• LOTTI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éppen nézelődtem, olvasgattam az adatlapját gondoltam felhívom szerencsémre 2 csörgés után felvette. A fél órás program érdekelt csak, pontos tájékoztatást kaptam de aznapra már sajnos nem volt időpontja. Péntekre tudott adni legközelebb amit elfogadtam. Címet közölte és annyit kért aznap reggel 9-ig várja a megerősítő üzenetet. Ha pedig megérkeztem hívjam ház előtt és mondja a csengőt.
  • Megközelítés:

    A ház előtt tesz le szinte:6-os villamossal mentem és a mechwart liget megállónál szálltam le, innen csupán 20 mp séta. Alig várom, hogy bejussak. Tökéletesen pontosan érkeztem hívtam, mondta a csengőt, lift fel, nyílik az ajtó.
    Parkolásról annyit tudok, hogy fizetős láttam a fizetős zóna táblát. Ahogy elnéztem hely sem nagyon van maximum ha szerencsések vagyunk. Persze ez nem érint csak gondoltam megosztom.
  • Helyszín:

    Buda előkelő és ismert részen található a társasház. Elegáns kívülről viszont zajos lehet éjszaka. Portaszolgálat működik, de nem kell aggódni köszöntem és mentem a ,,dolgomra”. Egy szobás pici de a célnak teljesen megfelelő a tetthely. Belépsz rögtön jobbra egy kis szék,  balra a szoba, balra fentebb a fürdőszoba szemben meg a konyha, szerintem más nem lehet. Fürdőszobában tusoló van, tusfürdőből választék van, szájvíz is, dezodor szintén. A baszobában félhomály, hatalmas matrac a földön, bekészítve minden ami kell. Sarokban kis szék a ruháknak, mellette kis asztal rajta egy kis hűsítő kancsóban ha megszomjaznánk. Szék alatt rádióból áramlik  a hangulatos, lazulós zene. Falon pedig egy nagyobb tükör figyel be minket. Összességében diszkrét, célnak tökéletes a helyszín. 
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelelnek a képek a valóságnak. Fekete melltartóban, tangában fogadott, bemutatkozás egymásnak ahogy illik. Megkérdezte hogy vagyok majd mondtam most, hogy látlak sokkal jobban. Megláttam beléptem zavarban voltam, nem tudtam titkolni. Ápolt haj, szép mosoly, hatalmas jókedv, tetoválás nincs. Itt már tudtam jól, jó helyre tévedtem be. Ismerkedős beszélgetés az elején mivel most vagyok itt először, de nem utoljára! Miután megváltam a texiltől kaptam egy friss,illatos törcsit majd elküldött fürödni. Annyit mondott jól csukjam be a zuhany ajtót mert kifolyhat a víz. A kérésének eleget tettem, meg is dicsért.
  • Action:

    Szobába vissza lefeküdtem a matracra, kérdezte minden rendben, persze itt meg mindig izgultam de megnyugtatott. Munkához látott a kedves vendéglátóm: elkezdett natúr francia órát mutatni de még milyet. Lassan, nyálasan közben néz mélyen a szememben. És itt már teljesen ellazult állapotban sikerült lennem. Elvoltunk nagyon de nagyon jól, furulyázott vagy 10 percig de órákig tűrtem volna tőle. Egyszer csak annyit mondtam kezdjük, mintha láttam volna rajta akarta még csinálni. Gumit kibont, felhúz légmentesen ahogy kell, hàt igen és megkérdeztem beleülsz? Aha. Óvatos egybeolvadás majd Lassan kezdett meglovagolni közben fogtam azt a csodálatos, kerek popsiját. Ciciket is óvatosan megmarkoltam, lehetetlen ellenállni ennek a két testrésznek. Hirtelen gondolattól vezérelve rám dől és rendesen elkezdi rázni, brutális lovaglás. Ezen a résznél ember legyen aki bírja sokáig. Ezzel be is vallottam, hogy itt lett végem, teljesen kivégzett. Azt hittem érzi ő is, szégyelltem szólni neki, hogy itt a vége. De nem rögtön szállt ki, hagyott magamhoz térni, lenyugodni. Az igen, szép menet volt. Kérdezte is jól vagyok-e. Itt a vége fuss el véle. Védőfelszerelés eltávolítása, törölgetés majd beszélgetés, egymás megismerése, hétköznapi történetek, hírek a nagyvilágból. Célok, tervek, család. Úgy elmerültünk mind a ketten, jó volt beszélgetni vele, meg van a maga véleménye a világról. Szeretem mikor a végén ezek szóba kerülnek, meg ahogy elnéztem ő is, nem volt az a kínos csend. Majd én toltam le magam, hogy mennem kéne ő csak lazán annyit mondott maradj már és nevetett. Másik törülközőt felajánlott mondom hagyjad csak, semmi baja ennek.Fürdés majd tipli.
  • Elszámolás:

    Egy árva szó sem esett a pénzről vagy az összegről. Az elején mármint a zuhanyzás előtt tettem le az asztalra pontosan. Pesti átlag alatti ár egy megfizethetetlen élményért.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves és emberi lányt ismertem meg itt. Sok lány tanulhatna tőle mind ,,munkában” mind életben. Vállalja amit mondd a telefonban és tartja is magát ahhoz, nincs lehúzás vagy idő nézés lásd majdnem elbeszéltük a fèl napot. Mondtam is neki visszajárós leszek. Nagyon közvetlen, barátságos. Bármiről el lehet vele beszélgetni. Figyel ràd, kezdeményező abszolút. Meg ugye a legfontosabb a szexben is top, érti a dolgát. Köszönök mindent Lotti remélem még találkozunk!
Happy Massage