• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Flottul ment. Villogott a zöld lámpa, hívtam és ő vette fel. Meghallgattam a lehetőségek tárházát, mert sok extrával szolgáltat. Erről bővebben az elszámolásnál. Időpontot is gyorsan kaptam a helyszínnel együtt. Pár óra múlva pedig már nyomhattam is a kapukódot.
  • Megközelítés:

    Mivel egyértelmű utca-házszámot kaptam telefonon, így bármelyik navigáció könnyen odavisz. Dózsa György úti metró megálló a közelben van, úgyhogy nem lehet gond az odajutás. Hétvégén parkolás díjmentes egyébként érdemes keresni az órát és a kerületi tarifát rendezni.
  • Helyszín:

    Nagyon új XIII kerületi társasházba léphetünk a kód beütése után. Mind a portaszolgálat, mind pedig a lift kamerával felszerelt, ha valakinek, az ott lakókon kívül ez számít. Az, hogy beüzemelt állapotban vannak-e, arról nncs tudomásom, de a recepción senki sem ült.
    A lakásba lépve nem jótékony félhomály, hanem tök sötét fogadott, kellet pár másodperc, hogy megtaláljam Fanni bemutatkozásra nyújtott kezét. Aztán a tetthelyen már kellemesebb, vörös lámpás hangulat.
    A szoba tökéletes felszereltségű, légkondival, de ha nem akartok megfőni, akkor nézzétek meg, hogy be van-e kapcsolva! A francia ágynak a matrac helyett kifejezetten örültem. Az ágy mellett és az ágy lábánál is jól elhelyezett tükrök gondoskodnak a mozi élményről.
    A fürdőszoba is teljesen új, igényes szaniterekkel, tisztán tartva. Még semmi nyoma penésznek, dugulásnak, vagy valami hasonló lehangoló élménynek.
  • Lány külseje:

    Fanni egy szobalány jelmezben fogadott, amit csak képeken, vagy Freddie Mercury elhíresült klipjében láttam. Jó választásnak bizonyult olyan szempontból, hogy eltakarta azt, amit egyébként nem szerettem volna látni, de amíg a ruha rajta volt, reménykedhettem. Az egyik ok, ami miatt Fannira esett a választásom, az a képein átsejlő kedves mosolya volt. Ezt a kezdeti zavartság után hozta is Fanni. A többi részlet szerintem erősen retusált. Őszintén csalódtam, de igyekeztem leplezni. Komolyan megfordult a fejemben, hogy megfordulok, de ilyet még sosem csináltam, nem volt rá forgatókönyvem, zavarban voltam, de kíváncsi is voltam, hogy ebből most mi lesz.
    Az arcán kívül minden lehangolt. Sajnos a melleivel ő maga sem elégedett, ezt el is mondta, hogy most a felvarrásra gyűjt, De a képeken sokkal filigránabb alkat rajzolódik ki, a hasának lógása is ügyesen fényképezett, vagy retusált. Pöttöm, kedves kis husika, porcelán fehér szép fogakkal, bájos mosollyal.
  • Erotikus masszázs:

    A programra nem a masszázs miatt neveztem be, és gondoltam, hogy nézzük meg mit tudok megvalósítani az eredeti kitűzött célból, az erotikus együttlétből. Így azzal kezdtünk, a masszázsra szánt időt pedig elbeszélgettük. Ennek egyik oka az volt, hogy addigra csatakossá lett lepedőn nem volt hangulatom elterülni. A beszélgetés során őszintén mesélt mindenről, amit kérdeztem, sőt. Kicsit többet is tudtam meg egyes dolgokról, mint amit szerettem volna. Ez idő alatt lecsekkoltam, hogy a tényleg az adatlap tulajdonosával van-e dolgom, mert olyan disszonanciát észleltem a valóság és a képek között. De a beszélgetés során meggyőződhettem, hogy azzal a lánnyal vagyok, akinek a hirdetését olvastam.
  • Levezetés:

