• NOÉMIII

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Egyszer, még évekkel ezelőtt, már voltam Noéminál, igaz, akkor még Budán rendelt, nem mostanában volt, de emlékeztem, hogy csodás randiban volt részem. A rendelési ideje mostanában nem a legideálisabb a számomra, azonban a közelmúltban szemet szúrt egy fontos változás az adatlapján, aminek nagyon megörültem: a borotvált intim rész fazonigazítottá változott. Én kimondottan szeretem az intim szőrzetet, szóval ez megadta az utolsó lökést is, hogy a tettek mezejére lépjek. VTR-en leegyeztettem egy másnap kora délutáni időpontot, ami szerencsére neki is megfelelt, gyorsan és akadálymentesen ment a dolog. Másfél órás programra neveztem be.
 • Megközelítés:

  Belvárosról lévén szó, a tömegközlekedést választottam. A Hősök terén szálltam le a buszról, onnan kb, 10 perc séta. Az emberek és állatok talán legfontosabb szervéről elnevezett utcában van a háztömb, egyértelmű volt a cím, az utcákon van parkolási lehetőség, ami fizetős, és nem túl sok szabad helyet láttam.
 • Helyszín:

  Az utcában több régi építésű háztömb, ez azonban korszerűbbnek tűnt. Egy többemeletes háznak kb. a középső szintjén volt Noémi "rendelője", amikor a lépcsőház előtt voltam, megcsörgettem, megkaptam a belépéshez szükséges információkat (kapukód stb.). Barátságos kis lakás, a fürdőszobában bőséges tusfürdő választék, szájvíz, dezodor és fürdőkád, a kifröcskölés ellen szalagfüggöny véd. A tetthelyen tatami, illetve egy kanapé, amire a rucikat lehet pakolni. Amit hiányolni lehet, az egy tükör, a vizuális élményeket talán fokozná.
 • Lány külseje:

  Bár régen találkoztunk, de amikor megérkeztem, és megláttam Noémiiit, egyből beugrottak a régi szép emlékek. :-) Szerintem Noémi semmit sem öregedett, ugyanaz az elbűvölő, szexi hölgy fogadott, mint akkor. Nehéz lenne jelzőket találni, annyira tökéletes... Kecses, vékony alak, formás, markolászni való popsi, a cicik nem nagyok, de eredetiek, és nagyon érzékenyek. A puncira már az elején kitértem: a csikló fölött kb. 2-3 cm "szőrcsík". Illetve a csík nem pontos kifejezés, inkább fordított háromszögnek mondanám, hiszen fölfelé haladva kicsit szélesedik. Elbűvölően szexi, imádom, a nem teljesen csupasz puncit! Arctakarással hirdet, de én már tudtam az igazságot: gyönyörű, kislányos, mosolygós arc, csillogó kék szemek, középhosszú, copfba kötött szőkésbarna haj.
 • Erotikus masszázs:

  A fürdőszobából visszaérve Noémi egy egyrészes átlátszó necc ruhában állt előttem, nem is bírtam magammal, egyből magamhoz húztam, átöleltem, simogattam, ahol értem... A körémtekert fürdőruhát gyorsan lehúzta rólam, majd igazi, szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Hmmm... Csak azt mondtam magamban, milyen jó, hogy itt vagyok! Közben megteremtettem az egyenlő feltételeket, hátul kikapcsoltam Noémi ruháját, s megszabadítottam tőle, hogy mindketten meztelenül legyünk, s a heves csókolózás közben a farkam Noémi hasához szorult. Ezután a kellemes állófogadás után hasra feküdtem, hogy sort kerítsünk a masszázsra. Kérésemnek megfelelően nem sok időt fordítottunk rá. Rövid, de hatékony masszázsban volt részem, krémet használt, lábfejtől haladt fölfelé. A combom és a hátam is alapos gyúrásban részesült, volt erő benne, a lapocka után gyorsan visszafelé vette az irányt, s a hátsóm gyúrása után jöttek az érzéki benyúlások, amik jelezték, hamarosan itt a következő fejezet...
 • Levezetés:

  ...Engedélyt kaptam a fordulásra, ismét csókcsatáztunk egymással úgy, hogy közben a melleivel a hasamnak dörgölőzött, majd egyre lejjebb csúszott, s végül a cicik a farkincámban akadtak el, így részem volt egy izgi cici-masszázsban is. És még lejjebb haladt, ekkor már a szájával közeledett a legérzékenyebb testrészemhez, puszilgatta körülötte, majd a zacsit puszilgatta, nyalogatta, kicsit feljebb a rúd, majd a makkom nyalogatása következett. Ez a felvezetés kellően lázba hozott, ennek a csúcsa volt, amikor már a farkincám is a szájában volt. Olyan jó érzés volt Noémi forró szájában lenni, amit nem is lehet leírni... Hol lassabb, hol intenzívebb szopásban részesített, közben végig tartotta a szemkontaktot, csodás élmény volt... Közben meg kellett állítanom, nehogy elsüljek, mert nem akartam elmenni, csak a program legvégén. Ekkor felajánlottam, hogy én próbálok a kedvében járni, Noémi hanyatt is feküdt, ez ismét remek alkalom volt egy szenvedélyes csókolózásra, majd a nyakát, melleit puszilgattam, aztán a hasa következett, végül megérkeztem Nonoka fazonos puncijához... Először simogattam körülötte és az érzékeny csiklót (az ujjazást nem szereti), majd intenzív nyelvjátékba kezdtem, hosszasan kényeztettem. Rendkívül érzékeny csiklója van, nem tudom, hányszor juttattam a csúcsra, de többször is beleremegett, talán sikerült a kedvében járnom. Egy kis pihenő után ismét én helyeztem magam kényelembe, Noémiii újra kezelésbe vette a farkincámat, nagyon jól bánt vele: hol csak a makk végét nyalogatta a nyelvhegyével, hol bekapta és szopta... Kitalálta, mi lenne, ha a kanapéra ülnék, s ott jönne végkifejlet, természetesen tetszett az ötlet. Áttelepedtem a kanapéra, Noémi elém térdelt, és előbb a kezével cirógatta, majd intenzív franciázásba kezdett. Ahogy előttem pucsított és franciázott, közben előre hajoltam, hogy a popót is tudjam markolászni közben, leírhatatlan érzés volt, persze nem is bírtam tovább, jött a happy finish, amit jeleztem is, Noémi azonban nem engedett ki a szájából, hatalmasat élveztem, valahol a mennyországban éreztem magam...
 • Elszámolás:

  A végén rendezve, nem is esett szó róla, diszkréten az asztalra helyeztem egy kis kiegészítéssel, a csokorméretek nyilvánosak, extrák nincsenek. Csodálatos másfél órában volt részem, így nem kérdés, hogy megérte. Finom csókokkal elköszöntünk egymástól, a lépcsőházban az órámra pillantva kiderült, egy kicsit túlléptük a másfél órát, de ezzel Noémi sem törődött.
 • Összkép:

  Nonoka már régóta masszőzködik, de egyáltalán nem unja, sőt! Határtalan lelkesedéssel, a vendég igényeihez igazodva csinál mindent, szóval nehezen tudom elképzelni, hogy ha valaki meglátogatja, ne vágyna szinte azonnal vissza. Én pontosan így vagyok ezzel, szóval fel van adva a lecke, hiszen mint írtam, a rendelési ideje számomra nem túl ideális, ennek ellenére muszáj lesz harmadszor is (és még ki tudja hányszor...) meglátogatnom.
Happy Massage