• Nikol2694

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment , elsőre felvette a telefont , egy óra múlva ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Nagyon jó helyen van , nagyon könnyű volt odáig az út . Aztán kis kálvária a parkolás végett , de szerencsére időben indultam a tetthelyre !
  • Helyszín:

    Régebbi ház , de jó állapotú .A fürdő tiszta , rendben volt , nagyon nem is néztem körbe , lekötötte más a figyelmem...alig vártam , hogy vissza érjek a tett helyszínére...de volt több tusfürdő, törölköző.
  • Lány külseje:

    Formás mellek és fenék , kemény combok. Finom illatos bőre van a hölgynek. Előttem volt fürödni mielőtt érkeztem, ezzel sem húzva az időt. Valami áttetsző felső volt rajta, ami engedett mindent látni
  • Action:

    Korábban érkeztem pár perccel , miután hívtam , hogy a kapuban állok, még kért pár perc türelmet. Amit természetesen abszolváltam. De már akkor tudtam nem fogok csalódni.
    Majd hívott , hogy mehetek...Miután felérkeztem , kaput és ajtót nyitott és megláttam Őt!
    Eszméletlen , már az első pillanatban a ráragadtak a szemeim .
    Beinvitált, üdítővel kínált , beszélgettünk, mintha ezer éve ismernénk egymást .Nagyon cserfes, csacsogos, buja nő , akivel egyből megvolt a kémia köztünk. Majd elküldött zuhanyozni...közben kérdezte mit vegyen fel , gondoltam magamban teljesen felesleg úgy is lekerül .
    Miután végeztem , rátértünk a lényegre , bár nem beszéltük meg előre mit kérek , de nem is kellett , tudta a dolgát rendesen...
    Ami innen kezdődött , én még ilyet nem láttam ...olyan szopásban volt részem , hogy még most is remegek.... nyelte , szívta a cerkámat, köpködte, cuppogott rajta...pornós feeleing sehol nincs hozzá képest. Több volt annál...Szinte ki sem vette a szájából.
    Közbe a magához dörzsölte a velem egyidőst, vissza a szájába ...Aztán 69-be fordultunk és én kaptam el hátulról a formás seggecskéjét .Kapott kellemes franciázást a finom édes puncija , és kértem egy gumit.
    Hátulról dugtam , többször kértem pihenőt , de miután a fenekét elkezdte mozgatni , hááát kértem hogy forduljon meg és a cicikre lőttem mindent. Ezt jól elkente és le is szopta a maradék cseppeket a hegyéről.
    Pár perc pihenőt kértem , de a fülembe súgta imád cumizni és azzal a lendülettel ismét rábukott...Emlitettem neki , hogy a második menet elég kétséges, hogy meglesz , de mintha meg sem hallotta volna, szivta, köpködte nyelte a répámat, hol kézzel , hol a cicikkel igyekezett a kedvemre tenni...Elég hosszasan elidőzött , sajnos nekem kellett mondanom , hogy most ez nem lesz meg ...
    Miután észhez tértem , szépen felöltöztem ,közbe ismét innivalóval kínált és még pár percet beszélgettünk elindultam utamra. Akkor láttam, hogy az egy órát bőven túlléptem...
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük az órácskát , mikor végeztem ,mondom is neki ,hogy túl csúsztunk , csak legyintett . Nagyon korrekt .
  • Összkép:

    Abszolút jól éreztem magam , nagy karriert jósolok neki !
Happy Massage