• Pálma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pálma hirdetése elég gyakran szembe jön velem, beszámolói és a vele kapcsolatos csevegések által. A vele töltött randik egytől-egyig méltatják szépségét, egyéniségét, szakmai tudását. Ezért egy ideje én is erősen rajta tartottam a szemem. Ami egy kicsit visszatartott Pálma meglátogatásától, az a rendelő szalon mivolta. Viszont a kíváncsiság legyőzte ebbéli fóbiámat, ráadásul ebben a szalon ban már jártam egyszer, s nem volt gondom vele. Miután Pálma újra visszatért közénk telefont ragadtam és hívtam délelőtt. Egy kolleganő nagyon kedvesen közölte, hogy ő Pálma telefonja. Sajnos előre pár nappal nem lehetett időpontot kérni, mert az csak aznapra működik. Sebaj, telefon délután, személyesen Pálma a vonal végén, kedvesen elmondja, hogy valóban csak kezdéskor tudja a tutit megadni. Ok., gond egy száll se, délelőtt 10-kor már rárepülök, Pálma az, hivatkozok az előző napi beszélgetésre. Igen, emlékszem mondja, de sajnos valaki már két perccel beelőzött a délelőttel kapcsolatban. A kis csendet Pálma törte meg, amikor egy délutáni félnégyes randit ajánlott fel. Elég hamar kellett döntenem, így hát rögtön rávágtam, hogy jó. Pálma csak egy órás randit javasolt elsőnek, amit elfogadtam és ő már mondta is a címet. Általában tervezett randikra járok, de nem én vagyok az aki feladja a dolgokat.
    Lehet, hogy ez lesz a leghosszabb része a beszinek, majd kiderül.
  • Megközelítés:

    Aki, még nem tudja, hogy Pálma hol rendel, az még nem járt ott, vagy nincs róla információja. Nekik leírom, úgy kb. megközelítőleg. Óbuda, durván az Anfiteátrum és a Flórián tér közötti részt kell elképzelni, a ház egy párhuzamos utcában van a másik utcával. A tömegközlekedés több irányból megoldható néhány perces sétával. Autóval a környező kis utcák állnak rendelkezésre fizetéses alapon. Én a tömegközlekedést preferálom, főleg, hogy nekem már ingyé van. A házon jól látható helyen az épület száma, a kapuban kaputelefon.
  • Helyszín:

    Az épület három szintes plusz tetőtér, sajnos a lift nem működik, mert nincs. De ez nem gond, mert aki ennyitől megriad, az nem elég eltökélt. Az utolsó lépcsőfok után már nincs több, vele szemben a bejárati ajtó, mely finoman már tárul. Előszobából nagy kör alakú nappaliszerűség, amiből több helyiség is nyílik és innét indul egy csigalépcső egy másik kezelőbe, ahol már volt szerencsém lazulni. A tágas előtérből lehet a fürdőszobába jutni, ami tágas, méretes káddal a végében, sokféle tusfürdővel. Minden megtalálható, amire szükség lehet, mosdónál szájvíz poharakkal, kilépő száraz, higiénia, tisztaság rendben. Pálma dolgozószobája a bejárattal szemben, hangulatos, igényesen berendezve. Bőrkanapé, szobainas, középen egy nagyméretű masszázspaddal, végében a földön egy kisebb tatami. Néhány tükör fokozza még a látványt és a hangulatot, a szoba másik végében kis szekrénykék ennek-annak, zene valami kütyüről, diszkréten, ahogy a fények is. Az ajtón belülről még függöny is van, hogy nyitáskor se lehessen belátni.
  • Lány külseje:

    Pálma képei nem sok kétséget hagynak afelől, hogy ő egy baromi jó csaj. Nyilván én is megnéztem a felrakott képeit, talán kicsit hümmögtem.., majd meglátjuk. Ma megláttam. Nem csalás, nem ámítás Pálma nagyon rendben van, minden szempontból. A fogadószettre nem figyeltem, mert előszőr mindig az arcot nézem, ami jelen esetben egy bűbájos pofika volt. Nem, nem ugrott a nyakamba, teljesen természetesen a kezét nyújtotta a bemutatkozáshoz. Előszőr találkoztunk, nyilván egy kicsit vizslattuk egymást. Valószínűleg nekem ő nagyobb meglepetés volt, mint fordítva. Az előttem írok szépen leírták Pálma testi szépségét és csak azt tudom mondani, hogy szorozva kettővel. A randi során kiderült mennyire okos, jó társalgó, intelligens, és ami nálam sokat számít, nagyon jó humorérzékkel megáldott. Kezdtem érteni, miért oly népszerű.
  • Erotikus masszázs:

