• BARBI

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Pár napja figyeltem fel csevegésében Barbira, rögvest jött a kiváncsiság, " ki ez a szép hölgy?" tettem fel magamnak a kérdést. Adatlap megnyerő, fotók???!!, ugye nem kell mondanom, csevegés, belső üzenetváltás, és persze telefon, mindkettőnk számára megfelelő időpontot megbeszéltük, vtr-en " hivatalosítottuk" .
  Számomra az egyeztetés, az odáig vezető út kiemelten fontos, Barbi segítőkész, alkalmazkodó, nagyon kedves,így a várakozás nagy izgalommal telt, nem volt kétséges számomra, hogy a randink emlékezetes lesz.
 • Megközelítés:

  Sokak számára ismert lakópark a 11. kerület, Albertfalvi rèszén, közel az uszodához, a Fehérvári út, Kondorosi út metszéspontjában, remek megközelítés, díjmentes, könnyű parkolás, tömegközlekedésért villamos és busz a felelős, ideális helyszín mind a budai, mind a pesti oldalról útra kelőknek.
  A közelben benzinkút a korábban érkezőknek egy kávé, vagy frissitő elfogyasztására, az épület elôtti szervízúton kis szerencsével a parkolás megoldható, csöndes, nyugodt környék, szerintem remek randi helyszín.
 • Helyszín:

  Elragadó, parányi kis garzonlakás, elegánsan berendezve, konyha-nappali egy légtér, egy kényelmes franciaágy uralja a nappaliból nyíló szobácskát, melyet a beszűrődő, déli szikrázó napsütés világít meg természetes fénnyel, biztosítva az alkalomhoz illő hangulatot, a KLÍMA! pedíg gondoskodik megfelelő hőmérsékletről.
  Parányi szupertisztataságú fürdőben lehet felkèszülni a randira, nagy kád adja a lehetőséget a tusolásra, bárhova tekintettem makulátlan higiénia, ugyanebből az okból nincs is zuhanyfüggöny, kis odafigyelés kell csak tusolás közben, nincs előző vendégtől származó vizes kilépő, ott, én egy számomra előkészített, fürdőben moshattam le az út porát.
  Kellemes illat mindenhol, a nappaliban, ahol a randin elején ismerkedős beszélgetést folytattunk, nagy kanapé, kis dohányzóasztal cukorkákkal, egy másik asztal két székkel, rajta a vendégek számára pohár, üdítôvel, ásványvízzel.
  A nagybetűs vendégvárás- vendégfogadás, hiányérzet nélkül, a lakásban csak Barbi és én, kizárva minden zavaró tényezőt, igen!!, vendégnek éreztem magam, egy varázslatosan szép hölgy társaságát élvezhettem.
  A lakás parányit sem üzeni az alkalom szellemét, mégis a minden az alkalomhoz illő, furcsa kontrarsz, de mégis igaz, tökéletes összhang.
 • Lány külseje:

  Néhány általános dologgal kezdeném!
  Az adatlapon szereplő adatok fedik a teljes valóságot, a fotók viszont csak sejtetik a valóságot, ami messze felülmúlta a várakozásomat, mondom ezt annak ellenére, hogy éreztem, nem átlagos szépség vár rám.
  Egy hófehér fehérnemű szettben és magassarkúban fogadott, ahogy beléptem egy pillanatra elakadt a lélegzetem, mely randink végéig szapora volt, talán még most is, amikor ezeket a sorokat írom, és szemem előtt látom Barbi bronzbarna, hibátlan testét szapora a pulzusom.
  Amikor beléptem letámadtam, letéptem a fehérneműt róla ès faltam álomszép testét vadul, vágyaimnak határt nem szabva!! GONDOLATBAN;)
  A fehérneműt nem téptem le,( úriember nem tesz ilyet) fehér bugyi- melltartó barna testén rendkívül izgalmas látvány volt, kár elszalasztani az élményt, feszes, izmos test, egy deka felesleg nélkül, szépen ívelt karcsű derék, kerek popsi, keblei tökéletes harmóniában alkatával és magasságával, és mindez nem titkoltan negyven évesen. Van aki azt írja le tagadhatna tíz évet, van aki azt mondja tizenötöt, mindez igaz, én inkább azt mondom egy bombázó negyvenéves Nő Barbi, így még izgalmasabb, szép arc, bájos mosoly, diszkrét smink, a tekintete izgató, tökéletes ápoltság!
  Kizárt a csalódás, és kizárt hogy bárki ne legyen elégedett a látványától.
  És mos Barbiról!
  Gyakran kevés szó személyiségről, pedíg ez fontos, Barbi esetében pedíg különösen, és feltétlen említést érdemel.
  Ahogy említettem egy csevegésében kedves, szimpatikus szavai keltették fel a figyelmemet, számomra rejtett információval bírnak sokszor jelentéktelennek tűnő szavak.
  Így történt most is!!
  Barbi számára fontos a vendég, a környezet ahol fogad minket, figyel kiemelten magára, tudja, érzi mi lehet fontos számunkra, ezért megtesz mindent, vannak nem ördögtől való elvárásai( köszönés, ápoltság, korrektség,normális viselkedés), nem zavaró, de szűkségszerű határozottság, kicsit csábít( csevegésben, üzenetekben), s ettől még vonzóbb, izgalmasabb, igazi Nő!! Húú kész vagyok!;)
  És természetes viselkedés, semmi önteltség, fontos számára a bizalom,mindezek olyan erények amitől több lesz átlagos hírdetőnél.
 • Erotikus masszázs:

