• Emily Hudson

  • Beküldte:
  • Emily Hudson reagálása

    Draga Medve!
    Nagyon koszonom a csodasan megirt beszamolot rolam, es az elmenyedrol. Orommel tolt el mind ezt olvasni, es tudni, mennyire fergetegesen erzed magad a kezeim kozt. Varlak szeretettel vissza,
    Emily
    xxx

  • Egyeztetés:

    Nem sokkal a megjelenését követően a hirdetésére nem volt nehéz azonnal felfigyelnem, mert a nyitóképe mágnesként vonzotta a tekintetemet. Majd a hirdetését végig olvasva, az teljes terjedelmébe, a fotókat és a szöveget tekintve egyaránt nagyon érdekfelkeltő volt számomra, amit még tovább fokozott a saját weboldala.

    A kapcsolattartásban mindig nagyon rugalmas. Ez így volt már az első telefonálás alkalmával is, amikor az első mondat első felében mutatott távolságtartása és kimértsége a mondat végére már eltűnt és vidámmá változott. Ez szerencsére mindezidáig így megmaradt.

    A kapcsolatot telefonon, VIBER - en és SMS – ben egyaránt tarjuk.

    Mivel Emilyhez nehéz bejutni és az én időbeosztásom is meglehetősen feszes, így már hetekre előre egyeztetett időpontjaink vannak. Ez nagyban megkönnyíti a randik szervezését, az esetleges módosítások esetén nagyon rugalmas. Miként az vagyok hasonló esetekben.
  • Megközelítés:

    Emilyhez a Marina Partra kell „utazni” ott is az egyik legújabban átadott épületbe, amely a Váci úthoz esek közelebb. Ebből a tömegközlekedés megítélhető, mivel az a Váci úton bőségesen rendelkezésre áll. A Váci úttól csupán egy rövid, kényelmes sétatávolsággal kell számolni.

    A házat nagyon könnyű megtalálni, a GPS is pontosan odavisz, parkolóhely mindig van, bár fizetős, azonban nem ez a legdrágább övezete a városnak.
  • Helyszín:

    A Marina Partnak ez a része, ahol az új építésű lakás található, a környezete is újonnan és nagyon igényesen parkosított, így egy nagyon üde színfoltja a környéknek. Az épületbe belépve egy hallba jutunk, ahol belső kert is ki van alakítva. A lakás előtti és a belső tér állandóan karbantartott, mert amióta Emilyvel randizok, azóta a környezet színvonala állandó.

    Maga a lakás a kisebbek közzé sorolható, azonban a célnak éppen emiatt felel meg leginkább. A lakásban tartózkodva egyáltalán nem érződik semmiféle szalon hangulat. Annál inkább magával a ragadóan kellemes és barátságos a hangulat, továbbá nyugalmat áraszt a diszkréció. A ruháink elhelyezésére a szobában és a minden igényt kielégítő fürdőszobában egyaránt lehetőség van. A masszázs egy nagyméretű, kényelmes fekvő felületű, nem nyikorgó francia ágyon történik. A megélhető élmények fokozását egy tudatosan és így nagyon alkalmas helyen elhelyezett tükör biztosítja. A magas fokú higiénia a lakás minden részére jellemző és semmi kivetnivalót nem hagy maga után.
  • Lány külseje:

    Emily adatlapját és saját weboldalát egyaránt egy nagyon nagyfokú elegancia a jellemzik. Ezt csak fokozza a fentebb leírt környezet, ami fogad minket a lakás körüli parkban, majd ez tart egészen az ajtóig vezető úton és kiteljesedik a lakás belsejében.

    Azonban mind ezekre a koronát Emily teszi fel aki a megjelenésével és kisugárzásával, teljessé teszi, sőt fokozza mindazt az előzetes várakozást amelyet az előzmények alapján elképzelünk.

    A mostani randira menet is átvillant rajtam, hogy amikor hajdanán az első randink alkalmával megpillantottam, egy szemvillanás alatt átvillant rajtam, hogy a weboldala nem tartalmaz sem valótlan információkat, sem túlzott ígéreteket.
    Ugyanis teljes mértékben helytálló, amit ír, mert azt kapom a valóságban is, miszerint valóban klasszikusan gyönyörű arca van, igéző nagy csillogó barna szemekkel. Amint azt a művészi szintű fotói is hűen érzékeltetik, hibátlan alakkal és természetes domborulatokkal, van megáldva.

