• Happy Melinda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Melinda, kedvenceim egyike azóta hogy megjelent a hirdetése, de még sajnálatos módon nem sikerült eljutnom hozzá, már fel is adtam mert pár hónapja eltünt és azt gondoltam többé nem is lesz alkalmam megismerni. Azonban pár napja ismét megjelent az oldala és én azonnal foglaltam időpontot a hétvégére, a Happy online oldalán, amit hamarosan vissza igazoltak, nekem csak türelemmel kellett várnom a találkozót.
  • Megközelítés:

    Busz, metrópótló, troli van segitségre a helyszin megközelitésére a BKV-s közlekedőknek, nyilván autóval is megközelithető és könnyen parkolható az avval érkezők részére. Szerintem sokunknak ismerős a szalon elhelykedése a Duna és a Váci út között.
  • Helyszín:

    Kiváló épületben kiválóan felszerelt lakás várja az édeklődőket, színharmónia a törülköző és a fürdőszoba kád-kilépő között. A szobában tatamin történik az amiért idejőn az ember. Változtatható színű világítás, apró borhűtő ásványvíz halmoknak. Szék a ruháknak. Budha szobor komoly mennyiségben. És mindkét oldalon hatalmas tükör ami később nagy örömére szolgál a tatamin elterült delikvens részére.
  • Lány külseje:

    Képei alapján választottam Melindát már régebben, de semmit nem változott az akkori és mostani képei teljesen lefedik a valóságot. Fekete egyberészes ruhában fogadott, igy csak kedves mosolygós szép arcát és szemeit láthattam egyelőre, fekete haját már akkor vagy később? összefogva sexis ferde konytként viselte a feje búbján. Alakja a ruhában is reményt keltően fokozta a kiváncsiságomat.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdésem után Meinda pár pillanat türelmet kérve magamra hagyott, igy legalább magamban vehettem fel a hasonfekvő pózt a tatamik jellegzetesen alacsonyan lévő felületén gondosan elkerülve tekintetemmel a tükröket, mert magam nem nyújtok emlitésre méltó látványt, magamnak. Melinda megérkezett egy fekete tangába öltözve mindössze, ami végig rajta is maradt! Azonban mellei gyönyőrüek, eredetik, formásak szemből nézve érett nő oldalról nézve bakfisosan enyhén csúcsosan a melbimbókkal előre tekintve vonzották sokat látott szemeim, függőséget okozva azonnal. Popsija és combjai szintén megérdemelnének egy külön fejezetett. Kérdés nélkül beolajozta a fenekem és a combom, finom lassú mozdulatokkal kezdte inkább simogatni mint maszírozni.Néha körme hegyével borzolta az idegeimet és a bőröm kellemes borzongását is egyre fokozta, amire az éppen csak meg érintem a zacsikat benyúlások csak fokoztak. Amikor beolajozta a rendkivül formás és kivánatos melleit, majd azokkal maszirozta a hátamat már kezdtem érzelmi válságba kerülni, hogy a tükörből nézzem a vizuális élményt vagy becsukot szemmel élvezzem a fizikai örömöket.
  • Levezetés:

    Problémám a fordulással oldódott meg. Itt minden egyértelművé vált, következett az élő adás! Szemtől szembe, Melindáé szépek és huncutok ahogy belenéz az enyémbe miközben finoman és gyengéden játszadozik a farkammal huncutul élvezve ahogy egyre jobban szétesve sóhajtozok és reménykedek hogy ez mostmár igy lesz az idők végezeteig. Közben szabadjára kell engednem a kezemet ami igyekszik a lehetőségek szerint mindenhova eljutni, de vannak szabályok amit nem léphetek át, de nem kis öröm simizni a ciciket a popsit és a tökéletes combokat. Közben Melinda fokozza a tempót és nekem csak a vágyaim a teljességre törekvésre - amiben szorosan átölelhetném a gyönyörű nőt és kölcsönös mámorban érne véget az együttlét - marad, mert Melinda nem lassit és egy utolsó mozdulatával kivégez, számomra egy végső simitás marad melyet lehanyatló kezeimmel tudok befejezni.
  • Elszámolás:

    Kisasztalra téve a végén, megköszönve a rendkivül tartalmas perceket és a számomra okozott rendkivüli vizualis és testi örömöket. Vannak ingyenes extrák amiket nem kértem
  • Összkép:

    Sajnálom hogy csak most sikerült találkoznom Melindával mert sok szép pillanatott kihagytam, amit majd igyekszem pótolni Melinda a" csak lingam masszázs van", területén is kiváló eredményeket tud felmutatni, számomra mindenképpen, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Happy Massage