• Nykol

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Konnyen ment... VTR-en es telefonon is konnyen elerheto, mindent elmond, amire kivancsi lehetek.
  • Megközelítés:

    Nem tomegkozlekedest hasznalok, de abbol is van szamos a kornyeken, igy azzal sem lehet gond. Parkolot konnyen talalni a kornyeken, bar a haz elott ha jol emlekszem, nem lehet megallni. Nekem motorral nem problema.
    A bejutasnal kell kis segitseg elsore, nem teljesen egyertelmu (vagy csak en vagyok csokkent ertelmu...), de segitett, es ki is jott elem utcai ruhaban, hogy betalaljak.
  • Helyszín:

    Kis lakas, pont erre kitalalva. Foldszint, kulon bejarat, senkivel nem tudsz talalkozni. Az eloterben egy kanape, TV es a konyha egyben, es egy belsobb helysegben van az agy es semmi mas. A furdo innen nyilik: kicsi, de a celnak megfelelo. Torolkozot kaptam, megfelelt a celnak, van szamos tusfurdo es szajviz is. Ennel tobb meg nekem nem is kell.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhaban fogadott, akkor meg kicsit bizonytalanabb voltam, de aztan ahogy oldodtunk, foleg ahogy a ruhai lekerultek, egyre biztosabb voltam abban, hogy jo helyen jarok. Az arca atlagos, nekem tetszett, de nem amiatt fordulnek utana. Ellenben a teste: kicsi, de brutal. Semmi felesleg, a cicik tuningoltak, de jol illenek hozza, a bore puha es selymes.
  • Action:

    Megerkezes, beeresztes ahogy fentebb leirtam. Kicsit leultunk a kanapen ismerkedni, csipkelodo beszelgetes volt, ami jol oldotta a hangulatot, majd a furdo fele vettem az iranyt... Szerencsemre meg akartam valamit kerdezni, ezert kileptem egy pillanatra, akkor szabadult meg a ruhaitol - huh, na onnantol siettem mar.
    Mikor visszaertem, mar az agyon vart meztelenul, elegge vad latvanyt nyujtva.
    Azonnal osszegabalyodtunk, csok parti kovetkezett hosszasan. Mivel kicsi, igy konnyen pakolhato jobbra-balra (ezt meg is emlitettem neki :) )es eltem is ezzel a lehetoseggel, a nagy es kenyelmes agyon sokat vandoroltunk jobbra-balra... Eloszor o mereszkedett delebbre es kezdett bele egy finom franciaba (valtozatosan, tobbfele technikaval), majd valtottunk es en kedveskedtem neki. Nekem finom volt, remelem o is elvezte - a jelek mindenesetre megvoltak, nem tiltakozott.
    Kis piheges utan ujra osszegabalyodtunk, ujabb hosszu csokcsata kovetkezett, neha megszakitva beszelgetessel, nevetessel. Egy ido utan bevadultunk, egyre kevesebb volt a beszelgetes es a nevetes. A tobbit a fantaziatokra bizom, de elegedetten tavoztam a tett helyszinerol, es remelem o sem volt boldogtalan.
  • Elszámolás:

    Biztos vannak extrai, nalam szoba sem kerult. Minden alakult, ahogy nekunk jo volt es a vegen mondott egy osszeget, amely szerintem nem kulonbozott attol, amit elore tudtam es gondoltam, igy nem volt vita belole :) Nagyon korrekt lanyt ismertem meg benne.
  • Összkép:

    Vissza akarok menni, mar tervezgetjuk is a kovetkezo alkalmat - szerintem ez mindent elmond. Nagyon jol ereztem magam vele.
Happy Massage