• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Misty... a neve is sejtelmes. 9 éve voltam először, azóta kedvenc. Egyszer csak jött a villogó üzenet és láss csodát újra hirdet. Azonnal elmélkedtem "hogy mikor" és pár nappal később hívtam. Rutinosan óra előtt 5 perccel majd utána és elértem. Jót beszélgettünk és fixáltuk a randit. Aznap még írtam sms-t is. Számoltam vissza a 6 napot...:)))
  • Megközelítés:

    Megközelíthető egyik hidunk pesti hídfőjénél villamossal, busszal , de kicsit kell sétálni. Kocsival parkolás könynedén ment, lévén munkaszüneti nap volt.
    Teljesen egyértelmű a ház. Diszkrét a bejutás.
  • Helyszín:

    Szép tágas lakás, több szobával. Egy barátnője ott volt meg egy kiskutyus, de nem zavartak, csak a kutyussal találkoztam amikor visszamentem az ott hagyott kocsikulcsért. Fürdő tágas és van tusfürdő választék, de nagyon kapkotam, mert várt a tettek mezeje...
    A szobában két tükör is szolgál a vizuális élmény fokozására nekünk és vendéglátónknak.
  • Lány külseje:

    Misty szinte semmit nem változik alkatra, egyedül a tetkók száma szaporodik. Én nem vagyok értük oda, annál inkább a leányzó kisugárzásáért és ösztöneiért.
    Szépre szabott mellek kellemes eséssel, formás popó és egy kedves arc.
  • Action:

    Misty nálam egyet jelent a popsis kalandok határok nélküli játékával. Ennek ellenére fúrdés után csókokkal hangolódtunk, majd nyalakodni indultam. Itt kellően nedvesedett, hangok is jöttek, de nem volt meggyöző, hogy elment volna. Jöhettem én, és a szájba adása a szerszámnak. Misty szeret szopni, nézi magát a tükörben én meg csak mozizok. Egészen mélyen is bekapja, szenvedélyesen rám néz és játszik a farkammal a szájában. Ráis lehet segíteni, de moat itt hagytam magam kényeztetni. Nagyon hiányzott már, nagy öröm visszatérése. Gondoltam húzzunk gumit és először punciba kezdjünk. Missziben beraktam és csókok közepette lassan adtam a tempót. Sajnos elkalandoztak a gondolataim, mi lenne ha valami fegyverét betolnánk a popóba és képtelen voltam a magokat tartani. Kitáraztam a gumiba. Na ilyen se volt még itt... kárba veszett. Egymás mellé heveredtünk és jót beszéltünk az elmúlt kiesett évekről.
    Na a második körben már nem volt hiba, Misty rákapott szépen a merevedő farkamra és oldalról szopott én meg ujjazni kezdetem a fenekét. Kértem kis sikosítót és már egészen jól izgattam mélyebben is. Nézte magát a túkörben, én a másikban ahogy ujjazom a popóját. Forrt a levegő, jöhetett a védelem és szemből beültettem popóval. Finoman, majd ütemesen lovagolt, úgy fordultunk, hogy lássuk tükörben a mutatványt hátulról. Tövig tóltam alulról, nagyon izgató volt a jelenet. Kimásztunk az ágy szére, felemeltem hogy popóban maradtam és átfektettem a hátára én meg az ágy elé helyezkedtem. Lába a nyakba és ami kifér dugtam a popsiját. Átszellemült tekintettel nézett rám, biztatott, hogy dugjam meg rendesen. Ezt nem kellett ismételni, addig dugtam, amig Misty teljes testét át nem járta a "libabőr" na ezt szerintem nem lehet eljátszani. Szuszogott, picit lassítottam, de bent maradtam. Felmásztunk az ágy közepére és oldalról kezdetem tovább dugni a popsit, amiért jöttem. Lábát felemetem, ismét egy tükörből moziztam, tiszta pornó forgatás volt. Végül még kutyusba raktam és dugtam hátulról, majd lekaptam a gumit és hagytam hogy szopjon majd a szép mellei közé verje a második kört.
    Elterültem elégedetten, fújtam nagyokat és vártam hogy visszajöjjön a fürdőből.
    Picit még beszélgettünk majd kis zuhany, öltözés és bucsú a következő randiig.
  • Elszámolás:

    Szóba se került a randi elején, a végen viccelődtünk a szál vrágokkal.
  • Összkép:

    Hihetetlen, hogy eltelt 9 év, és ugyanazt a maximális odaadást kaptam, mint akkor. Misty élvezi, hogy adhat és ad is. Ezért Istennő kategória.
Happy Massage