• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Fanni reagálása

    Kedves Wendor!

    Köszönöm a kedves szavakat, ès igazán örülök, hogy ilyen intenzíven élted meg a találkozónkat.

    Egy pár èszrevètelem viszont lenne.

    -A lakás egy újépítésű társasház, nem pedig panel.

    -Letámadni nem szoktam senkit, egyrèszt nem olyan a szemèlyisègem, másrèszt pedig tisztálkodás előtt nincs semmi rèszemről ez mindig így volt, és nem tervezek ezen szokásomon változtatni, illetve nem rèmlik, hogy valaha kivèteleztem volna, ès eltekintettem volna a fürdèstől.

    -Nem vagyok sem magas, sem vèkony. Átlagos magasságom és inkább nőies testalkatom van.

    -Kissè vulgárisnak èrzem a megfogalmazásod. Tisztában vagyok az oldal mivoltával, de úgy gondolom, hogy a törtènteket ennèl ízlésesebben is meg lehet fogalmazni.

    Mindezektől függetlenül köszönöm a beszámolódat.

  • Egyeztetés:

    Régóta figyelem, nézegetem a hölgyet nem is tudom miért nem tettem meg amit meg kellett volna. Telefonon hívtam 3 csörgés után felvette és készségesen tájékoztatott a díjszabásról. Kérdeztem szabad-e egy másfél óra múlva mondta, hogy gond nélkül persze. Rendben akkor én befoglaltam és kaptam a címet pontosan majd ház előtt hívjam és mondja a kapucsengőt. Nem vette fel viszont SMS-ben küldte és kért 3 percet. Nehezen de kivártam és akkor indulás befelé.
  • Megközelítés:

    Egy kimagaslóan szép és felújított panelben volt a találkozó. Miután beléptem portásnak köszönés és a lift felé vettem az irányt, igaz csak az első emeleti kellett menni. Cím egyértelmű, lehetetlen eltéveszteni. Én megfogadtam Fanni tanácsát és a Lurdy házban parkoltam mivel autóval mentem és tényleg van hely bőven plusz egy óra ingyen. Ház előtt is megoldható de csak ott lakóknak. Tömegközlekedés szempontból sem bonyolult 5 perc séta talán és villamos megállóban lehetünk.
  • Helyszín:

    Lakás egy ilyen konyhás egy szobás kis garzon. Igazából ahogy belépünk balra a fürdő utána a konyha és maga a szoba. Szóval a célnak megfelel. Fürdőszoba kádas zuhanyzó, tusfürdőből van választék illetve szájvíz is adott mellette kis pohárka. Ágyra bekészítve a friss és ropogós törölköző. Levetkőztem közben Fanni ül az ágyon és figyel majd megkérdezi tetszem-e neki. Mondom igen na és innen már indult az akció. Ruha le róla is és betámadott szó szerint. Hogy annyira kívánt nem tudom de fürödni sem tudtam mondjuk jó, hogy otthon már megtettem.
  • Lány külseje:

    Egy a magasságunk Fannival tulajdonképpen nem kell hajolni neki meg nekem sem. Tetoválásai vannak bőven főleg végig jobb kezén, combján de ez nem zavart. Vállig erő barnás picit talán mellirozott, ápolt ,puha haj. Arc szép természetes semmi festék. Szemei érdeklődő és erotikus. Vékony és magas lány finom puha cickokkal. Popsi hát tudnám markolni egész nap mondjuk úgy. Ahogy írja nem dohányzik és tényleg nem mint ahogy én sem. Borotvált, szép punci.
  • Action:

    Szóval ahogy említettem ül az ágyon és letámad: felállt és vadul de mégis baratnősen elkezdett csókolni közben huzogatta odalent de finoman. Én megadtam magam neki, nem tiltakoztam. Popsimarkolàs volt bőven, nem sajnáltam. Erre felajánlja heveredjünk le az ágyra, helyezzük magunkat kényelemben. Ágyon pedig mélytorkos szopás indult meg de mèg milyen és nem szólt ha rányomtam a fejet tövig sőt kérte is. Annyit mondott ha valami nem tetszik szóljak. Jaj dehogy szólok ez maga a tökély! Szépen hadi rendbe is rakott megkérdeztem akkor kezdjük nem szólt semmit gumit kibont felhúz és beleült. Jó volt a látvány alulról közben rámjött teljesen nyakamba lihegett és csókolt kívánni sem tudtam volna jobban. Mondom neki mit szólnál egy kutyulihoz megint nem szólt semmit egy pillanat alatt póz csere és adtam neki. Na de Fanni tudja, hogy nem átlagos kutyus kell nekem ez a pornós változat, ez olyan hogy fej lent teljesen és pucsít ívesen. Durván adtam neki azt hittem fàj de nem, jól bírta. Szépen rá tudtam érezni és így is lett végem de teljesen álltam benne még és kijöttem. Takarítás, tisztogatás majd pihenés, egymás mellett közben néztük a plafont, jó volt. Kérdezte mit tehet értem mondom semmit örülök ha élek. Mondom ha ebből nem lesz izomláz akkor semmi. Rendesen remegtem és meg vissza van a java. Kb 15 perc után felajánlott egy masszázst de nemet mondtam inkább kezdjük a másodikat. Akkor jött ismét egy brutális mélytorkos szopás és zacsi nyalogatás hozzáteszem itt jól esett elsőnél nem kértem. Felállitott és szemből csináltuk a változatosság kedvéért. Valamiért úgy csinálta, hogy elélveztem percek alatt, azért mondom mert nem reménykedtem, hogy sikerülni fog ez a kör. Szép munka. Tisztogatás, pancsi mert úgy le izzasztott meg még amúgy is meleg van, a víz szakadt rólam. Jól esett mit ne mondjak.
  • Elszámolás:

    Végén volt az elszámolás de szó sem volt róla egész idő alatt. Extrák nincsenek, ennyi van de szerintem bőségesen elég. Jó lett volna a szájba élvezés de így jött ki, majd máskor. Átlagos pesti ár. Teljesen korrekt az elszámolás.
  • Összkép:

    Őszintén szólva nem járok konditerembe de itt mintha egy évet lenyomtam volna 1 óra alatt. Lábra alig tudtam állni istenbizony mondom, ez a kutyus betett. Fanni egy olyan típusú lány akivel nem tudsz összeveszni, komolyan mondom! Tehát mintha olvasna fejedben, látja mi kell neked, mire van szükséged. Szerintem az esete voltam, a betámadás miatt érzem úgy. De nyilván ezt csak ő tudja ha így van. Egyébként tisztára mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel egy kiadós kefélésre. Én elégedetten távoztam tőle. És tényleg cipőt nézi meg először, és meg is dicséri. Közvetlen és nyitott lány megéri megismerni. Nem lehet rosszat mondani amit ígér az vállalja.
Happy Massage