    Pálma bekisért a szobába, akkor már csak egy v.kék fehérnemű együttes volt rajta. Rákérdeztem, lehet-e esetleg hosszabbítani, mert éreztem, hogy az egy óra kevés lesz. Sajnos nem lehetett, aznap utolsó voltam és programja volt. Okés, abból élünk ami van. Pálma kikisért a fürdőbe, közben az is kiderült, hogy csak ketten vagyunk az egész lakásban. Miután végeztem, kiszaladt egy kis frissítőért, egy kis csoki kíséretében. Ittam, majd arccal ráborultam a padra. Pálma kezében az olajos flakonnal megkezdte a kezelés első részét. A tükörből láttam, hogy a fehérnemű felső is még rajta van, ezért megkérdeztem, hogy ragaszkodik-e hozzá. Aranyos volt levette és akkor láttam meg azokat a gyönyörű melleket, amiről ódákat lehetne regélni. Láttam már néhány szép női mellet, de ez egyszerűen megigézett. Visszahuppantam a padra és nagyon reméltem, hogy nemsokára már érzhetem is őket a hátsó felemen. Pálma masszázsa amolyan kicsit gyúrós, kicsit relaxáló, nagyon kellemes érintésekkel, egy bizonyos ponton felül a hátamra, úgy masszíroz. Visszafele már inkább a gyengébb érintések, nincs hátulról benyúlás, ő is tudja, hogy én hogy szeretném folytatni. Közben sokat beszélgetünk, kebleit már érzem ahogy rajtam dolgozik. Sajnos a maradék időt nagyon be kell osztani, hogy hasznosan teljen. Ezért fordulás helyett lemászom a padról, s amig Pálma kimegy kezet mosni iszom egyet. Hamar visszajön, örömmel konstatálja, hogy még ott vagyok, bugyiját leveszi, egy kis olajat pumpál a derekára, majd hasra fekszik a padra. Én meg csak nézem ezt a tökéletes női testet, amely csak rám vár, hogy megérintsem.
  • Levezetés:

    Talán érdemes megjegyezni, hogy Pálma és köztem elég tetemes a korkülönbség, ami Pálma hozzáállását nem kis mértékben dicséri. Szóval ott fekszik ez lebarnult szépség és próbálom úgy kényeztetni, hogy ne okozzak neki maradandó traumát. Végig simogatom bársonyos testét, fenéknél kicsit széthajtom, finoman érintem meg punciját, csak üdvözlésképp. Megkérem forduljon meg, a látvány csak fokozódik, előtűnik jópofa tetkója, ami a szeméremdomb felett minősíti az alatta található nőiességét. Egy kevés olajat spriccelek a tenyerembe, majd kezeim elindulnak azon az úton, ahol vendéglátóm örömét próbálják elérni. Nagyon odafigyelek Pálmára, hamar kiderül, hogy egy őszinte, érzéki csajszi. Ekkor már kicsit oldalra fordul és finoman szájába veszi éledező makkomat. Ujjaim nagyon finoman játszanak Pálma csiklójával, makkom már tövig van a szájában, szinte habzsolja ezerrel. Még nem hagyom, hogy elmenjen, annyira jó így. Néha kiengedi, csak a makossal játszik, mint a fagyit, majd megint tövig engedi. Egyik kezemmel tökéletes melleit masszírozom finoman. Néha egy szájpuszi, egy csók a nyakra. Nézünk egymás szemébe, egy kicsit még játszom vele. Eltudsz, el akarsz menni, kérdezem tőle...., igen mondja kicsit fátyolos hangon, majd valóban átfut testén a gyönyör. Fogja a kezem, finoman elengedem combja közét és oldalra fordul. Simogatom feszes testét, így is nagyon szép látvány ez a lány. Újra a szájában vagyok, nagyon szeretne már elrepíteni. Próbálom elérni a számmal én is, de ez most nem megy mondja, ehhez már kevés az időnk. Feláll a masszpad mellé, felajánl egy kis talpmasszázst még. Én eléggé el nem ítélhető módon elé térdelek, nyelvemmel kóstolgatni kezdem kívánatos punciját. Nem tiltakozik, fogja a fejem, egy kicsit talán élvezi is. Okéoké, tudom hol a határ, visszahúzódom. Viszont én még nem mentem el. Ehhez Pálma hathatós segítségét kértem, amiben nem is csalódtam. Még egy kis gyönyör a szájában, majd befogadta egy megnem született generáció tagjait. Akkorát élveztem, hogy még magam is meglepődtem. Pálma nem ám elrohant, szottyatka ott pihent még egy kicsit ajkai közt. Fürdés után még hülyültünk egy keveset, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Pálmánál 2 program van, egyórás, másfélórás. Az egyórást leírtam, a másfélórás értlem szerűen valamivel több. Nem tudom az extrát. Szerintem ő rajta múlik ki mit kap. Feltételezem, a megadott a összegeken belül.
  • Összkép:

    Azt mondom, ha elolvastad abból kiderül, hogy éreztem magam. Gondolom a másfélóra tartalmasabb. Ami biztos, hogy Pálmával egy randi felejthetetlen lehet. Persze mindenhez két ember kell.
    Pálma abszolút ajánlott, ez nem kérdés.
Happy Massage