• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en keresztül egyeztettünk, igazából pár üzenetváltás után találtunk közösen alkalmas időpontot a randira. Jó volt a csillagok állása így összejött a dolog.
  • Megközelítés:

    Mivel a saját lakásomhoz közeli a cím így gyalogosan bő tíz perc alatt ott voltam sétával. Amúgy a közelben van egy nagy BKV csomópont, szóval busszal vagy trolival három megálló lenne. A randi időpontjában még voltak bőven az épület előtt parkolóhelyek, így aki autóval menne a késő du. időpontban is talál helyet.
  • Helyszín:

    Négyemeletes panelház, tipikusan az a feelinget hozza elő, mikor az ember a szeretőjéhez ugrik fel egy órácskára kiszakadva a szürke napok fogságából.
    A lakás rendezett, belül szépen fel van újítva. L-alakú folyosó fogad a kanyarban van a fürdőszoba, pont szemben vele a kisszoba ahol voltunk. A fürdőszobában zuhanykabin van, megfelelő számú mennyiségű minőségű tusfürdővel, a mosdónál van külön műanyag pohár a szájvíznek. Minden patyolat tiszta.

    A szobában rögtön szemből fogad egy franciaágy és jobb kéz felől polc sor, amire pakoltam. Az ágy baloldalán volt beüzemelve egy ventilátor ami jól jött, hogy a hőséget csillapítsa.
  • Lány külseje:

    Nagyon csinos, van valami egzotikusság benne. Engem a szeme vágása illetve a szemszíne ami megfogott. Tipikusan az a szépség ha a tömegközlekedési járaton meglátsz akkor lopva megtekintesz, beindul rá a fantáziád. Próbálod állni a tekintetét ha megvan a szikra, bár ha meg megszólítanád tuti hogy lepattintana mert 1000% hogy kapcsolatban van. Nem tudom hogy pontosan át tudtam-e adni ezt a dilemmát. Természetes szépség és a kisugárzásával illetve személyiségével jóval átlag feletti felső kategóriába lép.
    Öltözékét tekintve egy piros színű fehérnemű szett volt rajta, amiben bikavadítóan szexi volt.
  • Action:

    Érkezésemkor beinvitált a kisszobába, majd leültünk az ágyra és váltottunk pár szót. Ezután adtam át a virágszálakat, amiket leraktam a szekrénysorra, majd törülközőt kaptam és elmentem zuhanyozni (én jobb szeretek mindig a fürdőben levetkőzni).
    Miután végeztem a tusolással és kellően felfrissítettem magamat a derekamon a törülközővel visszatértem a tetthelyre.
    Tia mosolyogva várt rám a szobában, miután megszabadultam a törülközőtől kényelembe helyeztem magam az ágyon, Ő mellém kucorodott, majd kacsójával elkezdte simogatni a férfiasságomat. Pár gyengéd cirógatás után feltérdelt, majd érzékien fölé hajolt és bekapta a makkomat. Nagyon kellemes és egyedi nyelvjátéka van, majd gyengéden elkezdte felszopni a farkamat. Mikor már kellő volt a keménysége akkor egyre ütemesebben kezdte diktálni a tempót, kisvártatva azt éreztem hogy: Hűűűű a mindenit!
    Kellemes egyetemista emlékek rohantak meg, mint amikor két óra közötti szünetben felugrottam az akkori barátnőmhöz szopatni egyet.
    Ameddig tudtam próbáltam kiélvezni a dolgot, mikor már éreztem hogy lassan átlépünk egy határt, gyengéden megsimítottam a derekát és megkértem hogy húzzunk védőfelszerelést.
    A gumi felhelyezése után megkértem, hogy lovaglópózban legyen felül. Ártatlanul lehunyta a szemeit majd beleült. Mikor tövig csúsztam belé akkor az ajkába harapott, majd egy kis fészkelődés után kellemesen elkezdett meglovagolni, isteni érzés volt, mint látványra vizuális téren, és belülről érzetre is.
    Kisvártatva váltottunk misszionárius pózba is. Itt kicsit hátra dőltem és a látványban is gyönyörködtem, ahogy ki-be járkál benne a péniszem, közben a combjai alá fogtam és a csípőmhöz szorítottam őket. Éreztem, hogy hamar közeledek a végéhez így megkértem hogy kutyus pózban fejezzük be a randinkat.
    Gyönyörű volt a látvány, hátulról végigcsekkolni. Mikor ismét benne voltam, éreztem puncijának finom szorítását, akkor a két tenyeremet a popójára helyeztem és picit széthúztam a popsi párnákat hogy jobban belássak. Erre a vizuális ingerre mentem el.
    Hagyott magában lenyugodni, így egy picit ki tudtam fújni magam mielőtt elváltunk volna. Nagyon klassz élmény volt.
  • Elszámolás:

    Előre volt a rózsacsokor átadva, a randi végéig ott is maradt ahova helyeztem a szekrényre.
  • Összkép:

    Kimondottan jólesett a randi, mivel maximálisan ki tudtam szakadni egy fárasztó munkanap utáni stresszes állapotból. Maximálisan megvolt az a feeling, hogy mint mikor egy nagyon kedves lány barátomhoz felugrok és így a barátság extrák keretein belül történik ez az, de nem kell túllihegni a történteket, de a jófej baráti viszony megmarad. Persze ezt nyilván jó sokszor meg kell majd ismételni. :)
Happy Massage