• MELINDA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Melinda hirdetésének kezdete óta gondolkodtam meglátogatásában mert fotói alapján azonnal indultam volna, de a 3. kerületi fotók és a valóság néha igencsak ellentétes, tapasztalataim és más vélemények szerint is. A meglévő beszámolói alapján még is a látogatás mellett döntöttem. A szervezés a telefonos kezelő kisasszony segitségével gyorsan lezajlott.
  • Megközelítés:

    Kivételesen autóval mentem és a ház előtt parkoltam ingyenesen, szombat lévén. Busz, villamos és hév gyakorlatilag szintén a ház előtt tesz le. Gondolom, majd mindenki ismeri a helyszint még aki nem dohányzik vagy nem is dohányzott, annak is ismerős lehet a márka. Legalábbis az érettebb korosztály számára
  • Helyszín:

    A lakás 4+1 emeleten minimum 10 éve változatlan de jó állapotban, mindennel felszerelve ami a tevékenységhez szükséges. Részemre sok kedves és igazán felejthetetlen vendéglátó emlékével és a szobában egy masszázspaddal.
  • Lány külseje:

    Hát ez nem könnyű, mert Melinda olyan számomra mint az egész randink. Egyrészről nyilván szubjektiv más részről meg igen is meg nem is minden ami vele kapcsolatos ahogy én látom. De hát ezt én írom és én igy láttam.
    Valóban Melinda van a képeken az arca megegyezik csak, erősen fel van tuningolva műszempilákkal ami nem probléma és szép is, szeretem is csak megváltoztatja az arca karakterét és igy mégis kicsit más lesz aki fogad az ajtóban. Más a habitusa mint amit a képek alapján gondoltam, de ez nem az Ő hibája. A képei gyakorlatilag mind ruhás képek amik egy vékonyabb de formás alakot sejtetnek. A valóságban gyakorlatilag meztelenül fogad, egy nyitott átlátszó köntösben, ezért itt is más a hatás, a képekhez viszonyitva. Alkata kicsit erőteljesebb de valóban formás, mellei sokkal kisebbek mint a képeken, de vonzóan bakfisos formájuak. Egészében Ő van a képeken meg nem is.
  • Erotikus masszázs:

    Volt masszázs meg nem is. Melinda bevezetett a szobába, majd mondta:" drágám kezdjél vetkőzni de ne hagyd abba" Fürdés után nagyon kedvesen érdeklödött: hogyan szeretnéd drága szívem? Kettő levezetés vagy egy és kölcsönösség?
    Az utobbi mellett döntöttem és felhasaltam a padra. Masszázsa változatos, hol fentről lefelé simit a kezeivel a hátamon, hol lentről felfelé. Időnként határozott mozdulattal benyúl az ágyékomhoz és hátra húzva helyezi combjaimmal párhuzamosan a farkamat. Mindeközben cseverészünk, átvéve vidám hangulatát túláradó kedvességét, nevetgélünk, néha megsimogatja az arcomat, megpaskolja a fenekemet, biztosit hogy rendkivüli élményben lesz részem, jelzőim többnyire és sűrün a "szivem, drágám, egyetlenem, néha szerelmem", tükörből ha van is akkor sem látom az arcát, de formás fenekét, combjait mellettem igen. Ezért elindul bennem a kivánalom és megkérdezem felülhetnék esetleg? Miután válasza, igen drágám! Ezért következik az alábbi.
  • Levezetés:

    Melinda felteszi a határozott kérdést, én vagy Ő először? Mellette döntők ezért felfekszik a padra és verbális használati útmútatót ad magához a tőle megszokott kedvességgel. Ujjazni nem szabad, ciciket csak pumpálni, bimbócskák körül nem körözgetni ujjacskákkal! Nyelv használata kimerülésig szívem! Igy hát neki veselkedem és buzgon keresem a még rejtőzködő csiklót nyelvemmel, hosszúnak tünő percekig, bár nem lelem Melinda mégis biztatóan nyöszörög csukott szemmel, és nyelvemtől már elég nedvesnek tűnik puncija, úgy gondolom kézzel folytatnám oly modón hogy felállok a pad mellé és a fejéhez viszonylag közel, mert ilyen formán sok szép emlék él bennem és reménykedek ezek felfrissitésében. Reményem tovaszáll, Melinda kedvesen elmagyarázza hogyan simogassam bal szárnyacskáját jobb kezemmel. Ezt az utasitást követvén hamarosan heves érzelmi kirobbanást tapasztalok Melindán és megnyugtat hogy rosszul látom a dolgokat mert ez már a harmadszori orgazmusa volt!? Ezzel felpattanva a padról ismét túláradó kedvességgel bíztositott hogy most nekem lesz nagyon jó, majd szakszerűen betakarta azt a combomat törcsivel amire ráhasalva bekapta félkemény farkamat. A fenti események ellenére sem tudtam keménykedni ezért kértem forditsa felém kellemes popsiját, hogy kezeimmel próbáljam tuningolni szakszerű és kitartó munkálkodását a még mindig inkább puha mint kemény farkamon. Ujjazás csak hátsó részen és extra költségként jöhetett szóba továbbra is amit ott és azonnal megbeszéltünk és pontositottunk, de ez a kis intermezzo sem javitott a helyzetemen igy a kanapéra átültetve engem, folytatta kedvesen sokat dicsérve és biztatva tevénykedését, Melinda. Noha a keménységgel még voltak problémáim még is csak eljutottam a végkifejletig. Melinda szerint nagy durranás volt a szép és hatalmas valmint kőkemény farkamtól! Miután még volt egy kis időnk, Melinda folytatni kivánta a masszázst ami ugye félbemaradt korábban. Hasonló módon végezte csak most néha a könyökét is bevetette amivel nem kis fájdalmat okozott de ez nem vetette vissza a tréfálkozós hangulatott ami ismét visszatért a masszázshoz hasónlóan.
  • Elszámolás:

    Végén elszámolva és a menetközben hozzácsapott popsis extrát hozzáadva helyeztem 23 szál rózsát az asztalra, melyet Melinda megköszönt.
  • Összkép:

    Melinda túlzó kedvességét és közvetlenségét lehet igy is és úgy is értékelni Ki mit szeret. Részemre kicsit sok volt az általam amúgy sem kedvelt drágáim, szivecském stb megszólitások. A fent leirt félkemény szervem hatalmasra dicsérése okán ugy érzem hogy nem is minden öszínte vagy csak igy próbál túl esni a számára anyira nem vonzó vendégen amit viszont megértek. Ezért irtam többször is hogy nekem Melinda igen is meg nem is mert mint a mesében az öreg király, kaptam is meg nem is. Melinda szakszerű verbálisan és gyakorlatiasan is, nekem mindezek ellenére hiányzott a professzionális illúziót észrevétlenül megteremtő kedves szolgáltató lány akihez nagy kedvel szoktam visszatérni. Melindát lehetne jobbtól a felejthetetlenig értékelni és bíztos van vagy lesz aki, de nekem ez a kettő között van, és elöször adok jót úgy hogy nem is akarok jobbat adni. Mert nekem is csak hogy sikerült hogy jó legyen.
Happy Massage