• Zsuzska

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zsuzskával volt már elég sok jól sikerült randink. Mostanában sajnos nem igazán volt itt az oldalon aktív, és mikor a rendszer jelezte vissza tértét, felhívtam egy kis pajzánkodás megbeszélése céljából.
    Gyorsan meg beszéltünk mindent,írtam neki belső üzit is,majd Vtr-n küldtem el a megerősítést, amit hamar jóvá is hagyott.
  • Megközelítés:

    Zsuzska búvóhelye Blaha közelében található.
    Vtr-n küldött címet a GPS ismeri,pontosan a ház elé navigál,a parkolás bár nem mindig egyszerű,de cserébe legalább fizethetünk is a vas letámasztásáért.

    Tömegközlekedést preferáló vándor számára egyszerű a megközelítés,hiszen itt szinte minden közlekedési jármű megtalálható.
    A lényeg,hogy szinte minden út hogy Zsuzskához vezet.
  • Helyszín:

    Csinos vendéglátónk búvóhelye egy régebbi házban , nem túl magasan található.
    Kedvesünk egy tiszta jó elrendezésű, kis garzonban várja lovagjait ,amely szemmel láthatóan rendelőként funkcionál.

    Belépve kis előtér van, nyílik a szépen felújított fürdőszoba, kádas tusolási lehetőség van,ehhez rengeteg tusfürdő áll rendelkezésre, már-már egyéni igényekre szabottan...
    Egy bambusz szőnyegre terített kilépőn állva, kiváló minőségű, nagyméretű törölközővel szárítkozhatunk.
    A mosdókagylónál elő van készítve többféle szájvíz pohárkákkal, különféle dezodorok is rendelkezésre állnak..
    Röviden, minden adott a sikeres higiéniai kör lebonyolításához.

    Játszószobában a randi érdemi része a földre helyezett nagyméretű matracon zajlik.
    Körben hangulatos ledvilágítás,sarokban fotel, szobainas várja a ruhákat.
    A vizuális élményeket a falra felszerelt tükrök fokozzák.Van még itt egy szekrényke,a tetejére helyezett illat mécsesekkel és füstölőkkel, illetve a jókedvet tovább fokozó hangulatvilágítást adó kislámpával.

    A lakás tökéletesen megfelel egy diszkrét randi kellemes eltöltésére.
  • Lány külseje:

    Zsuzska a negyvenes éveiben járó, csinos Hölgy, hatalmas szexuális kisugárzással. Arcos képekkel hirdet,így nem ér meglepetés a kalandort, mert igaz a megállapítás, hogy szebb,mint a képeken.
    Hosszú,festett vörös hajkoronája kedves arcot keretez.
    Kék szemeinek csillogásában könnyű elveszni. Vonzó ajkai csókra állnak, szerencsére bőven osztogatja őket...

    Kívánatos alakjának méltó díszei az arányos méretűre szabott formás gyári cicik , a hegyes bimbók meghálálják kényeztetést.
    Lejjebb tekintve finoman ívelt derekában, lapos hasában, simára borotvált, illatos kincsében, formás, popsijában, izmos combjában, gyönyörködhetünk.

    Összegezve a látottakat,Zsuzska totálisan alkalmas a kéjvágy felkorbácsolására,és nyugalmunk megzavarására.
  • Action:

    Pontos érkezést követően telefonos instrukciók után léptem be a Zsuzska szentélyét rejtő épületbe.
    Ajtó feltárult,az állam pedig a földön koppant, ahogy megpillantottam vendéglátómat, aki ma egy vadító,piros tanga, melltartó kombóban várt,combfixxel turbózva az egyébként is ínycsiklandó látványt.

    Cipőmet leparkoltam, majd követtem bájos házigazdám ringó popsiját.
    Váltottunk néhány mondatot,közben ledobáltam a ruháimat, kaptam egy puha törölközőt, és elrobogtam a fürdőbe, hogy lecsapassam az út porát.