    Mint minden randinkra tartva, így ma is nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen ruhában fogad majd. Így a randira hangolódásképpen út közben felidéztem, magamban, az eddigi fogadó ruháit, amelyek mindig más, nagyon elegáns ruhák voltak, kivétel nélkül szorosan testre simulók, magassarkú cipővel.

    Bár ilyen fotói nincsenek, azonban biztosíthatom az olvasót, hogy fantasztikusan néz ki és nagyon csinos ezekben a szerelésekben, amelyek nagyon jól kiemelik és hangsúlyozzák hibátlan alakját.

    Mint eddig minden alkalommal, így most is lepadlóztam amint a mai szerkójában megpillantottam, mert most is magassarkúban és egy újabb olyan nadrágban várt, amelyben olyan formát mutatott a lába és a popsija, hogy komoly gondban voltam, mi lenne jobb, ha fennmarad, vagy lekerül a ruházat? Ugyanis a felső is nagyon ott volt, mert az egy végig gombos blúz volt dekoltázs nélkül, de úgy feszült, különösen a mellénél, hogy a gombok szinte szétpattantak. Így sejtelmes belátást engedtek az egyes gombok között a mellére, jobban mondva a melltartójára. Tudja ez a lány, hogy miként felcsigázni egy randira érkező férfiembert. Már szokásos rituálénk, hogy a csodás ruhakölteményben megforgatom mielőtt a fürdőbe lépek, hogy égjen belém a látvány, ugyanis tudom, hogy a fürdőből jövet már más lesz a szerkója Emilynek. A szokásos rituálénk részeként a fürdőből jövet megkértem, hogy vegye vissza magassarkúját, mert ezt a látványt sem szerettem volna kihagyni.
    Így fordíthattam körbe és csodálhattam hibátlan alakját, amelyet a magassarkú még jobban kiemelt. A formás lábak, szabályos popsi, csípő és derék harmóniáján túl hibátlan esésű és kellemes tapintású mellei, vállára omló haja, egyaránt elbűvölők, mind ezekhez társulnak a csillogó barna szemei.

    Közben magamhoz öleltem és éreztem bársonyos bőrét, amely mindig elvarázsol. Szerintem Emily megfejtette Kleopátra titkát és onnan sajátította el, hogy lehet ilyen szinten bársonyos bőre.

    Ahányszor csak találkozunk, mindig egyre jobbak a benyomásaim, még szebbnek és csinosabbnak látom, ugyanakkor még inkább természetesebbnek és egyre kedvesebbnek találom. A megunásnak részemről semmiféle nyoma nincs.
  • Erotikus masszázs:

    Folytatva az előző blokknak a záró mondatát, az Emilytől kapott első élmények alapján nem úgy voltam vele, hogy egyszer ezt is meg kellett élni és azzal vége is lett volna a további vágyakozásnak. Ellenkezőleg, minden randi után vágytam a következőre, mert most a sokadik randinkon is túl, eddig még két egyforma szeánszunk nem volt.

    Az előző beszámolómban ígértem ezt a második fejezetet, ugyanis Emily repertoárja sokkal szélesebb körű és tartalmasabb, mint amely egy beszámoló kereteibe az olvashatóság határába beleférne. Módomban volt már megélni Emily valamennyi programját, így mindig újabb és újabb nagyon pozitív élmények értek, két egyforma randink az azonos programokat tekintve sem volt még eddig, amelyek közül írom meg a mai napon történeteket.

    A masszázs ágy végénél hasonlóan üdvözöltük egymást, mint a hosszú kiküldetésből hazatérő és a ráváró kedvese teszik azt. Azonban most nem érkezés volt az apropó, hanem az indulásom az orgazmus útján. Nem statikus üdvözlő ölelkezés volt, mert kölcsönösen érintettük egymást éreztük egymás dobbanását és szívtuk magunkba a másik illatát. Nem kellet sokat várni, hogy egyszerre legyünk libabőrösek és ebből tudtuk, hogy mehetünk. Amíg vissza nem jöttünk az orgazmus útjáról, addig nem engedtük el egymást, valamink mindig érintkezett, mert ettől közös egy ilyen utazás.

