• Asiye

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A történet előzménye, hogy a kiszemeltemet nem tudtam elérni, ezért körülnéztem az oldalon és elérhetőként leltem rá Asiye-re.
    Hívtam a kiírása szerint, tudtam is vele beszélni, megkaptam minden lényeges infót, s fixáltunk egy jó 2 órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Marina part.
    Gomba módra épülnek az újabb és újabb projektek. Már-már egy kész lakónegyed épült, bezzeg a régi időkben, amikor még nem kellett ott sokat bolyongani.
    Parkolót egyre nehezebb találni az esti órákban.
    Tömegközlekedéssel simán megközelíthető.
  • Helyszín:

    Több szobás a lakás, így nagy valószínűséggel nem egyedül rendel benne Asiye. Logisztika jól megoldott, némi hangokat ugyan hallottam, de nem volt zavaró.
    Amelyik szobában helyet kaptunk az ízlésesen berendezett, jó nagy franciaággyal, falakon szép nagy tükrökkel. Szobainas is volt, meg egy éjjeli szekrény, ahova elhelyezhető az ajándék.
    Fürdő kádas, a szobával szemben nyílik, megtalálható benne minden amire szüksége lehet az embernek.
  • Lány külseje:

    Asiye a képeinek tökéletesen megfelelő fiatal, gazella testű hölgy.
    Arca és mosolya szép, a szemei csábosak.
    Fekete hálószerű ruhakölteményben várt, ami túl sokat nem takart belőle.
    Hetyke kis cicik, formás alak jellemzi.
    Ugyan azt hirdeti, hogy cserfes, beszédes leányzó, de megmondom őszintén, hogy találkoztam én már beszédesebb valakivel is.
    Valahogy hiányzott a tűz, amit az ember igazán szeretne megtapasztalni és átélni egy ilyen helyen, alkalomkor. Úgy tűnik, nem igazán működött kettőnk között a kémia, sajna megesik az ilyen.
  • Action:

    Miután visszatértem a fürdőből, ő az ágyon ülve várt, s éppen a telefonjával babrált, mondván, hogy csinál egy kis zenét. Sikerült is életet lehelnie a zenegépbe, majd mondta, hogy elmegy feltűzi a haját, addig én feküdjek nyugodtan le az ágyra. Meg is tettem, s jobb dolgomban nem volt mit tenni, jól szemügyre vehettem a szoba több sarkát, már-már úgy éreztem magam, mint egy kiterített préda.

    Eltelt jópár perc, mire Asiye visszatért. Ledobta magáról a kis ruhakölteményét, az ágyra helyezett egy tekercs papírtörlőt, gumit, majd odakuporodott mellém.
    Kérdően nézett rám mitévő legyen, s kértem is, hogy kezdhetnénk talán pár csókkal. Tudtam, mert azt a telefonban említette, hogy nála nincs nyelves csók, állítása szerint nem akar senki szájában sem turkálni, amit tudomásul vettem és elfogadtam. Szóval kaptam pár szájra csókot, ami igazán jól esett. Ez a kis felvezetés jó irányba vitte a dolgokat, s ezt észre is vette, s lejebb húzódott. Rátért egyből a lényegre, s elkezdett franciázni. Ügyesen, bőnyállal csúsztatgatta magába, ami felettébb izgató érzés volt. Aránylag hosszú ideig élvezhettem eme tevékenységét, viszont egy idő után rákérdeztem, hogy kaphatnék-e mélytorkost is, merthogy az adatlapján alapként az is fel van tüntetve. Válasz erre, hogy eddig tudja leengedni, ami olyan 2/3 hossz körüli lehetett. Nem fényezni akarok másokat, de voltak már páran, akik simán eltűntettek.

    Kértem, hogy cseréljünk pózt, de előtte még az ujjazást szerettem volna abszolválni, amire engedélyt is kaptam. Hátára feküdt, én pedig mellé, loptam közben szájra csókokat, majd középső ujjammal elkezdtem játszani az alsó ajkakkal, csiklóval és a végén finoman becsúsztattam azt. Éreztem Asiyén némi fokozódást, s szóltam, hogy a nyelvem is szívesen bevetném. Miután lehúzódtam, tapasztaltam, hogy a kisasszony már valóban enyhe izgalmi állapotba került, s emiatt még kívánatosabban tapadtam rá nyelvemmel a csiklójára. Egyedi ajkakkal és kellően húsos csiklóval megáldott. Sajnos nem engedte sokáig, pedig nem mindennapi élmény volt őt kényeztetni.

    Mondta, hogy ő dugni jobban szeret, ezért gumiért nyúlt és rám helyezte. Azonban itt kezdődött a baj, ugyanis elvesztettem az aktivitásom. Ez szemmel látszólag nem tetszett neki, hát még nekem mennyire nem. Kicsit kézimunkázott, azonban nem sok sikerrel, lassan már ott jártunk, hogy feladja és kérdezgetett, amire felvetettem, hogy igazából ő a nő, próbáljon meg felcsigázni és ismét lendületbe hozni. Megegyeztünk abban, hogy kezdjük talán a csókkal, ami egy idő után életet is lehelt belém, s egy kis síkosító után rám ült és becsússzantam. Itt szerencsére jobban bekeményedtem és indulhatott is a vágta, s itt jöttem rá, hogy Asiye tényleg jobban szeret szexelni, mert úgy odatette magát, amitől még némi hanghatást is hallhattam tőle. Egyre jobban gyorsított, s egy igazi vágtába kezdett, ami végén célba is értem.

    Letisztogatott, vagy én magam, már nem is tudom, ismét zuhany, majd idő előtt tipli.
  • Elszámolás:

    Az egy óra tiszteletdíja az előre megbeszéltek szerint alakult és az a helyszínen sem változott.
    A szekrényre helyeztem az elején egy kis édesség kíséretében, amiért kaptam is két puszit.
    Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Összességében mégis csak jó élményben volt/lehetett részem. Biztosan a kémiára vezethető vissza, hogy nem sikerült ütősebbre a randi.
    Hiányoltam némi vadítást, meg mondjuk a valamilyen szintű csábítást.

    Építő jellegű kritikaként mindenképpen meg kell jegyeznem, hogy ha már egyszer valaki szolgáltat és természetesen ezért ellenszolgáltatunk, akkor az egy minimális elvárás lehetne, hogy úgy kezeljék már az embert, mintha (csak) érte lennének. Ez most sajnos nem jött át.
    Az a tartam a vendégért van, s nem illik mással tölteni az időt. Jó a (mobil)technika, de tudni kell azt is a helyén kezelni. Nyilván ha nem inkognitózok, akkor tán másként sült volna el a történet.
Happy Massage