    Épp kimásztam a kádból, serényen törülköztem,mikor váratlanul belibbent hozzám Zsuzska,mindössze egy pajzán mosolyba öltözve. Elém állt, átölelt, és csók váltás után lágyan végig simogatta felsőtestemet,majd lassan megérkezett a mit sem sejtő Kispajtihoz. Letérdelt a kilépőre,és először finoman megsimogatta, a rudat,majd kézbe vette a csatolmányt is.
    Finom puszikat helyezett el a tölténytáron, majd visszatért a kupolához, nyelvét körbetáncoltatta rajta,aztán ajkai közé vette bűntársamat.

    Finom, érzéki kényeztetést kaptam, Kedvesem szinte művészien megérezte,hogy mi a kedvencem. Hol gyorsan,hol lassabban játszott velem,néhol kis kézi rásegítéssel,pont ahogy szeretem.
    Kis idő múltán megéreztem,hogy az utódok szökni akarnak,ezt jeleztem Zsuzskának, és kértem is gyorsan az extra lehetőséget.
    Kedvesem erre csak bólintott, és még tempósabban kezdett el kényeztetni . Néhány mélyebbbre eresztés után kirobbant örömöm bizonyítéka, amit Zsuzska a szájába irányított,majd hagyott ajkai közt lenyugodni,és csak utána kérte Szilvia segítségét.

    Újabb tusolás után leültünk az előszobában, és némi folyadékpótlás után lassan rátértünk a következő felvonásra.
    Megcsókoltam vendéglátómat,majd kértem,hogy maradjon ülve a széken.Elindultam lefelé,majd megérkezve csodás ikreihez, lelkesen foglalkoztam a formás keblekkel, hegyes bimbóival. Jóleső játszadozás után Zsuzska elé térdeltem,és célba vettem várakozó kincsét.

    Üdvözlésképpen finoman a szárnyak közé nyalintottam, majd érezve a kedvező fogadtatást,élénkebb nyalakodásba kezdtem. Megcsókoltam a vágyakozó bejáratot, majd a rejtekéből előbújó kéjgyöngyét is bevontam a játékba.
    Nemsokára Kedvesem sóhajai erősödni kezdtek, majd formás combjait fülemre szorította, és megajándékozott örömével.

    Utána felgumiztuk bűntársamat,Zsuzska a konyhaasztalra hajolva kitolta felém formás popsiját,amit persze,,kénytelen '' voltam alaposan körbe csókolgatni,majd mögé lépve rudamat a lüktető nedves nyílásba csúsztattam. Először csak óvatosan toltam beljebb a lécet,ügyelve,hogy Zsuzska kobakja nagyon ne koppanjon a falhoz,majd miután felmértem a rendelkezésre álló teret,gyorsabb mozgásba kezdtem. Ütemesen csattogtunk az asztalon,Zsuzska pedig igyekezett minél jobban karóba húzni magát.
    Lassan Zsuzska hangja kezdett erősödni, közben csak azon imádkoztunk,hogy az asztal nehogy szétessen a csata hevében.
    Majd éreztem,hogy közeleg a vég,ezért rágyorsítottam,és ha jól éreztem, mindkettőnk sorsa egyszerre teljesedett be.
    Miután lenyugodtam,szét csatlakoztunk,rendrakás, fürdés,majd egy kávé elfogyasztása után egy szuper élménnyel gazdagodva a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Zsuzska matekja elég egyszerű. Mérete telefonon,adatlapon,vagy bővebb infóból megtudható.Szokásomtól eltérően bokrétámat ezúttal a szeánsz végén adtam át,kibővítve az egy extrával. Zsuzska viszont felhívta a figyelmemet a jelenlegi vtr kedvezményre,mely most mínusz két rózsaszál.
    Így a csokor még jobban megérte.
  • Összkép:

    Ismét remekül sikerült a randink. Szinte már érezzük egymás gondolatait is,és szerencsére Zsuzska is elég rugalmas a vendégek kéréseihez.
    Természetesen ajánlom Őt minden úriember számára, aki egy kellemes időtöltésre vágyik egy csinos,érett NŐ társaságában.

    Kedves Zsuzska!
    Sok randink volt már,de minden alkalom más,mint a többi,ebben igazi nagymester vagy!
    A randi minden pillanata FELEJTHETETLEN élmény volt.
    KÖSZÖNÖK MINDENT!!!
Happy Massage