• Bonni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tavaly ősszel voltam nála először, vegyes érzelmekkel távoztam amiről beszit is írtam. Azóta többször fel és le is került az oldalról, de valahogy ott motoszkált bennem, hogy meg kell mégegyszer látogatnom. Váltottunk jónéhány üzenetet, de hónapokig nem alakul úgy hogy összejöjjön a dolog, viszont a héten végül mindkettőnknek alkalmas volt és leegyeztettünk egy hétfő délutáni időpontot. Az egyeztetés része könnyen ment, inkább az időpont megtalálása volt nehéz.
  • Megközelítés:

    Egy átmeneti helyen voltam nála, IX. ker, Boráros tér környéke, autóval mentem és a kis utcában könnyen tudtam parkolni. Azóta talán már meg is találta az állandó helyet, beszélgettünk róla, hogy a belvárost preferálja, így szerintem valahol ott lesz majd elérhető.
  • Helyszín:

    Ahogy már említettem átmeneti lakás, talán egy ismerősüké, ketten rendelnek a tesójával. A lakás kicsi, nem túl igényes, de a célnak megfelel, főleg h nem állandó helyszín. Egy ilyen kaliberű lánynek szerintem egy sokkal nívósabb lakás dukálna, reméljük az új olyan lesz:)
  • Lány külseje:

    Az előző beszimhez képest sok újat nem tudok írni. Bomba csaj, teljes mértékben a zsánerem. Fiatal, vékony, feszes, szolizott, brutál cickók, talán a hasára szedett fel egy kicsit tavaly óta, de ez még nálam a belefér kategória. Az arca nekem kifejezetten tetszik, van valami a nézésében ami megfog, de nem tudom egyértelműen eldönteni egyszerűen, hogy szimpi vagyok-e neki vagy sem, pedig nálam fontos hogy a kémia működjön főleg ebben az árkategóriában. Emlékezett rám, pedig tényleg régen voltam, ami pozitívum.
  • Action:

    Megérkezésemkor az ajtó mögött várt, majd miután beléptem konstatáltam, hogy még mindig brutál jón néz ki és már előre ittam a medve bőrére, hogy egy nagyon kellemes óra vár rám. Beléptünk a baszobába, ahol innivalóval kínált, amit az elképesztő meleg miatt szívesen fogadtam. Megbeszéltük a megbeszélni valót, az árak emelkedtek a legutóbbi randink óta, de erről majd később. Alap + extra NF-et kértem. Ezek után elindultam zuhizni, majd miután beértem a szobába elkezdtük simogatni egymást mikor megcsörrent a telója. Mondta h ezt most fel kell vennie, mert aki hívja nem fogja abbahagyni. Gondoltam magamban ok persze, csak tudd le gyorsan és folytassuk. Szerencsére nem is időzött sokáig, de valaki számára fontossal beszélhetett mert utána egy kicsit rosszabb kedvűen tért vissza. Az ágyon ülve kértem h térdeljen a lábaim közé, de mondta hogy úgy nem szereti hanem oldalról akar lendületbe hozni. Gondoltam egye fene, legalább közben jobban elérem a popsiját és a punciját. Az NF közepesen volt jó, a technikáján szerintem van még mit csiszolni, de annyira jól néz ki és be voltam indulva hogy nem is foglalkoztam vele. Egy idő után kérdeztem hogy én is bemelegíthetem-e, amire igennel válaszolt így hát neki is láttam ténykedésemnek. Ezt apró nyögések kísérték, nem tudtam eldönteni hogy tényleg élvezi-e, de nedvesedett ami fokozta a lelkesedésemet. Pár perc után már nagyon benne akartam lenni és kértem a gumit amit nagy rutinnal fel is helyezett és missziben kezdtünk. Először lassabban majd kicsit gyorsabban, aztán kérdeztem hogy jöhet-e a lába a nyakamba amire ismét igennel felelet szerencsére így jó mélyen tudtam benne döngetni és eléggé be is indultam, viszont ez azt eredményezte hogy a nagy pumpálás közben már nem tudtam visszafogni magam és telelőttem a gumit. Hagyott lenyugodni, nem pattant ki alólam. Közben annyira kimelegedtem hogy vízért nyúltam és el is mentem ismét zuhizni a második kör előtt. Miután visszatértem elkövettem azt a hibát, hogy ránéztem a céges e-mailre és sajnos egyből a hatása alá kerültem egy SOS to-do-nak, így éreztem hogy nem fogok mát tudni fejben a második körre koncentrálni, így kicsit több mint fél óra után öltöztem és eljöttem. Nem az ő hibája, nem volt semmi tp, sőt szerintem oldottabb lett volna a hangulat a második kör előtt ha maradatok, de sajnos ez most így alakult.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, az alap óra *, extra egy *-es, ami talán még az átlag feletti, de Bonni is bőven átlag feletti kinézető hölgy, legalábbis az én megítélésem szerint.
  • Összkép:

    Valahogy ez a második randi sem úgy sikerült ahogy elterveztem, és még mindig van bennem egy kis hiányérzet. Lehet hogy megint a körülmények (átmeneti kecó, telo az ismerőssel, nem tudtam végig maradni) játszottak ebben közre, ki tudja.. Minden esetre adok még egy esélyt a dolognak, mert tényleg annyira jól néz ki, hogy muszáj valahogy a végére járnom, hogy milyen vele egy oldott hangulatban eltöltött teljes óra.
Happy Massage