• Berry26

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután hívtam és este nyolcra foglaltam időpontot.El van mentve a száma így nem is szoktam figyelni fenn van e a hirdetése. Második csörgésre felvette a tudnivalókat tudom így csak időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem este a parkolás kb már inkább az über szar kategória de pont szerencsém volt mert egy sarokra volt egy szabad hely és mivel jóval előbb érkeztem így a kocsiban ülve láttam többen keringenek szabad hely után kutatva.Nappal fizetős a hely. Metró nem messze.Pontos címet kaptam.
  • Helyszín:

    Újabb építésű így kívül belül is rendben van.Szobában egy francia ágy és néhány szekrény és van hely a ruháknak is Pornó nála már természetes ,hogy megy egy laptopról persze a keményebb fajta egyszerre több is elindítva így lehet válogatni..Fürdőben kád,kaptam tiszta törcsit.
  • Lány külseje:

    A képek még mindig nem hazudnak bár tehetne fel újabbakat. Érkezésemkor egy hálós egybe ruha volt rajta ami puncinál nyitott ,kis szoknya,tanga melltartó.
  • Action:

    Tisztálkodás után a szobában hamar a szájába vesz és mohon szopni kezd mint akinek totál farok hiánya van .De hát ismerem így tudom nem kell itt udvarolni ,hogy az ember jól érezze magát.Tehát előttem guggolva szop most még nincs mély torok csak élvezetes nyálas szopás. Majd kezdem kicsit rá húzni kényszeresen de nem igen megy így előkerül a krém vastagon bekeni a farkam vele és már csúszik is le a torkába. Így már mehet a kényszer francia amiből lassan egy szájba dugás lesz.Így nyomjuk egy darabig majd az ágyra kerülünk és meg szabadítom a bugyitól és a melltartótól majd rá cuppanok a piciny puncijára amit vadul nyalni és ujjazni kezdek.Nyalakodás után Berry kezd el nyalakodni miközben előtte térdelve magasra tolom a hátsó felem .hogy nyalás közben előre nyúlva tudja verni a farkam is.Mielőtt végem lenne le állítom és fordulunk és én az ágyon állva ő előttem térdelve szopatni kezdem nagyobb tempóban kb nettó egy percig bírom is és óriási adag gecit lövellve az arcára teljesen beterítve azt hatalmasat élveztem miközben kezemmel az utolsó cseppeket is kivertem magamból.Kis technikai szünet mely tisztálkodással telik majd hasra fordulván a hátamat kezdi masszírozni miközben Lana Rhoades megkefélését bámuljuk a laptopon,ahogy 2 srác dupla anális behatolást hajt végre rajta.
    Ilyen jelenet után nem is kell sokat masszíroznia már kezdődhet is a folytatás .Kis szopás után gumírozás, és vastagon krémezés után irány a punci szemből. Lassan kezdünk majd némi biztatás után már kemény baszással folytatjuk innen fordulunk és most bele guggolva rugózik fel le egy jó darabig majd újabb fordulás után most hátulról teszem be neki és derekát át fogva kefélem tovább.Innen át kérem magam a popsijába így most ott is krémezés majd a laptoppon új jelenetre vált ahol egy kikötözött milfet kefélnek egymás után seggbe .Lassan kezdek hagyva időt a tágulásra majd szép lassan fokozva a tempót ütemesen dugom tovább.Most hogy már könnyen járok benne néha kiveszem majd újra be de befele egyre nagyobb tempóban nyomulok.Fordulunk és most szemből rakom be neki még mindig seggbe térdelő pózban miközben Berry a punciját mutatja széthúzva .Innen már nem váltunk pózt és a végén a seggében lesz végem nem vesszem ki egyből kicsit még ki élvezzem.hogy a seggében lehetek.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és még mindig az egyik legjobb ár fekvés.Extraként a popsiját kértem de még így is átlag alatti a rózsa csokor mérete.
  • Összkép:

    Ismét egy remek kalanddal lettem gazdagabb Berry által.Nem problémázik hanem rendesen oda teszi magát.Még biztos látjuk egymást.
Happy Massage