• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édesem!
    Nagyon szépen köszönjük dicsérő szavaid!
    Örülök/örülünk hogy jól érezted magad velünk, természetesen várunk szeretettel bármikor!!!
    Mi is szuperül éreztük magunkat, jó társaságban repül az idő, olyan gyorsan elment az egy óra, szinte észre se vettük.
    Köszönjük szépen hogy időt, és energiát szántál, és meg örökítetted a 4 kezes randinkat!
    Várunk máskor is !
    Sok csókot küld :
    Zsantill &Nancyy

  • Egyeztetés:

    Páros kalandra mentem Nancy-hez, és Zsantill-hoz. Voltam már a lányoknál, nem vagyok teljesen ismeretlen, de ez picit furán sikerült, leginkább az én hibámból, a lányok teljesen jófejek, és alkalmazkodóak voltak.
    Előző nap már elkedtük a naptárainkat szinkronizálni, mivel most 3 szereplős volt a történet, ez nem a legegyszerübb történet.
    Nem is akarom sokáig csavarni, a lényeg, hogy a lányok tök cukin tudtak fogadni délután 2-kor, amire pontosan meg is érkeztem.
    Köszönöm még egyszer, hogy össze tudtuk hozni!
  • Megközelítés:

    Stefánia környéke, BKV-t nem tudom, de kocsival a szervízúton eddig még mindig volt szabad parkoló, ráadásul árnyékban, ami nagy kincs. Persze fizetős a környék. Én ismertem a pontos címet, de megerősítésként ismét átvettük, könnyen megtatlálható.
  • Helyszín:

    Nekem még mindig nagyon tetszik belülről a lakás, jó ízlése van a lányoknak, kellemesen belakott, tiszta, jóérzésű karbantartott pecó. Olyan amilyen otthon is van egy igényesebb embernek, számomra mintha haza térnék. Ehhez párosul mind a két lánynak a közvetlensége, csacsogása (abszolút jó értelemben), mintha haza mennék 1-2 hihetetlenül dögös barátnőhöz. Mondjuk ha ilyen barátnők várnának otthon ki se tenném a lábamat!
  • Lány külseje:

    Mivel páros randira jöttem, így mind a két lányról szeretnék írni. Nancy nyitott ajtót, fehér egyrészes doll volt rajta. Fantasztikus alakja van, és fantasztikusan öltözködik is, a ruha nagyon passzolt az alakjához, a személyiségéhez, nagyon egyben volt a kép. Gyönyörű arc, kedves hang, barátságos fogadtatás, ki ne szeretne úgy "haza" érkezni, hogy egy gyönyörű nő várja fehérneműben ...
    Szóval beinvitált, átadtam a hozott virágot (örültek neki), puszi érte a szájra. Vetkőzzek lejjebb, és Zsantill is hamarosan jön, épp felfrissíti magát. Meg is jött a drága, feszes fekete/vörös melltartó, combfix, bugyika párosban. Hihetetlenül gyönyörű szemek, feszes test, hatalmas cicik, erre mondják, hogy 20-ra lapot húzni ...
    Nagyon zavarba jöttem, két szexistennő mellett az ember önbizalma elmegy, főleg ha nincs hozzászokva napi szinten. De a lányok nagyon természetesen viselkedtek, ami hamar feloldódást hozott számomra.
  • Action:

    Szóval ahogy feljebb már említettem Zsantill is kijőtt a fürdőből, és neki is átadtam a virágot, egy gyors, de alapos pancsira mentem, visszatérve, még a konyhában vártak, tettek-vettek a virág körül, beszélgettek, cserfeskedtek, öröm volt hallgatni, pláne látni őket fehér, és fekete alsőneműben, hol egy popsi, hol egy mell dőrzsölődött hozzám.
    Majd Nancy rendet rakott utánnam a fürdőben (fő a higiénia!), Zsantill pedig bekísért, és az ágyra fektetett, hogy kezdjünk egy négykezes masszázsal, hogy oldódjak kicsit. Tetszett az ötlet.
    Szóval hasra fekvés, és kis simit éreztem először 2 kezecskét, majd 4-et, mivel Nancy is visszatért hamarjában. Csodálatos érzés volt. Cserfeskedtek, beszélgettek, én is becsatlakoztam, oldódott a hangulat. Olyan természetesen viselkednek, hogy az valami fantasztikus. Tényleg mintha két barátnőm is lenne, akiket vagy ezer éve ismerek. Hatalmas plusz pont ez számomra, talán sehol nem tapasztalsz ilyet. Ha csak üríteni akarsz, akkor kérlek ne is látogasd meg őket, a Népliget környékén keresgélj, itt minőség, és természetesség van!
    Szóval simogatott 4 kéz, nyugtató beszélgetés a hátam mögött, a kezek időnként a popsimat, meg a golyókat is érintették, fantasztikus relaxálás. Idő közben a kezemet kinyújtottam, mind a kettőt, és mind a kettőben feszes popsit tudtam simogatni :)
    Ha jól emlékszem Zsantill törte meg a masszázst, levette a melltartót, és a fantasztikus feszes mellei bújtak elő, hivalkodóan, peckesen, kicsit gúnyolódva, hogy na most akkor valami megfog engem? Hátamra fordultam, Zsantill azonnal bele is nyomta a melleit a fejemre, Nancy pedig az ébredező férfiasságomat nézte meg közelebbről. Frenetikus, ahogy az egyik bombanő lent, a másik bombanő pedig fent kényeztet valamely testrészével. Zsantill közben a bugyit is levette, Nancy is elkezdett nekivetkőzni, igaz neki a teljes szettett egyben kellett levennie, de egy pillanat alatt ismét a már igencsak ágaskodó farkamhoz tért vissza. Zsantill pedig kérdezte, hogy szeretek-e nyalakodni, mert akkor ráüllne a számra. Nanáhogy. Zsantill rám ült, Nancy pedig még mindig alul volt elfoglalva. Fergeteges volt. Időnként Zsantill is a szájára vett, eldönthetetlen hogy ki mikor mit csinált velem odalent, de nem is akartam kibogozni.
    Kértem hogy valamit módosítsunk, mert így másodpercek alatt végem, össze is kuncogtak a lányok, majd Zsantill a hátára feküdt. Közben Nancyüt csókolgattam kicsit, a frenetikus melleit simogattam, míg Zsantill a puciját felém nyomta, hogy behatoljak. Búvárruha fel, és irány a mélység, míg a fejem a hatalmas hegycsúcsokat járja meg. Nancy közben simogatott, hozzámbújt, a melleit éreztem magamon, míg folyamatosan behatoltam Zsantill-ba. Finom meleg, szűk barlang fogadott. Sokat nem tudtam tevékenykedni, ez a sok látvány, élmény, közelség, és közvetlenség, a sok istennő körülöttem, a sok gyönyörű mell, a sok fenék, a sok punci ... Hamar végem is lett. Segitettek a tisztálkodásban, majd még visszafeküdtünk kicsit, még egy kis 4 kezes simogatás, közvetlen beszélgetés, és az idő lejárta miatt készülődés :(
  • Elszámolás:

    A végén, a TV szekrényen hagytam, előre egyeztettük, nem beszéltünk róla többet.
  • Összkép:

    A lányok külön-külön is nem mindennapi élményt nyújtanak, de az ő esetükben nem igaz a képlet, miszerint 1 + 1 = 2, mert helyesen 1 + 1 = végtelen.
    Boszorkányok a lányok, külsejükkel azonnal elvarázsolnak, közvetlenségükkel elérik, hogy biztonságban, és felszabadultan érezd magad, hozzáállásukkal, hogy kívánnak, technikájukkal, hogy nagyon jó vagy, és létükkel, hogy ne tudj szabadulni tőlük, és akarj még egy alkalmat.
    Vigyázat, függőséget okoznak!
    Kezdeti botladozásaim a 3as együttlét ellenére én fantasztikusan éreztem maga, az ő részükre én vajmi keveset adtam, de betudom a kezdők izgalmának, viszont olyan élményt kaptam, ami elkísér életem során. Köszönöm nektek Nancy, és Zsantill!
Happy Massage