    Miután abba a helyzetbe kevertem magam, hogy maradok, úgy döntöttem, hogy megpróbálom kihozni a maximumot. Fanni arca, ami egyébként engem megfogott a hirdetésben, csodás csókos ajkakkal megáldott. Ezzel az extra szolgáltatással kezdtem. Jó döntésnek bizonyult, mert kedves, barátnős csókokat tudtam váltani vele. Ezzel lendületet vettem célom elérése felé, majd az ágy végére ülve kértem, hogy kis barátomat vegye kezelésbe. Ezért a tevékenységéért igazán dicséret illeti Fannit. Nagyon jól irányítható volt, nagyon figyelmes, nagyon alkalmazkodó. A rutinból kivégzős, kezes, gyors franciát egy igazán érzéki, változatos, „lassú kínok között elszenvedett” izgalmas hullámvasúttá sikerült moderálni, ahol nagyon hosszú kényeztetésben lehetett részem. De mielőtt ellőttem volna a puskaporom (mert tudtam, hogy itt nem fogok tudni másodszor is izgalomba keveredni) gondoltam, hogy kipróbálom mit rejteget a szá(om)ra a kis kelyhe. Itt célirányosan közelítettem a műveleti területhez, mert a kis teste nem csábított csókolgatásra, úgyhogy a lába közé vetettem magam. Ott pedig egy trimmelt szeméremdomb alatt kis fodros puncikát találtam, ami jól nedvesedett. Kértem instrukciókat, hogy milyen módon tudnék én is kedvére tenni, és ebben a fejezetben egyedi élményben volt részem. Ugyanis az ujjazás terén új technikát tanulhattam tőle. Erről annyit, hogy a zongorista ügyességű és/vagy kellően hosszú ujjakkal megáldott kollégák biztosan komoly örömökben részesíthetik Fannit és magukat is azok, akit izgat egy lány öröme. Sajnos nem éreztem rá elég jól a mozdulatra és nem sikerült a gyorstalpalóval maradéktalan örömet okozni Fanninak, de biztosan emlékezni fogok rá egy darabig. Amikor beláttuk, hogy most ennél közelebb nem juthatunk Fanni csúcsához, ismét az orális élvezkedés felé vettem az irányt, Fanni szájában és így hamar lekerekítettem a történetünket.
    Mivel az elején elmondta, hogy a testre, arcra, szájba élvezéshez öt újabb rózsaszállal kell kedveskedni, úgy döntöttem, hogy ezzel nem ékesítem még a kis kertet, úgyhogy a gyerekeket a hasamra tereltem.
    Kértem egy pohár vizet, és a maradék időt a fenti fejezetben leírt módon töltöttük.
  • Elszámolás:

    Telefonon nagyon sok extrát felsorolt, mélytorok, kényszerfrancia, csók, ujjazás, NFVSZ, lenyelés, és azt lehetett tudni, hogy ezek három, illetve öt rózsaszál ellenében elérhetők. Szerintem az, hogy a testre élvezés is a magasabb extra kategóriába tartozik, az elszólás lehetett, amit nem akart már helyesbíteni Fanni. Pedig rá is kérdeztem, hogy akkor az alapban hova mehetnek a gyerekek, és a „magadra, lepedőre, bárhova máshova” volt a zavart válasz. Ezt szerintem érdemes legközelebb telefonon egyeztetni, mert ott a helyszínen ez megint kicsit ciki volt. A csók-ujjazás duót választva tettem le, egy kerekebb összeget a randi végén. Itt voltam másodszor puhapöcs aznap délután, mert meg sem próbáltam visszakérni. Így aztán persze, hogy nem kaptam vissza.
  • Összkép:

    nekem nagyon vegyes élményeim vannak. Azért is írtam ezt a beszit, hogy talán mások felkészültebben érkeznek és jobban kezelik az általam elbénázott helyzeteket, látványt. Ugyan akkor kaptam olyan erotikus élményt, amiért mentem, és feledteti csalódást. Az időpontokért velem nem kell már versengeni, Fanninak sok sikert a „zongoristákhoz”. 😊
Happy Massage