• MELINDA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A második hívásom után röviden visszacsörgött, ami után hívtam, ő pedig rögtön felvette, ő kezeli a telefont. Kellemes hangja van a vonal túlvégéről, miközben egyeztettük a lehetőségeket, időtartamokat, és hogy kinek mikor lenne jó, továbbá a helyszínt is. Délután 1 órát javasoltam és másfél órás programot, de neki onnantól számítva már nem lett volna másfél órája, ezért kérte, hogy jöjjek kicsit korábban, kb. 12:45-re, amibe bele is mentem. Ígértem, hogy ha tudok hamarabb is odaérek, forgalomtól és parkolási helyzettől függően.
  • Megközelítés:

    Miután egyeztettük a földrajzi és időbeli tényezőket, észre kellett vennem, hogy időm már csak korlátozottan van, ezért nyomban a szekérbe pattantam. Szükség is volt rá, mivel péntek délután a város túlvégéből a Kolosy térre átgurulni nem tökéletesen kiszámítható, így rögtön erőteljesen a lovak közé kellett csapni. A cím az ismert csomóponthoz van 3 perc sétára, melyet a GPS ismer és egyből odavisz. Parkolni szerencsés esetben a ház előtt is lehet, lényegében a lépcsőház ajtaja előtt, de a környék kisebb utcáiban, maximum néhány perc sétára általában letámaszthatod a gépet. A gépjármű átmeneti tárolásáért fizetni kell. Közvetlenül a ház előtt parkolás talán a diszkréció érzését valamennyire csökkenti, de ez vérmérséklettől függ. BKV a hely központi jellege miatt van minden mennyiségben, de most nem éltem vele, viszont forgalmasabb időszakban talán praktikusabb, mert a buszt nem (neked) kell leparkolnod.

    A ház előtt telefonáltam, majd megbeszéltük, hogy kicsit korán jöttem (pedig úgy emlékeztem, hogy telefonon abban egyeztünk meg, hogy ha tudok, előbb megyek), de ettől még beengedett, szóval rugalmas nagyon. Kaputelefonban diszpécser érdeklődött, hogy kihez jöttem, majd megnyugodott, hogy tudom az egyik hölgy nevét. A szalonba a negyedikig lifttel lehet menni, majd egyet kell lépcsőzni.
  • Helyszín:

    Az ajtón keresztül egy modern lakásba léphettem, melyben tisztaság volt, ajtóban cipő le és irány a szoba. Láthatóan több lakója is van az egységnek, kicsi zajok szűrődnek innen-onnan, de nem vészes. A fürdő modern, nagyjából tisztaság van, kb. 12 féle tusfürdő sorakozik a kád szélén, szájvíz a kis polcon műanyag poharakkal. Szemetest sajnos nem találtam a használt pohárnak. A kapott törülköző nagy méretű és jó minőségű, rendesen nedvszívó. Szobában van egy profi masszázságy és kanapé, illetve kisszekrény. Azt éreztem a berendezésen, hogy minden minőségi és jól össze van rakva, pl. a masszázságy nem volt nyegle és nem nyikorgott. Kellemes zene szól, szóval összességében jó hangulata van a helyszínnek.
  • Lány külseje:

    Melinda a képeknek megfelelő kinézettel rendelkezik, természetesen a képeken van egy kevés retus, de ettől még pontosan ugyanazzal a lánnyal találkoztam a helyszínen, akit a képek alapján vártam. Egy szexi piros kis hálóingben (?) fogadott, alatta semmi, szóval már a belépésemkor láthattam a szép alakját, cici, borotvált punci. Ennek ellenére ami nagyon megfogott benne, az a mosolya. A másfél órát, amit nála töltöttem, végig mosolyogta és nevette, amivel a közelmúltban tapasztaltak miatti rosszkedvemet gyakorlatilag feledtette velem.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből való visszaérkezésem után megbeszéltük, hogy mit szeretnék. Ajánlotta a másfél órában a két kényeztetést vagy egy kényeztetés kölcsönösséggel (természetesen mindkettő opciót a masszázsprogramokkal kombinálva), melyekből az utóbbira esett a közös választásunk, ugyanis megkérdeztem őt is, hogy mit szeretne. Masszázzsal kezdtünk, amit először nagyon gyengéden intézett, már nem is emlékszem, hogy milyen kenőanyaggal, de azt hiszem ez nem is érdekelt annyira. Simogatás és közepes erősségű masszázs a kezdő program, miközben néha a farkamat is megsimogatta, erős dícséretekkel övezve méreteit illetően, ezt egészséges szintű önkritikámmal kiértékelve talán kevésbé hittem el, de szerintem Melinda tudja, mi esik jól egy férfinak, azért néha felnéztem a plafonra, mikor szakad le. A masszázs így igazából nem is tudott megvalósulni, mivel egy jó hangulatú beszélgetésbe torkollott, ahol egymással incselkedtünk, aminek a vége az lett, hogy Melinda ajánlotta, ha ennyire nem bírok magammal, akkor folytassuk az ő kényeztetésével (ld. következő szekció).

