• lilike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A hölgy régóta a kedvenceim között van, sok beszit olvastam, tudtam, hogy valamikor meg fogom látogatni. Nagyon sokszor hívtam, többször sikerült is beszélni, de a konkrét időpont egyeztetésére múlt héten sikerült sort kerteni. Nehéz vele időpontot egyeztetni, viszont engem mindíg visszacsörgetett, így viszonylag hamar tudtunk beszélni. A telefont ő kezeli, és a hírdetésére itt lettem figyelmes még korábban.
  • Megközelítés:

    Én taxival érkeztem, a cím egyértelmű, a BKV nincs messze. GPS odavisz, de a ház elé konkrétan nem tudjuk letenni a kocsit, sétálló utca jellegű a környék, de a lakástól 2-3 perc sétára voltak parkolási lehetőségek.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, ennek megfelelő minőség kívül belül, lakás is modern, új. Az akció egy kinyított kanapén zajlik a nappali - konyha étkező részen. Szerintem csak a randikra használja a lakást, de arra tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel, egy egyberészes ruhában fogadott, ami tökéletesen kiemelte az alakját. Mint utóbb kiderűlt, fehérnemű nem volt rajta. Megfordulnék utána az utcán, szimpatikus hölgy. Ami kicsit negatívum, hogy nem volt borotvált odalenn, így nem éltem a kölcsönösség lehetőségével.
  • Action:

    Fél órára mentem, igyekeztem kihozni a maximumot. Megérkezésem előtt már hívott, hogy az utca neve nem egyértelmű, ezért tájékoztat. Ez abszolút korrekt, de már pár lépésre votlam, így vonalban maradtunk, és kaptam a bejutáshoz kapcsolódó instrukciókat. Diszkrét a bejutás, liftel a sokadik emeletre kell menni, és már nyílik is az ajtó, nem lehet eltéveszteni. Abszolút korrekt, és diszkrét.
    Az ajtó mögött vendéglátom a már említett ruhában fogadott. Mivel szűkösen állt rendelkezésre az idő, így azonnal a fürdőbe terelt. Ruháimat a fentebb említett helyiségben a székre / asztalra tettem.
    Gyors zuhany után már az ágyon várt, én természetesen álló cerkával jelentem meg előtte. Rögtön rá akart bukni, de gumis franciát kértem. A védőfelszerelés felhelyezése után mókázott kicsit a cerkámma. Aztán modntam, hogy meg akarom dugni. Hanyat vágta magát, és kérte, hogy ****am meg. Így csináltuk missziben, utána hátra fekve missziben. Bíztatott, és ennek hatására a szokotnál gyorsabban sikerült elélveznem a gumiba,
    Jó volt, én most erre vágytam, két kőkemény menet, ami belefélr az időmbe. Látszik rajta, hogy szeret dugni!
    Nem volt idő szusszanni, újra rábukott a farkamra, aztán kutyusban folytattuk a mókát. Ez hosszabb ideig tartott, de még belefértünk az időbe.
    Gumi le, zuhany, és tipli kb gyorsan ennyi volt a vége: Látszott a lányon, hogy kicsit szétszort, és jelezte is , hogy siet, ennek fényében alakult az én hangulatom is, de összességében jól éreztem magam. Jöttem - ***tunk -mentem. Nekem erre volt szükségem, és ezt megkaptam, de nem leszek visszajáró.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt, tudomásom szerint nincsenek extrák, de sok finomság van az alapban. Utólag rendeztem a telefonon említettek szerint.
  • Összkép:

    Összességében jól éreztem magam, de nem leszek visszajáró. Talán a popó miatt még egyszer visszatérek, de akkor is csak akkor, ha hasonlóan gyors dugáshoz lesz kedvem.
Happy Massage