• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta terveztem, de korábban nem értem őt el, most azonban pár csörgés után felvette, s boldogan jeleztem, hogy hamaroan mennék. Pont szabad volt, így könnyen gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    A helyet ismertem, számomra nem okozott gondot odajutni. Parkolásról nem szeretek nyilatkozni, lévén gyalogkakukk vagyok, de volt bőven szabad hely az utcában, fizetős ha jól tudom.
  • Helyszín:

    A lakás egy újépítésű, ha jól érzékeltem másfél szobás ingatlan. Takaros, nagyon szép tiszta, a célnak tökéletesen megfelel. Légkondi működik, szerintem kissé túlságosan is, dehát veszettül meleg volt aznap.
  • Lány külseje:

    Hát itt csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni. Szinte nem is nő hanem valami földöntúli lény, már az istennő is szinte degradáló kifejezés, annyira tökéletes a teste. Egy sötétkék csipkés nem is tudom miben volt, nem tudtam figyelni a textilre, mert rögtön a tökéletes feneke tűnt fel. Az arca szerintem nagyon szép, bár a sminktől sokszor ódzkodom, nagyon szépen és igényesen volt megcsinálva, cseppet sem zavart. Szemei gyönyörűek, bár többnyire csukva voltak az action közben.
  • Action:

    A szobába be, vetkőzöm, majd fürdőbe el, engedte hogy kicsit csekkoljam azt a tökéletes popót még a zuhany előtt, és ha jól emlékszem, egy nyelves is elcsattant még előtte. Zuhanyzás után az ágyon várt térdelve, elhelyezkedtem vele szemben és finom smárolásba kezdtünk, olyannak mondanám mintha a barátnőddel éppen profi pornót forgatnátok. Érzéki, nagy nyelvmozdolatokkal, egyszerre vad és megis lágy. Majd elkezd lefelé vándorolni, és a már félkemény kishapsit hopp eltünteti. Nagyon jó a technikája, mélyen csinálja, lágyan de intenzíven. Egyszerre barátnős és pornós. Jeleztem is neki hogy a sebességen állítson, mert így túl hamar fogom elárasztani fehérje koktéllal a száját. Némi smárolás és ölelkezés után úgy gondoltam, miért is halogassam az elkerülhetetlent. Hanyatt vágtam magam és hagytam érvényesülni a nagylányt. A bemutatkozó szöveg nem kamu, az utolsó cseppig kiszívta. Bár le nem nyeli, de addig szopogatja és tartja a szajaban, míg teljesen vége nem lesz az utolsó hullámnak is. Közben kéjesen hümmög, és szinte erzed rajta hogy elélvez a szájába lövellő spermától. Gobdolkozom hogy a legközelebbi látogatásomkor a bemutatkozó szövegben említett más testrészeket árasztom el nagymennyiségű, sűrű gecimmel. (Bocsi a tragarságért, de ez van, rá akarom verni a gecim a kis pornós cicamica édi pofijára.) Eztán felkínált egy masszázst, amit elfogadtam, amolyan barátnős "gyúrogatás", de nekem jól esett. Majd gondoltam belekóstolnék abba a csodába ami gyönyörű testének legrejtélyesebb kincse. Ekkor még mindig rajta volt az a sötétkék kis ruhadarab, amelyből kihamoztam a melleit, és némi simogatás és csókolgatás után el is indultam lefelé. Felre húztam a textilt és belenyaltam. Nagyon finom, illatos, ízletes puncija van. Elvezettel nyalakodtam, éreztem rajta hogy élvezi, de el nem élvezett. Pár perc elteltével a következő mondat hagyta el a száját; "gyere, told a számba a farkad, most!", mely azt gyanítom arra irányult, hogy teljesen félkeményítsen, és behatoljak. Amikor elérkezettnek láttam az időt gumit húztunk, és misszionáriusban bekéredzkedtem. Hát, ez egy igen érdekes élmény volt. Nem tudom mit rejteget a puncijában, de úgy éreztem mint akinek vibrizik a farkát. Valami olyan komoly bizsergés fogta a nagy bosszúállót, mintha minden mozdulatnál majdnem élveznék. Lankadni kezdtem, kihúztam, ő pedig azzal a lendülettel lekapta rólam a gumit, hanyatt lökött és elkezdte megint szopni. Fáradhatatlan. Szerintem egésznap csak szopna. Ezt nem sok hölgy mondhatja el magáról, de sikerült másodszorra is kivégeznie, ezúttal is az utolsó cseppig és még azon is túl a szájában tartott. Ezt nem mondanám TP-nek, de ekkor jartunk kb.
    40-45 percnél zuhanyzással együtt. A kígyóbűvölést egyetemen taníhatná. Mindenkinek ajánlom, orál fanoknak, meg aztán kihagyhatatlan. Letettem a csokrot az ágyra kifelé menet két puszi. Igyekeztem magamhoz térni, de sem a liftben nem sikerült, sem a nap hátralévő részében. Azt hiszem masnap reggel múlt el a lábam remegése. Mégegyszer: ezt a franciát nem szabad kihagynia senkinek!
  • Elszámolás:

    Az elején közölte, hogy ráérek a végén, így is tettem. Az árai ha jól érzékeltem, az átlag felett vannak valamivel, dehát sem a hölgy, sem a szolgáltatás sem épp átlagos, úgyhogy megéri az árát a randi.
  • Összkép:

    Csodálatos élménnyel lettem gazdagabb, de maradt bennem hiányérzet, a gyenge teljesítményem miatt, így tervezgetem a visszatérést.
Happy Massage