  Aki figyelmesen elolvassa a rendelkezésre álló" irodalmat" az tudhatja, hogy Barbinál az érzéki dolgokra lehet/ kell számítani. Nem ígér teljes testet gyógyító masszázst, nem ígér különleges technikákat, nem kell készülnünk fájdalmakra, szerintem nem is baj, ismerkedjünk meg olajjal a kezünkön, testünkön, egymással, egymás testével, de azt hiszem nem is jelent ez számunkra problémát.
  Szerintem mi " rosszak" erre vágyunk, és egy gyönyörű nő
  mint Barbi inkább az erotikus vágyaink része kell hogy legyen, és nem gondolom, hogy lágy felvezető, símogató masszázs elhagyható, hiszem kell egy kis hangolódás, ès beszélgetés is fontos része lehet a randinak.
  Megérkezésem után, gondolatban letéptem Barbiról
  apró ruhadarabjait:), leültünk a kanapéra, ismerkedős beszélgetést követően átöleltük egymást, irány a fürdő.
  Visszatèrve Barbi kèzenfogott, a kis szobácskába vezetett, érdeklődött az elképzelèsem felől, melyre határozottan válaszoltam, hogy rá bízom magam. Jól döntöttem, Barbi az ágyra térdelt, megkért, hogy a melltartójától szabadítsam meg, " termèszetesen" mondtam neki és az apró kis kapcsokat, mely hátul összefogja a parányi ruhadarabot egy mozdulattal levettem róla.
  Majd egy váratlan mozdulattal a maradék ruhadarab is eltünt róla,így már a meztelen Barbit csodálhattam.
  Gondolatban máris nekirontottam és vadul csókoltam ahol értem, valójában viszont egy lágy, kényeztető, símogató masszázzsal kedveskedtem Barbi felé, először Ő hason, mellétérdeltem, kezeimbe olajat csurgattam, hátát, derekát, fenekét símogattam, végigcsókoltam testét( ez már nem csak gondolat), majd nemsokára, lehajoltam ès a fülébe súgtam, " megfordulhatsz":).
  Örömmel tett eleget kérésemnek,én profi;)mozdulatokkal és olajos kézzel először szép kebleit, majd lejjebb haladva, csípőjét , hasát símogattam, Barbi feljebb húzta lábait, enyhén széttárta, így combjai belső felét is elértem, teste végigsimogatása után a csókjaim sem maradtak el, élveztem, élveztük a pillanat adta lehetőséget, láttam, hogy kedvesem csukott szemmel fogadja kezem ès szám èrintèseit, szemeimmel a még megèrintetlent faltam, gyönyörködhettem széttár lábai látványában, túlzás nélkül a legszebb, legvonzóbb, legízletesebb( kicsit később) punci amit valaha láthattam. A látvány megszèdített, a bronzbarna, olajos,a beszűrődő napsugaraktól fénylő test, a széttárt lábak.Húúú!! Uraim!! Barbi gyönyörű!!
  Most helyet és szerepet cseréltünk, hasra feküdtem, Barbi kezdve lábaimnál olajos, szenvedélyes, kicsit gyúrós, kicsit símogatós ,nagyon érzéki masszázst nyújtott, már kevesebbet beszélgettünk, én hason, csukott szemmel, Barbi mögöttem, vagy oldalt, szemem sarkából figyeltem, ahogy kebleivel hátamon csúszkál, fenekem enyhén megemelkedve, Barbi kezei néha elkalandoztak, majd elhangzott a " megfordulsz"?
 • Levezetés:

