögtön kezelésbe is vettem őket. Halk sóhajokkal adott hangot tetszésének, majd az ágyra vetette magát és négykézláb felém fordult, felnézett rám és kacér mosollyal az arcán kérdezte - "Szeretnéd, hogy megpusziljam?", válaszadásra se adott időt, és máris a szájába voltam. Franciája nagyon érzéki és élvezettel csinálja, és mellé a kis nyögései nem sok esélyt hagynak az embernek, hogy sokáig húzza. Amikor már elég közel voltam a véghez, kértem hogy váltsunk, mert amit kaptam, muszáj viszonoznom. Ennek hallatán elmosolyodott, és a hátára fordult, lábait széttárta, és várta hogy rávessem magam, amit rögtön meg is tettem. Föntről haladtam lefelé, egész testét végigcsókolgattam, gyönyörű ciciknél azért elidőztem egy ideig, mert kihagyhatatlanok voltak, majd ahogy folytattam utam Dél felé, megszabadítottam tangájától, és szembe találtam magam azzal, amire csak "a mennyország kapuja"-ként hivatkozik, és nem ok nélkül... Frissen borotvált puncijának rögtön nekiestem, teste kis rezzenéseivel adta tudtomra, hogy jó irányba haladok, de sajnos nem tudtam eljuttatni a csúcsig. Ezután franciát kértem amit azonnal teljesített, kezeit alig használja, és egészen elnyelt, így ért a vég, nagyot élveztem a szájába, majd hagyott lenyugodni. Még a szájában tartott körülbelül egy percig, csak ezután távoztak az utódok.
    Dominikától kaptam száraz- és nedves törlőkendőt tisztogatásra és ekkor kérdezte, gyorsan rendelhet-e ebédet, mondtam nyugodtan úgyis kell egy kis szusszanás.

    Gyors rendelés után máris egymás mellett feküdtünk, cirógattuk egymást, elbeszélgettünk, értelmes lány, élmény vele beszélgetni. Felajánlottam egy masszást mert imádom csinálni, és egy ilyen testet pedig vétek lett volna kihagyni. Szerencsére nem kellett sokat győzködni, hasra fordult, én pedig nekiláttam átgyúrni hibátlan testét. Bizonyára bejött neki, mert miután befejeztem viszonozni akarta, gyors helycsere és kaptam egy finom masszázst. Miután végeztünk a szeánsszal, belevágtunk a második menetbe.

    69-cel kezdtünk, hát mondanom se kell, a látvány, amit művelt velem, és közben a kis nyögései azonnal hadrendbe állítottak. Sietve gumit kértem mielőtt hamar végem lenne, felöltöztetett, kaptam síkosítót, és jött egy jó kutyus póz. Felső teste az ágyon, feneke pedig égnek áll, tudjátok mint amikor úgy igazán bepucsítanak, amikor már mögötte voltam, kérte hogy az elején legyek egy picit óvatos a méretem miatt. Finoman dokkoltam, és először csak lassan, kicsiket adva belőlem tettem magamévá. Lenyűgöző volt a látvány, ahogy a szűk puncija körbeölelte a farkamat, tudtam hogy észnél kell lennem ha nem akarom hogy gyorsan kitárazzak. Amikor már elkezdte tolni magát felém akkor jött a zöld lámpa, hogy már lehet döngetni rendesen. Fokoztam a tempót és egyre méllyebbre hatoltam belé, aminek hatására sóhajai is egyre hevesebbek voltak, a tükörből pedig látszódott, hogy gyűri a lepedőt rendesen. Ekkor gyorsan váltást kértem, mert már pengeélen táncoltam, és következett a lovaglás. Hátamra feküdtem, Dominika elkezdett fölém mászni, továbbá csak annyit mondott - "Ez most nagyon fog tetszeni!", igaza is lett... nemes egyszerűséggel belém guggolt! Kezeimet fölraktam, hogy tudjon mibe kapaszkodni, mert a matrac elég puha volt, majd elkezdett egy intenzív guggoló szériát. A következő percekben csak három dolog volt biztos az életében: a két kezem, és a farkam. Látva rajta a fáradás jeleit, kezembe vettem az irányítást, magamra húzva átöleltem és megindítottam az utolsó rohamot, aminek egy hatalmas élvezés lett az eredménye, ebben a helyzetben hagyott magában lenyugodni.

    Ezt követően jött egy újabb tisztogatás, majd felajánlottam számára egy lemasszírozást, hiszen megérdemli, és még mindig imádom csinálni! Újra átgyúrtam, közben pedig úgy elmerültünk a beszélgetésbe és a masszírozásba, hogy mire föleszméltünk, már bőven túlléptük az egy órát. Kérdezte, hogy szeretnék-e fürdeni. Gyorsan elmentem letusolni, utána kaptam még egy pohár hideg vizet, majd búcsút vettem vendéglátómtól.
  • Elszámolás:

    Minden a megbeszéltek szerint történt, nem ért meglepetés. Előre rendeztem magamtól, hiszen ez volt az első találkozónk. Itt volt egy kis malőr a részemről, mert ajándéktasakba vittem még egy kis édességet pluszba, és a tasak fehér aljára esett a fehér boríték, és szegény Dominika nem vette észre. Szekrény polcán láttam még pár tasakot, viccesen megjegyeztem neki hogy nézze át őket, hátha van még valami meglepetés azok alján is.
  • Összkép:

    Amikor épp hogy kiteszed a lábad a lakásból, és már a következő randit tervezgeted, szerintem mindent elárul, Dominika nálam nagyon magasra tette a lécet. Ha rajtam múlik, biztosan visszatérek hozzá!
Happy Massage