• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már egy ideje nézem a beszámolóít most végre rászántam magam,hogy megismerjem ezt a különleges lányt.Előző nap felhívtam másnapra kértem időpontot.Kérte,hogy sms-ben is erősítsem meg látogatási szándékomat.ami a randi reggelén megtörtént.
  • Megközelítés:

    A Corvin negyedben található Amina szentélye.Villamossal mentem könnyen odataláltam
  • Helyszín:

    Egy új modern épület a bejutás könnyen ment éppen jöttek ki a házból így Aminának nem kellett kódot megadnia csak az emelet számot.A fürdő tiszta de van egy kis hiányosság a tusfürdő mindössze kettö illetve a szájvízből kevés volt Amina bejött és a kispohárba kiporciózta mennyit használhatok máskülönben minden tökéletes volt.
  • Lány külseje:

    Amina egy alacsony fekete félig ázsiai félig magyar lány formás alak pici tinilányos cicik narancssárga selyem köntösben fogadott.Megérkezésemkor rögtön megkérdezte,hogy teszek e neki természetesen igennel válaszoltam.Ő is szimpatikusnak talál kedveli az idősebb korosztályt.Ekkor gondoltam magamban,hogy jó helyen járok. Puszi majd cipőlevétel után bekísért a szobába ahol tatami tükrök és egy hatalmas falióra.Rögtön vízzel kedveskedik majd vetkőzés után elkísér a fürdőbe.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsról nem tudok sokat írni egy kellemes relax masszázst kaptam.Közben néhány szót beszélgettünk róla, aztán én is mondtam pár szót magamról. A masszázs végén a vállamat jól átgyúrta ezt követően hátamon egy csúszka nagyon finom volt éreztem minden porcikáját. Végül kérte hogy forduljak meg
  • Levezetés:

    Fordulás után kértem,hogy szeretném kényeztetni a köntöse kibomolva végig rajta marad de minden lényes látszott a formás kis keblei hamvas puncija amit rögtön birtokba vettem a nyelvemmel Finoman majd intenzívebben nyalni kezdtem láttam,hogy kedvére van a dolog az ujjam is bevetettem a játékba ekkor szólt Amina,hogy csináljuk úgy ahogy ő szeretné.Mellém feküdt kérte,hogy karoljam át a jobb kezemmel a jobb bimbóját símogassam a bal bimbóját finoman szopogassam a bal kezemmel finoman ujjazzam közben ő a csiklóját izgatja.Hosszú percekig így kényeztettem hosszú műkörme időnként hozzám ért. Közben megkérdi,hogy szeretném ha spriccelne természetesen igennel válaszoltam, Amina egyre hevesebben izgatja a csiklóját úgyszintén én is keményen ujjazom ilyen sokáig még nem ujjaztam lányt már fáradni kezdett a kezem mikor végre elszáll fiatal teste remegni kezd egy pici harmatcseppet a kezemre spriccel.Egy darabig szótlanul fekszünk amíg lenyugszik jólesett a kis szusszanásnyi szünet. Keményen megküzdöttünk érte,hogy Amina csúcsra érjen.Kevés idő marad hogy engem is a mennyekbe repítsen előbb oldalról mellém térdel a kezével keménnyé varázsol majd ajkával is megismerkedik a velem egykorúval.Kérem hogy jöjjön fel 69-be ez meg is történt ekkor már a lenge köntöse is lekerül róla nedves punciját finoman nyalom. A popsijával vadul cikázik a nyelvemen egyre intenzívebb az ingerlés amit nem bírok már sokáig és a száját tele lövöm. Sajnos kevés idő maradt a végére ezért gyorsan történt minden ennek ellenére nem maradt hiányérzetem maximálisan megkaptam mindent amiért mentem.Fürdés majd öltözés az előtérben megemlítettem ,hogy ha sikerül legközelebb hosszabb időre jövök "velem kevés az egy óra"válaszolta Amina.Említette volt egy vendége aki nyolc órát töltött vele.Azért annyi sok lenne de megpróbálok legközelebb hosszabb időt eltölteni nála.Puszi búcsú máskor is várni fog.
  • Elszámolás:

    Nekem maximálisan megérte amit Amina nyújtott számomra.A végén rendeztem az óra alatti szekrényre tettem a megbeszélt rózsaszálakat.Egy extrát kértem a NFSZ-t.
  • Összkép:

    Ritkán szoktam fiatal lányokat felkeresni a negyvenes korosztályt kedvelem intellektuálisan és erotika vonatkozásában ez most sem változik. Amina beszámolóit olvasva kíváncsivá tett valójában milyen ez a lány.Nem okozott csalódást ellenkezőleg elvarázsolt ez az érzéki teremtés.Remélem még sikerül találkozni vele
Happy Massage