    Kényeztetés után egy újabb masszázs következett, immár tudtam erre is koncentrálni. A masszázsa jó erős mozdulatokból áll, főleg a hátamra és a vállamra koncentrált. Többször kérdezte, hogy nem-e túl erős, de pont jó volt, rámfért, hogy valaki jó erősen megdolgozza az izmaimat. Főleg a könyökkel végzett, gerinc melletti mozdulatok tudtak erősek, de jók lenni. Emellett a lábaimat és a derekamat is átgyúrta. Felfrissülve tudtam a masszázságyról felkelni, szerintem érti a dolgát. A masszázst befejezve még hagyott időt egy gyors zuhanyzásra is, ami után gyakorlatilag percre pontosan a másfél órát kitöltve tudtam kilépni az ajtón.
  • Levezetés:

    Időrendben a két masszázsesemény között történteket sztoriznám el itt: szóval mielőtt a kényeztetésébe belekezdtünk volna adott pár instrukciót, hogy mit hogyan szeret általában és hogyan tud elélvezni, amit megpróbáltam alkalmazni a későbbiekben. Hanyatt feküdt a masszázságyon, majd felkínálta a szép borotvált punciját, a hallottak alapján végeztem a nyelvcsapásokat amiket erőteljes hanghatásokkal nyugtázott. Úgy láttam, hogy szépen reagált és élvezte, nagyjából 6-7 perc alatt elértük a kívánt eredményt.

    Ezután kis tisztálkodással folytattuk, majd én következtem. Helyet cseréltünk a masszázságyon, kaptam párnát a fejem alá, hogy vizuálisan is ellenőrizhessem a tevékenységét, ami az ő esetében tényleg sokat számít, mivel láthatóan élvezi amit csinál. Felváltva kézzel és szájjal kényeztetett, rendkívül jó technikával, amivel rövid idő alatt kivégezhetett volna. Ezt jeleztem neki és megegyeztünk abban, hogy én ezt bizony sokáig szeretném élvezni, úgyhogy húzzuk el ezt az élvezetes tevékenységet, amiben abszolút partner volt és végig azon dolgozott, hogy a lehető legjobban érezzem magam és addig tartson az élvezetnek egy magas szintjén, ameddig bírom. Megfelelő erősséget alkalmazott a makkom kényeztetésére kézzel illetve szájjal, továbbá többször is jó mélyen bevette a szájába a legkedvesebb testrészemet, amennyire befért, éreztem a koppanást. Többször jó sokáig lent tartotta, ami hihetetlenül jó érzés az ő finom, forró és puha száját illetően. Mindeközben tudtunk kellemesen viccelődni az egész helyzetről és nagyon élveztem.

    Az élvezetes szopás és kézi kényeztetés hosszú ideje után javasoltam, hogy helyezkedjünk a kanapéra, amihez egy párnát tett a térdei alá, majd tovább foglalkozott a lécemmel. Szintén szájjal és kézzel vezetett az élvezés felé. Megbeszéltük, hogy szájba mehet minden örökítőanyag, amit örömmel fogadtam. Amikor már tudtam, hogy itt a vég, az jutott eszembe, hogy milyen jó lenne, ha én fejezném be kézzel előtte állva, miközben ő térdel, át is vettem az irányítást és egy fantasztikus élvezés közben a szájába, arcára, az alám terített törülközőre, a combjára és még kitudja hová terítettem a szokatlan mennyiségű DNS mintát. Az ilyen szintű élvezés számomra csak az izgalom magas szintjén lehetséges, amit Melinda intézett, ezúton is köszönöm neki! Melinda ezután elvonult kicsit tisztálkodni, mert még volt időnk és egy masszázzsal még le akartuk zárni a találkozót. Folytatás előző szekcióban...
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, de nem is volt rá szükség, minden teljesen jó volt, úgy ahogy Melinda alapból ajánlotta. Korrektnek gondolom az elszámolást, főleg a jelenlegi inflációs környezetben. A tetthelyre belépve előre jeleztem, hogy rendezném a tiszteletdíjat, amit a kis asztalkára helyeztem. Kicsit felkerekítettem, kérdezte, hogy adjon-e vissza, mondtam, hogy nem kell. Fürdés után már nem volt ott.
  • Összkép:

    Melinda személyisége és vidámsága magával ragadja az embert még egy rosszabb időszakban is. Szerencsére tudtam az ő hangulatához "kapcsolódni", így kiszakadtam a szürke mindennapokból és az elmúlt heteimet övező rosszkedvből, amit egy kevésbé energikus partnerrel nem biztos, hogy lehetségesnek tartok. Az egyértelműnek tűnt számomra, hogy őszintén szeretné, ha a vele töltött másfél óra után szép emlékekkel távozzak és ezért mindent meg is tett, így azt gondolom, hogy Melindával találkozni minden szempontból megéri.
Happy Massage