    Nem tudnám elképzelni, hogy hasra feküdjek a program kezdetén, ugyanis látnom kell, Emilyt miközben csinálja velem azt, amit én csak érintésvarázslatnak hívok. Amikor úgy tud érinteni, mintha egyszerre négy helyen érne hozzám. Tehát amikor már nincs a keze az egyik testrészemen, de mégis érzem, ott pedig már máshol érint. Ezt a nagyon kellemes fantomérzést kiváltani csak nagyon kevesen tudják nálam. Ez hason fekve is nagyon jó érzés, de csak azután, miután kiélveztem, hogy így egymás ölében ülve járja be minden porcikámat a farkamtól a fülemig, miközben én is tudom őt simogatni, különösen nagy gondot fordítva a melleire. Eközben a szemkontaktust folyamatosan fenntartva folytatja az előbb említett érintés technikáját, amivel úgy vesz kezelésbe, hogy a fülemen és a farkamon egyszerre érzem az érintését, A zacsimat, a rudamat és a makkomat úgy veszi gyámságba, hogy azzal többször a kivégző osztag elé visz, azonban mielőtt kivégezne mindig megment és tovább megyünk.
    Regenerálódás céljából egy kis pihenést kérek, és mivel nagyon szeretek a lábával játszadozni és simogatni, ezt most is megteszem, miközben váltakozva behajlítom és kinyújtom a lábát. Közben a lábfejénél finoman fogva a nyakamba emelem, majd magam mellé teszem. Miközben így folyamatos simogatás közben ide-oda rakosgatom a lábait, egyszer csak „teljesen véletlenül” beszorul a farkam a combjai közzé, amit Emily nem enged el. Egyik kezével alulról a zacsimat, a másikkal felülről a makkomat babrálja, stimulálja, miközben a combjával nagyon jó ütemben pulzálja a rudamat. Innen kezdve annyi közöm van az én sorsomhoz, mint annak a papírsárkánynak, amit egy kislány ereget a réten. Papírsárkány még ilyen jól nem érezte magát, mint most én, aki biztos voltam benne, hogy innen nem lesz visszaút. Nagyon jól gondoltam, mert Emily ugyan nem azonnal, hanem többszöri haláltusa után, de „kíméletlenül” kivégzett. A feltámadásomat hozzám bújással segíti elő, összeölelkezve segít visszatérni erre a világra.
    .....
  • Levezetés:

    …..
    A feltámadásomat követően hasra fordulva adom át magam Emily áldásos tevékenységének, amellyel ott folytatja ahol abba hagyta kezeivel úgy járja be a testem, hogy szinte mindenütt érzem az érintését egyidejűleg. Nagyon élvezetes volt, amikor hol pihetoll szerű érintésekkel, hol erősen elkapva be - benyúlt a farkamhoz. Az így kiváltott gyönyörrel sodort egy újabb orgazmus felé, amit fokozandó a farkam kezelése közben a mellét a hátamra szorítva csúszkált, közben suttogott a fülmbe, miközben harapdálta, és úgy fordult, hogy a punciját a tükörben premier plánban mutatta. A látvány az érzés, amit okozott a kezével, illetve a lehetével, azonnali kapitulációmhoz vezetett volna ha meg kegyelmezve nem kér fordulásra.

    Ismételten regenerációs lehetőséget kértem és ennek kapcsán végig érintettem a fülétől a lábujjáig. Eközben azt éreztem, hogy a lábujjainak érintése nagyon jól esik számára. Nem vagyok nagy fétisimádó, miként a láberotika sem nagyon vonz, de ennek ellenére most kiéltem magamat a lábain, ami nem volt ellenére, mert biztatott is, hogy éld ki magad a lábamon.

    Ennek a mindkettőnk számára kölcsönösen kellemes elfoglaltság után egymás mellé feküdtünk, amit követően bemutatta az általam már nagyon várt szembe csúszkáját. Eközben nem fogta vissza magát és egy nagyon kellemes kebelszexszel megmutatta, hogy merre van az orgazmushoz vezető út. A kebelszexszhez nemcsak a fizikai adottságai vannak meg, hanem rendkívül jó technikával is párosul. Hol Ő fogta a melleit miközben a farkam közte volt, hol én fogtam, de ugyanolyan gyönyört okozó érzés volt, amikor szabadon, kéz nélkül csúszkált a mellével a farkamon.

