• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Valamikor nap közben, délután kerestem Wandát, néhány csörgés után fel is vette, és már búgott is az ennivaló hangján. Este fél nyolcra beszéltük meg, nem telt elég gyorsan az idő addig. Már raboltam korábban is Angyalka idejét, úgyhogy tisztában voltam mindennel, de Wanda is mindent elmond és a bővebb info is részletes. Csak a címre nem emlékeztem, de Angyalka emlékeztetett :)
  • Megközelítés:

    Békákáztam, van busz és villamos is, ami megáll közvetlen a ház előtt. Gps, google térkép, autós atlasz, bármi odatalál, a parkolóhelyeket nem néztem.
  • Helyszín:

    Már megénekeltem, de továbbra is kifogástalan, ízlésesen berendezett, mindenhol patika rend és tisztaság, szerintem Wanda titokban bejárónőt (vagy fiút :p) tart. Nappali van és leválasztott konyha, külön fürdő, ami szép tágas, fürdőkád és zuhanyfüggöny duóval. A kád előtt roskadozik a polc a tusfürdőktől, a Rossmannban nem látni ennyit egyszerre. Szájvíz, fogselyem, a törölköző friss, a kád kilépő száraz és puha. A hálóban nagy és kényelmes franciaágy, párnákkal, vöröses félhomállyal, halk zenével. És Wandával. Odaköltöznék.
  • Lány külseje:

    Wanda egyszerűen ennivaló továbbra is, mint a képeken, angyalkás arc, állandó széles mosoly, tizenéves babapuhaságú sima bőr, amihez nem lehet nem odabújni folyton, ennivaló, puha ajkak, nagy barna szemek, puha és egyre hosszabb és hosszabb haj... telt, kerek cicik, ölelgetnivaló puha popsi. Wanda mindene ízig vérig nőből van :)
  • Action:

    Wandát hívtam amint megérkeztem, mondott egy kapucsengőt, aztán beengedett, fellifteztem, és mire az ajtóhoz értem, már nyitotta is.
    Egy szál semmiben fogadott, és azonnal kaptam egy csókot, nem óvatoskodott, átadta az ajkait és a nyelvét is. Finomak ám nagyon.
    Sajna a világ legjobb virágárusánál egy (azaz egyetlen egy) darab vörös rózsa maradt, úgyhogy abból faragott egy csokrot valahogy az eladó, ezt átadtam Angyalkának a másmilyen rózsákkal együtt. Wanda aztán vitt magával a hálóba, és mesélt, én meg csak pislogtam, nem én voltam a legjobb beszélgető partner, de hát aki Wanda alakját nézve meg tud szólalni, az... nyer egy hangszórót. Mesélés közben is annyira ennivaló, legszívesebben azonnal megettem volna, de csak pislogni tudtam :) kaptam inni (szintén széles a választék), aztán Wanda végül elzavart zuhanyozni, a fürdőből kijövet kértem, hogy hozza be a rózsát is, tervek vannak vele, úgyhogy hamarosan mindhárman az ágyon hevertünk. Este volt már, úgyhogy lazításképpen hasára fektettem Angyalkát, és a testápolójával masszíroztam. Imádnivaló, puha, selymes bőre van, órákig tudtam volna cirógatni, azt sem lehet kibírni, hogy puszilgassa az ember, úgyhogy elárasztottam puszikkal is, sikerült a testápoló felét lecsókoljam róla :p
    Aztán Wanda hátára fordult, én pedig lassan lecsúsztam a combjai közé, átkaroltam és finoman belekóstoltam a kelyhébe. Wanda pedig annyira finom, nem is nagyon tudom mihez hasonlítani, Angyalka mindene eteti magát :)
    Finoman kóstolgattam és cirógattam a punciját a nyelvem hegyével, amíg egyre jobban megjött a hangja Angyalkának. Átkaroltam a combjait, ő pedig markolta volna a hajamat, ha elég hosszú lett volna, így odanyomta a fejem a mézédes kelyhéhez és tolta rám magát, és végül a kezem szorítva élvezett el, aztán szorította össze a combjait.
    Huhh. Imádtam :) csak remélem, hogy ő is annyira élvezte, mint amennyire nekem ízlett :)
    Wanda folyton kérdezi, hogy mit szeretnék, de hát csak őt akartam, úgyhogy 69-be fordultunk, és folytattam tovább a kényeztetését, de nem tudtam sokáig, Wanda ugyanis az ajkai közé vett, és pillanatok alatt nagyon keménnyé varázsolt. Nagyon selymes ajkai vannak, azonnal elöntött a forróság mikor elnyelt, hamar rádőltem a párnára és csak élvezkedtem a combjait ölelgetve (őket nem lehet elengedni).
    Kértem hogy húzzunk gumit, Wanda még visszakapott az ajkai közé, és egy nagyon finom mozdulattal felszopta rám a gumit, és az ölembe ült, és... huhh.
    Hol ő lovagolt rajtam, hol én mozogtam, isteni érzés volt Angyalkába bújni, és érezni ahogy ölelget. Pillanatok alatt végem lett volna, úgyhogy cseréltünk, kutyusban folytattuk, és úgy bújtam vissza Angyalka puncijába. Megjött ismét a hangja, éreztem, hogy egyre forróbb, végül finoman a hasára fektettem, és úgy folytattuk. Wanda teljesen szétolvadt a farkamon, ölelgetett a tövemnél fogva, és élvezkedtünk, én Wandában, ő pedig az ágy támlájának támaszkodva tolta rám magát. Pár percig bírtam csak és le kellett tépjem a gumit, és nyögve áztattam el Wanda popsiját.
    Wanda pihegett, én pedig megtörölgettem előbb őt, aztán magam is, alighanem megtette volna ő is, de egyszerűen muszáj minden alkalmat kihasználni, hogy a bőrét cirógassam.
    Beszélgettünk kicsit (vagyis hát én pislogtam Wandára, tényleg teljesen rabul tudja ejteni a figyelmem), aztán Wamda ismét hasra feküdt, én meg fogtam a rózsát és... hát cirógattam, amennyire finoman csak lehet, de sok helyen csikis ám Angyalka, úgyhogy mindenhol nem, de azért cirógattam vele egy ideig... de ez alighanem nem lesz a kedvence, úgyhogy ne csikizzétek :D
    Végül Wanda még másodjára is életet szeretett volna lehelni belém, de sejtettem, hogy nem fog menni, nagyon kifacsart elsőre és fáradt is voltam kicsit, de ez végképp nem Angyalka hibája :)
    Imádtam.
    Végül zuhany és búcsú.
  • Elszámolás:

    Pontosan, előre, igyekszem észrevétlenül.
  • Összkép:

    Imádnivaló, ennivaló, és még most is bizsergek mikor eszembe jut. Mintha a barátnőjéhez menne az ember :)
Happy Massage