• Roxán

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Azonnal felvette, gyorsan leegyeztettünk mindent. Kérdezte, milyen extrát szeretnék, mondtam, ezt majd a helyszínen egyeztessük le.
  • Megközelítés:

    Odaértem időben, semmi késés, semmi csúszás, pedig benne volt a pakliban. Kicsit később tudtam indulni, mint terveztem.
  • Helyszín:

    A lakás panel, de nagyon hangulatos, tiszta és igényes. A fürdő teljesen rendben, a szoba is patika tiszta.
  • Lány külseje:

    Nem árul zsákbamacskát. A képeknek megfelelő látványban lesz részed a valóságban is. Szép arc, sportos, de formás és feszes test. Szép, nagy cicik, hatalmas bimbó udvarral, karcsú derék, jól domborodó popsi, arányos combok és ápolt bőr, és gyönyörű vörös haj..
  • Action:

    Először is ölelkeztünk, simogattuk egymást. Kezem végig simította punciját, megéreztem kelyhei puhaságát, kész lettem, nagyon megkívántam. Mondom legyen egy kis kölcsönös francia. Talán még be sem fejeztem a mondatot, már a megfelelő pózban is volt. Ajkaim rá is tapadtak szemérem ajkaira. Amit én éreztem combjaim közt, az sem elhanyagolható, nagyon érzéki volt amit csinált. Izgató volt nagyon.
    Majd én csókoltam végig a testét, nyakát, melleit, egész le puncijáig ahol kellő ideig elidőztem, élvezve annak finomságát, és Roxán által kiadott érdekes hangokat.
    Mikor győzedelmeskedtem, gumi húzás és végre combjai közt lehettem. és betolhattam neki a farkamat. Csodálatos, mindent elsöprő misszionárius szerelmeskedésbe kezdtünk. Annyira jól sikerült, hogy majdnem végem lett, de ez korai lett volna. Felajánlotta hogy most ő lenne felül, amire természetesen nem mondtam nemet. Amikor ilyen gyönyörű hölgy rajtad lovagol, nézheted mellei táncát, szép arcát,...
    Majd az én kérésem következett ismét a kutyus. Álltam az ágy előtt, ő pedig szép popóját közelítette robbanásig feszülő farkamhoz. Hol gyengédebben, hol pedig erélyesebben toltam neki, mindkettőnk nagy élvezetére. Mikor kissé fáradtam, csókokkal halmoztam el kerek popóját, majd ott folytattam, ahol abbahagytam. Végül elért a vég és hatalmasat éveztem a gumiba.
    Volt még egy kis időnk, így beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Aztán gyors tisztálkodás után elköszöntem.
  • Elszámolás:

    Végül semmi extrán nem kértem, így maradt az előre lebeszélt alapcsomag, amit a végén rendeztem.
  • Összkép:

    Van még pár dolog, amit szeretnék kipróbálni Roxival, így tervezem a visszatérést.
Happy Massage