    Egy hirtelen jött ötlettel mellém feküdt és így vette kezelésbe a kis Grizzlyt, közben én a mellein tudtam magam kiélni érzéki simogatásokkal, erősebb simogatásokkal és nyalogatással egyaránt. Ez ismét kölcsönösen örömöt okozott mindkettőnknek, miközben egymás fülét felváltva harapdáltuk.

    Ezután szembe szinte az ölembe ült és így csinálta a lingamot és pedig a mellét vettem pártfogásba. Ez nagyon kellemes volt, olyannyira, hogy jó is lett volna így bevégezzem, azonban kértem, hogy feküdjön vissza mellém és úgy szeretnék átlépni az orgazmus kapuján.
    Nem is kellet, többször kérném, sőt mondta, hogy azt úgy most Ő is nagyon szereti. Nem is fogtuk vissza magunkat, mert pár neki futás után átlendített oda, ahol már csak vigyorogni tudtam, de Emily is úgy bújt hozzám és ölelt meg, amiben benne volt, hogy számára is kellemesen telt az időnk.
  • Elszámolás:

    Amit az előző beszámolómban írtam, az most igaz, miszerint a legnagyobb mértékben korrekt, nincsen semmiféle zsákba macska. A bővebb infó is ad útmutatást, ezen túl Emily saját weboldalán minden programnak és programidőnek megvan az Ára. Igen Árak vannak és nincs álszemérem, hogy rózsaszálak, kis boríték, stb. A randi elején a Vendég és a Szolgáltató korrektül megállapodnak, hogy a szeánsz során melyik program fog lenni és annak mennyi lesz az időtartama, ahhoz pedig egyértelműen hozzá van rendelve az Ár.

    Tehát, bárki egyértelműen ki tudja számítani, hogy amit szeretne az mennyibe is fog kerülni. Ez, ebben a formában talán túl üzletiesnek tűnik, de attól még ez felel meg a valóságnak.

    Így a jelen program esetében sem volt kérdés annak a tiszteletdíja. Hogy megérte –e, az pedig nem kérdés.
  • Összkép:

    Az első randik alkalmával kellemesen sokkos és eufórikus állapotba kerültem, amely hatás folyamatosan ismétlődik, azonban most már lenyugodva és higgadtan tudok a randin kapott élményeknek örülni és azokat befogadni, valamint még mindig újra kívánom az újabb randikat.

    Emily szlogenje az adatlapján még most sem változott:
    „EXCEPTIONAL service, for GENTLEMEN who expect nothing but the BEST!"
    Most is azt tudom ehhez hozzá tenni, hogy szerencsésnek érzem magam, hogy ezt megtapasztalhattam, és remélem még lesz is lehetőségem nagyon sokszor megtapasztalni.

    Az előző beszámolómban Emily weboldalának egyik fejezet címét összeadásként ír le. Most egy másik, szintén összeadásként leírt fejezet címet idézek, amit szintén kiegészítek egyenletté:
    CSÚSZKA + TANTRA + ANÁLIS KÉNYEZTETÉS + LÁB EROTIKA + LINGAM MASSZÁZS = EMILY HUDSON erotikus masszázsa és érintés varázslata

    Azt gondolom, ebben benne van minden, amit a fentiekben leírtam, minden további más felesleges szószaporítás lenne csupán.

    Zárógondolatként még az alábbi két gondolat vetődik fel bennem:
    Az egyik, amit már többször is hallottam, hogy azokat az erotikus masszázs programokat, amelyek nem tartalmaznak csókot, NF - t, NFVSZ – t lehet – e legmagasabb besorolással minősíteni?
    A másik, hogy ezeket a programokat, így az Emily programját is, lehet – e, szabad – e olyan erotikus masszázs programokkal azonos skálán értékelni, amelyek tartalmazzák a csókot, NF – t, NFVSZ – t is?
    A magam részéről az Emily – ről készült beszámolóimmal a választ már másodjára adom meg ezekre a felvetésekre, pedig nem lehet rám mondani, hogy az említett programelemeknek ne lennék nagy és lelkes kedvelője.
Happy Massage