• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam telfonon, “éppen felveszi” időszakaszban.
    Fel is vette, nagyon kedves hang üdvözölt, kértem tájékoztasson es el mondott minden csábító dolgot, csábító hangon :)
    És hogy leghamarabb délután tud időpontot adni.
    Nem is értem miert búcsúztunk el, mondom atgondolom… de par perc mulva vissza is hívtam hogy lecsapok a 1,5 órás időpontra.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedve érkeztem a környékre, majd még egy kis séta, de a google szépen oda vezetett. Hamar ott voltam.
  • Helyszín:

    Szép nyugodt környék, teljesen új, dizájnos épület tömb, egyik fele.
    Cím feltűnően egyértelműen kiírva.
    Mondta a kódot bejutottam, lift szemben, es liftből kiszállva egyből ott az ajtó.
    Nagyon sötét kis előszobába toppantam, halvány hangulat fények vannak, szobában még több fény.
    Nagy masszív kényelmes az ágy, sarokban egy kis szék holmiknak. Falon tükör, oldalt is tükrös szekrény. Tisztaság és rend volt.
    Fürdő is tiszta, több tusfürdővel es dezodorral.
    Minden rendben volt, a célnak kialakítva.
  • Lány külseje:

    Belépve a félhomályban még csak annyit láttam hogy fehér melltartó bugyi kombóban van és szép teste van, de nem kell aggódni nagyon mosolygós, kedves, szép arcú fiatal lány Nati.
    Képek valódiak, kicsit előnyösebben mutatják be Natit, picit mintha formásabban lenne épp.
    Jelenleg épp fekete, majdnem mellig érő haja van.
    Melle tökéletesen tenyérbe illő, jól esett markolászni simogatni. Popsija is szép formás, puncija is tetszett, szépen kinyílt 69ben.
  • Erotikus masszázs:

    Találkozónk 2. felvonásában történt meg a masszázs.
    Jó sok narancsos olajat használva, kellemesen megmasszírozta teljes hátam, majd egyik lábam, es masik oldalról pedig másik labam. Tükörben végig kontaktban voltunk, sokat beszélgettünk ezalatt. Közben is volt fenék simi de ez befejezésre maradt, egy két benyúlásokkal tarkítva.
  • Levezetés:

    Ezzel kezdtük és zártuk a randinkat.
    Elhelyezkedtem az ágyon, ő egyből lábam közé helyezkedett, szerintem el is kezdte es úgy kérdezte levegye a fehérneműt, mondom igen.
    Klasz volt hogy nem csak ledobta, hanem ekkor ágy mellé állt és nekem háttal szepen lassan letolta a bugyiját, behajolva hogy megmutassa szép punciját, utána megfordult, hogy szemből is lássam, majd ezutan szintén szépen lassan húzta le magáról a melltartót is. Majd vissza helyezkedett lábamhoz es egy jó ritmusos francia óra vette kezdetét, mikor kőkemény lettem, el kezdte torokra is venni, jól nyálazta, mindig elegendően, volt hogy kézzel rásegített, majd kéz váltás de végig a szájaban hol a végén, hol pedig kéznélkül újra fel le végig bekapva, es néha meg állva mikor tövig benne vagyok.
    Nagyon élveztem a puha ajkai közt lenni.
    Megfordultunk, hanyat feküdt én felé helyezkedtem, és még igy is többször diktálta ő a tempót mint én, majdnem a szájában ért a vég de éltem az extrával így átvettem, ő még akkor is a végére cuppanva izgat, és így ért el a gyönyör. Még így maradtunk pedig folydogált róla, pár nagy levegő és után hagytam szabadulni.

    Ott az ágyon letisztogattuk magunkat, masszázs majd vissza fordulás.

    A második kényeztetést oldalról kezdte el, elég hamar rákapott, igy szájában éledtem fel újra. Hamár így végig simogattam kértem jöjjön felém, szeretem ezt a látványt, ha szép amit ilyenkor a képedbe nyomnak, Nati popsija nagyon szép és a kinyiló puncija is! Nem csak felem térdelt hanem hozzám simulva nyomta magát a számra. Mivel sok időnk volt en próbáltam nem magamra figyelni de ereztem hogy jó mélyre vesz eközben is de én inkabb próbáltam változatosan nyalni őt, sok jelét nem mutatta hogy jo vagy rossz, de mivel sok időnk volt en nem is engedtem el, így türelmesen játszadozva belebele nyaltam hol mélyebben, hol szívva, vagy csak csiklót nyalogatva.
    Ekozben végre belassított es talán elkezdett magára figyelni mert ekkor végre kis sohajok is elkezdődtek nála, es úgy tűnt talán lesz valami, puncija még csak tőlem volt nedves, de a végére sikerült beindítanom édes kincsét, egyre hangosabb sóhajok kíséretében, és szerencse a csúcs közelébe vagy csúcsra is sikerült eljuttatni vendéglátómat.
    Utána újra élesztet, most oldalt helyezkedtem felé, így kezemmel játszadozva érzékeny nedves punciján, és egyszerre közben a szájában is kezdtük bele a fináléba.
    Újra szemből helyezkedtem felé, és most végre cuppanva izgat engem Nati, és ezen nem is változtattunk, igy a másodiknál félig szájba, ajakra, nyakra ért el engem a vég. Igazán látványosra sikerült így most is így maradtunk, még mellei közt kicsit csúszkáltam kimerült férfiasságommal levezetés gyanánt, az se maradjon tiszta.
  • Elszámolás:

    Végén már teljesen felöltözve rendeztem, addig csak történtek maguktól az események.
    Telefonban megbeszélt összeg plusz az extra díja.
    Hát sajnos mar ez is ennyi, minden emelkedik, de szép másfél órában volt szerencsém Natinak köszönhetően!
  • Összkép:

    Boldogan távoztam tőle, hisz masfél órán keresztül mosolyogtunk egymásra, még tényleg francia közben is, nagyon pozítív légkört teremtett és végig kihasználtunk minden lehetőséget, hogy ne csak letudjuk hanem a legnagyobb örömben részesítsük egymást! Jól indította meg a hétvégi kikapcsolódásomat!
Happy Massage