• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Évekkel ezelőtt már voltam a hölgynél, így örömmel láttam, hogy ismért fogad vendégeket így betettem a kedvencek közé. Hívtam párszor, de vagy nem volt elérhető, vagy sokszor nem vette fel. Amikor felvette, csak későbbre tudott időpontot adni - én sajnos nem tudok előre tervezni, nem volt nekem jó. Viszont ebben az esetben felvette, tudott is fogadni, 25 perc múlva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Budapest IX. kerület, az oldal térképe majdne pontos. Üllői útról nyíló utca, Üllői úttól nem messze lévő ház. Parkolni lutri és fizetős, a tömegközlekedés pár perc sétával elérhető. Pontos címet kaptam, a ház elől hívtam és megkaptam a bejutási infókat. Az emeleten nincs minden lakás számozva, de megtalálható a hely, az Ő ajtaján van szám...
  • Helyszín:

    Újabb építésű ház lakása, rendben van minden - amit láttam. Előszobából nyílik a fürdő és a kis szoba (több helyiség is, de azok ajtaja csukva volt), ami a tetthely. A fürdőben kád, kádkilépő, tiszta törcsé s többféle, hangsúlyozottan antibekteriális tusfürdő fogadott, tisztaság és zuhanyfüggöny is volt. A szobában franciaágy bepaszírozva, fotel a ruháimnak, kis komódon notebook, rádió és zene helyett xvideos.com-os pornó - éppen ketten tömtek egy hölgyet. Az ágy nem nyikorgott, alkalmas volt minden műveletre. Klíma vagy ventillátor nem volt, így egy kicsit emelg volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő a hölgy, a kora viszont biztosan több (vagy régebben pedofil voltam), inkább 30 körüli. Viszont alakja tetszett, a cicik picit gravitálnak, de nem kicsik, jól markolhatóak, ahgy a popója is. Tisztálkodva, szexi-pornós alsóneműben fogadott, persze védjegyeként tekinthetően egyből rámarkolva a brére. Cserfes-beszédes, de azért nem atomfizikus, de nem is zavaró, kitölti a csendet, kedves, hízeleg és csacsog, oldja a feszkót - már ha van.
  • Action:

    Ahogy már írtam, ajtón belépve nadrágon keresztül ráfogott a szerszámra, kérdezve: "Megmostad a faszodat?". Majd ödvözlő smár. Jeleztem, hogy fürdenék, úgyhogy szobába be, vetkőzés, szobából fürdőbe, majd itt kérdezte, hogy megmossa-e az eszközt? Mondtam neki, hogy maradhat, moshat, így igazából ő mosta a teljes alvázamat botkománytól-hátvágányig. Már itt volt egy kis francia, úgyhogy gyors törcsi után szobára mentünk.
    Persze egyből francia, ami érdekes volt, hogy testápolóval bekent mindent, brét és szatelitet is vastagon, azt habzsolta, mintha tejszínhab lenne. Először elém térdelve majd ágyon ülve míg én álltam, aztán én az ágyon ülve, ő megint térdelve, majd hátamra fekve, lábamat felhúzva kényeztetett, a zsákos családot és a kipufogót is. Ezek után, látván, hogy az évek alatt nem lett finnyásabb, kérdeztem, hogy megdughatom-e a torkát? Igenlő válaszát kiegészítette utasításaival is, mármint hogy azt úgy kell, hogy ő lefekszik az ágyra, feje lelóg én meg úgy dugom. Háááát, egy rugóra járt az agyunk, így is lett. Sokáig nem bírtam, 4-5 perc után telelőttem a torkát, állítása szerint az orrán jött vissza.....
    Kis pihi kevés masszírral és beszélgetéssel, megjegyezve, hogy fogynom kéne (igaza van), de ezt is vicceskedve, kedvesen, úgyhogy mondtam, jövők mozogni. máskor is.
    Második menet persze, hogy cumival kezdődött, olyan jólesően, hogy nemcsk, hogy hadrendbe állt a katona, de majdnem el is lőtte a puskaport. Leállította és gumit kértem, nyeregbe pattant a leányzó és olyan guggolós vágtába kezdett, hogy ismét anyámra gondoltam, ne durranjon ki a lufi. Fodultunk miszibe, itt a lábait felkarolva dugtam, majd átkértem magam a popóba, lehet-e? Azt mondta, persze, csak kevesen kérik, mert nincs kiírva.... Lehet, hogy csak a méretemnek szólt (tudjátok, nem kicsi, csak análbarát), vagy csak ilyenje volt, de simán átjutottam. Először kicsit szűk volt, de finoman kedzve hamar befogadott (én térdelve, csípője alatt párna, lábai az égnek), úgyhogy ujjammal közben ujjazva punciját, izgatva csiklóját, nagy ütemmel toltam a popót, így is lett végem kis idő múlva, a víz meg patakokban folyt rólam.... Ismét fürdés a segítségével, öltözés és távozás.
  • Elszámolás:

    Az alap program igen részletes, elmondása szerint egyetlen extra a popó. Az alap ár órára már sok helyen fél órára sem elég, extrával növelve kapjuk az alacsonynak számító, máshol alap, egy címletes árat.
  • Összkép:

    Vissza kell, menni, aki ne volt, annek meg el kell mennie hozzá. Pornós, gátlástalan, vendégekért élő hölgy, csak ajánlani tudom.
Happy Massage