• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Több beszámoló elolvasása után erősödött meg bennem a látogatási szándék. Az egyeztetés nagyon zökkenőmentes volt. Egyik nap megeresztettem egy tájékozódó hívást, azonnal felvette, kérdéseimre készségesen és kedvesen válaszolt, így a látogatási szándékom tovább szilárdult. Egy-két nappal később csináltam helyet a naptáramban, és felhívtam (megint azonnal felvette), hogy felkeressem másfél órára, sajnos azonban csak olyan időpontot tudott ajánlani, ami nekem nem volt jó. Már majdnem feladtam, de nagyon rá voltam gerjedve, ezért megkérdeztem, nem tud-e beszúrni valahova fél órára – és készségesen lehetőséget adott erre!
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a bejárattól húsz méterre tudtam parkolni igen könnyen. GPS gondmentesen odavitt.
  • Helyszín:

    Vadiúj, ráadásul építészetileg is az átlagból kiemelkedő ház a Lehel-piac környékén totálisan megújult környéken. Az átriumos lépcsőház földszintjén recepciós pult is van, ami az efféle látogatások esetén zavarba hozó lehet, de nem ült benne senki. A kecó, ahogy elvárható, kifogástalan. A szoba csöppnyi, de nem zavart. Szekrényen hasznos kis tükör.
  • Lány külseje:

    Feketeneműben fogadott (ha jól emlékszem), és igen jó benyomást tett rám. Arc arc megpillantása és az első szippantás a személyiségből mindig döntő és csalódásveszélyes, de itt nem volt csalódás. Az arca gyönyörű, mosolya kedves, bár a gigantikus műszempilla kissé művivé teszi. A teste más, mint a képeken, a popsija a képeken kissé csenevésznek látszik, a valóságban gyönyörűen gömbölyödik. A cicik átlagosak.
  • Erotikus masszázs:

    Fél órára tudtam csak menni (pedig sosem szoktam), ezért ez a programpont totálisan kimaradt. Mi tagadás, másért mentem.
  • Levezetés:

    A fürdőbe menve megkérdeztem, föl tudna-e nekem venni egy combfixet, amit készséggel teljesített.
    Nyíltan megmondom, azért mentem, mert egyes beszámolók nagyon fölgerjesztettek arra, hogy ráélvezzek egy gyönyörű női arcra. Mindig ragaszkodom ahhoz, hogy előbb én próbáljam meg kielégíteni a szolgáltatót, de az idő rövidsége miatt azt gondoltam, erről itt le kell mondanom. Amikor azonban emiatt panaszkodni kezdtem, szó szerint azt mondta: "Azért ez nem jelenti azt, hogy nem kóstolhatsz belém!" – és hátára vágta magát. (Úton az ágy felé pillanatra megálltunk a tükrös szekrény előtt és átölelve őt átszellemülten gyúrtam néhányat a csodás popókon.) Aztán lelkesen nekiláttam, nyelvemmel röviden körbejárva a környéket, majd rástartolva a lényegre. Igen hamar belelelkesedett, és rövid idő alatt elröppent, bár 100%-ig nem voltam benne biztos, hogy nem játszott rá kicsit. "Nagyon gyorsan el szoktam menni." – fűzött hozzá magyarázatot. Ezután haladéktalanul hozzámlátott, és egyetlen perc sem telt belé, és a torkában voltam. Mélyen és változatosan csinálja, néha még kényszerítve is magát, az igen ritka nyitott szájjal szopás technikáját is alkalmazva, időnként gagging hangokkal, összességében pornófilmben éreztem magam. A végkifejlethez kértem, hogy feküdjön a hátára, fölétérdeltem, és nyitott szájába, kinyújtott nyelvére és arcára lőttem – sajnos a sietős tempó miatt nem túl nagyot.
  • Elszámolás:

    Nem számoltam bele, adtam, amit kért, nem találtam soknak, biztos jól számolt. Amit kértem, az persze extrának számított.
  • Összkép:

    Tökéletesen adta, amit vártam. Egyetlen megjegyzésem, hogy ugyan végtelenül kedves, de valami minimális távolságtartást azért éreztem, dehát mit is akarok, nem várhatom, hogy belémszeressen... :)
Happy Massage