• Amina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már voltam nála több alkalommal is , de mostanában nem volt lehetőségem meglátogatni Őt sajnos, úgyhogy örültem, hogy ismét úgy adódott, hogy találkozhatunk. A telefonos kollegina volt akivel egyeztettem a randi időpontját. Teljesen korrekt volt, mint korábban. Mindent sikerült tisztázni, nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    A telefonban derült ki, hogy a kerületen belül, de már egy új helyszínen, egy nem túl bizalomgerjesztő vagy szép környéken, de annál szebb lakóparkban található az új lakás, ahol Amina fogadott. A kódot kétszer kellett beütni, ami kissé bonyolulttá tette a bejutást, de ennyi kényelmetlenség belefér, tudva azt, hogy mi vár hamarosan a vendégre😄😄
  • Helyszín:

    Mint már említettem egy új lakópark egyik lakásában van a szalon, a lakás kicsi, a célnak megfelelő és tiszta. A faliórát, amely össze-vissza mutatja az időt pl. a régi helyről hozta át 😄😄
    Fürdő rendben van ugyan, de a tusfürdő választék nem volt a legjobb, illetve nem egy flakon kifogyott már és üresen állt a kád peremén. Azért lehet tisztálkodni gond nélkül.
  • Lány külseje:

    Amina egy tünemény, a szuper helyes egzotikus arcocskájával, az elbűvölő mosolyával, a kislányos, de nagyon kemény melleivel. A feneke fogni való és szexisen kerekedik, egyszerűen imádom markolászni. A haja az ázsiai lányokra jellemzően fekete és egyenes, nekem tetszik. Azt azért nem lehetett nem észrevenni, hogy valami változás történt a legutóbbi találkozásunk óta. Fogyott egy kicsit bár saját bevallása szerint “csak” edzett😄😄😄
    Mindegy is, hogy mitől, de a lényeg az, hogy jól áll neki.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után visszatértem, kényelembe helyeztem magam , ő is csatlakozott hozzám (bejött a szobába a közös helyiségből) és megszabadult a fehérneműtől. Na onnan kezdve szinte csak mozizni lett volna kedvem, de persze nem tettem, mert a masszázs olyan kellemes volt, hogy egy idő után átadtam magam az érintés varázsának és csak relaxáltam. Két tükör is van a matrac mellett, így könnyen lehet gyönyörködni a látványban bármerre is fordítja az ember a fejét. A vádlitól halad felfelé a comb , hát vállak és karok sorrendben.Nem sportmasszázs ez, de olyan jól ötvözi az erősebb és lágyabb fogásokat, hogy hol nyögdécselek, hol meg szinte belealszom a kényeztetésbe. Ilyenkor még nincsenek erotikus elemek benne, az csak később következik, amikor a fenék kerül sorra. Azt is erősen gyúrja, de már comb-belső és zacsi simítások is vannak. Nagyon izgatóak, mert olyannak tűnnek, mintha teljesen véletlenül történnének ezek a mozdulatok, de persze nem😄😄.
    Aztán amikor már egy ideje célirányosan simogatja a barátomat, akkor jelzi, hogy akár meg is fordulhatnék.
  • Levezetés:

    Fordulás után következik a csúszka rész. Annyira erotikusan mozog, vagy inkább tekeredik rajtam, hogy a farkam végig áll, mint a cövek. Pedig azt csak a hasával és az akkorra már elég kemény mellbimbókkal izgatja, Húzza az agyamat, de jól esik, ezért hagyom, hogy incselkedjen velem. Azért én sem csak fadarabként fekszem ott és amikor csak elérem markolászom a fenekét,. Nagyon izgató ez is. Aztán lassan megközelíti a farkamat. Nem egyből kapja be, hanem valósághal kényezteti , a kezével simogatja, a nyelvével nyalogatja, mintha csak egy pálcikás jégkrémmel lenne dolga. Én meg hol premier plan-ban, hol a tükörből, oldalsó nézetből gyönyörködöm a látványban. Nem tudok betelni vele, ami nem is csoda, mert ekkor már igencsak mélyen veszi be a pajtásomat. Nem full mélytorok, de ahhoz közei az állapot, szinte nem is látszik ki semmi a szájából. Én meg remegek a gyönyörtől! Anyám csak ne érjen véget ez az állapot!!!!
    Amikor már tényleg lövés közeli állapotba kerülök, kérem, hogy feküdjön hanyatt, hogy én is kényeztetni tudjam őt is. Nem ellenkezik, hanem behelyezkedik abba a pózba, amikor a legjobban el tudom érni. A kezemmel az egyik mellét, a nyelvemmel a csiklót. Aztán kezdetét veszi az ő kényeztetése. Finoman és érzékkel csinálom, nem sietve , inkább kimért mozdulatokkal. Amikor a kezem fáradni kezd és elveszem a melléről ,azonnal megkeresi és visszateszi, hogy kényeztessem tovább azzal is. Bár hallhatóan és a mozdulatokból kivehető, hogy nagyon is tetszik neki és kedvére való a ténykedésem, de sajnos nem sikerül a csúcsra juttatnom. Viszont nekem meg nagyon is kedvem támad, hogy ismét a szájában legyek, így fordulunk és hagyom , hogy isteni nyelvjátékával és szuper puha és forró ajkaival kényeztessen. Mikor már majdnem szétrobbanok, megkérem, hogy lassítson, illetve álljon is meg. Így is tesz, de nem engedi, hogy “alaphelyzetbe” álljak. Ráfúj és rálehel a lüktető, kitörés előtt álló férfiasságomra. Na itt már kapartam a falat. Ő meg csak mosolygott közben. Majd hammm! Bekapja tövig és bólogat rajtam én meg remegni kezdek. Kb Frankeinstein teremtménye mozoghatott így , amikor belecsapott a villám és életre kelt. Nekem ez most kis halál volt, de újjászülettem tőle. Illetve pár perccel később, amikor amikor a mennyekből visszatértem a földre.
  • Elszámolás:

    Emelkedtek az árak, nekem még mindig megéri , bár az NfVSZ és a csók extraként való felszámításával ez már egy “szabad szemmel is látható” összeg. Utólag rendeztem a kisasztalra téve.
  • Összkép:

    Nem csalódtam Aminában, megint sikerült elbűvölnie és egy ritkán átélt, átélhető élménnyel gazdagított. Örülök, hogy visszatértem hozzá, remélem hamarosan visszatérhetek, mert nálam most Ő a Nr1.
Happy Massage