  Most ismét megláthattam Barbit teljes valójában, én háton, fejem alatt kispárna, Ő szemből rajtam ül, kezeim combján, arcán kedves mosoly, " úristen, de szép vagy" gondoltam és mondtam sokadszorra, kezeim csodás kebleit érinthették, rámhajolt, éreztem testének forróságát, csókoltam szép nyakát, és ekkor már a kis Claudus is kezdett felébredni, nem csoda, hiszen Barbi hol combjával, hol kezével érintette, olajos teste végigsiklott rajtam bizony ő sem maradt szárazon.
  Kedvesem megfordult, előrehajolt, fenekével közelített fejemhez, kezeim szorgosan símogatták hátát, popsiját, újjaimmal óvatosan, elképesztően szép, tinis punciját símogatták, még nem értem el számmal, de illatát már magamba szívhattam, de csak idő kérdése volt, Barbi kicsit incselkedett, közelebb, majd mégközelebb, már majdnem megcsókolhattam ott, kezei közben már a büszke kisebbik énemmel foglalkozott, talán már ajkai is érinthették.
  És végre megízlelhettem Barbi csodáját, túlzás nélkül mondom a legszebb punci amivel valaha találkozhattam, parányi pillangók, rózsaszín, tinis, egészen elképesztően szép, kezeimmel fenekét széthúztam, nyelvemmel óvatosan megízleltem mézédes punciját, picit az ánusz felé is kalandoztam, makulátlan higiénia, elképesztő látvány, csodás érzés. Mondjam még?
  Nehéz szavakba önteni,ezt át kell éni.!!:)
  Persze Barbi sem tétlenkedett,már ajkai között voltam, nem teljesen tudatomnál, extázis környékén, közben partnerem pózt váltott, oldalt helyezkedett, posija felém, egy újabb látvány ahogy térdelve, összeszorított lábbal kényeztet.
  Egy művész pornó akció előtti jelenete volt a látvány, tudjátok mire gondolok?? Ugye?
  Fantáziám, gondolataim messze túllépték a határokat, ettől még izgatóbb, még különlegesebb, még nagyobb az élmény!
  Persze ezek után nem húzhattam sokáig, fejem alatt a párnát megigazítottam, kezeimet fejem alá, Barbi ekkor már szemben térdelt a lábaim között, én csukott szemmel adtam át magam kedvesemnek, nem volt kérdés, hogy másodperceim vannak hátra, Barbi keze, ajkai, kicsit én is segítettem, orgazmus lett a végem, de nem lankadtam, nem is hagytuk abba, még nagyon kemény voltam, néhány másodperc múlva egy ujabb orgazmus lett a kitartásunk eredménye.
  Lerogytam kielégültem, Barbi kiszaladt frissítőért, annyi erőm volt,hogy csodálhattam testét közben" ez a nő gyönyörű" de ezt már csak gondoltam.
  A maradék időben beszélgettünk, símogattuk egymást, én csodáltam szép testét, majd irány a fürdő, olajos testem leöblítèse, öltözés közben az elmaradhatatlan beszélgetés, " örülök, hogy megismerhettelek" mondta Barbi kedvesen, cukorkával kínált, " annyira csodálatos vagy" mondtam én, őszinte mosoly, búcsúpuszi!!
 • Elszámolás:

  Nem szokta bővebben írni ennél a résznél, most másként teszek.
  A bevezetőben említett csevegésben Barbi a kétórás lehetőséggel bővítette a szolgáltatását, ezt fontos, hiszen sokan vagyunk akik szeretik a hosszabb randikat, én is ilyen vagyok. Ki tudja lehet akár hosszabb randi is! Ez csak kósza gondolat!
  A tiszteletdíja időarányos, extra mentes, az adatlapján leírtakat korrekt módon tartalmazza, messze az egyik legjobb lehetőség, hiszen a pesti átlag szintjén van.
  Barbi egyedül fogad, gyönyörű hölgy, remek partner, csodás lakás, kiemelkedő igényesség.
  Bár számomra a csokor mérete nem meghatározó, de másoknak fontos lehet, bár nem szeretem ezt a kifejezèst,jobbat nem tudok.Ár érték arány kiváló!!
 • Összkép:

  Nem volt parányi kétségem sem randink előtt, hogy élményben lesz részem, azt hiszem emiatt Barbi sem aggódott.
  Viszonylag hosszú folyamat előzte meg a találkozásunkat, így már egy kicsit ismertük egymást, ez pozitívan hatott a randinkra, szerintem érdemes időt szánni erre.
  Szerencsés vagyok, hogy megismerhettem Barbit, iszonyú jó Nő, hogy is fejezzem ki magam? Ha a strandon végigmegy fürdőruhában minden férfiszem rászegeződik, vágyakozva, a női szemek pedíg irígykedve. És ez nem vicc!;)
  Barbi kiváló beszélgetőpartner, ezt megtapasztaltam a randink elején, őszinte, remek gondolkodású, fontos számára a vendég elégedettsége, önmagára nagyon igényes, a lakás ahol vendégül lát tökéletes, nálam a top 3- ban szerepel.
  Semmi önteltség, de határozott véleménye van, viszont kiváncsi a mások véleményére is, nagyon emberi a viselkedése, fontos számára is a bizalom.
  És bár randinkat megelőzően volt egy " baklövésem", remekül kezelte, ettől számomra még szimpatikusabb lett.
  A korrektség, a viselkedés , az ápoltság nagyon fontos számára, ha mindez adott akkor az élmény kimagasló lehet,
  Kommunikációja példaértékű, telefonon, sms-ben, és belső üzenetekben is kiváló.
  A beszámolóm beküldése után tudom meg,mi lehet a besororása, de feltétlen a legmagasabb szintet képviseli,
  minden tekintetben ajánlom Barbit, jó hozzáállás esetében kizát a csalódás!
  Örülök, hogy megismerhettem a szép Barbit!
Happy Massage