• Emily Hudson

  • Beküldte:
  • Emily Hudson reagálása

    Kedves Medve:)
    Koszonom szepen, a remek beszamolot, orommel tolt el hogy minden alkalommal ilyen csodas elmenyekkel tavozol:) Hamarosan talalkozunk...Emily
    xxx

  • Egyeztetés:

    A hirdetésére a megjelenését követően azonnal felfigyeltem, mert nagyon szimpatikus volt számomra, főleg a saját weboldalával együtt.
    Az első telefonálás alkalmával az első mondat első felében mutatott kimértsége a mondat végére már mosolygóssá változott, amely azóta is így megmaradt.
    Telefonon, VIBER - en és SMS – ben egyaránt tarjuk a kapcsolatot.
    Amikor itt az oldalon, egy kis ideig szüneteltette a hirdetését, akkor is gond nélkül tudtunk randizni, mert a saját weboldala mindig folyamatosan elérhető.
    Most már hetekre előre egyeztetett időpontjaink vannak, ami nagyban egyszerűsíti a randik szervezését, amelyeket illetően nagyon rugalmas.
  • Megközelítés:

    Marina Part egyik legújabban átadott épülete a Váci út és Duna között kb félúton. A GPS odavisz, a házat nagyon könnyű megtalálni. Parkolóhely mindig van, bár fizetős, de mint tudjuk nem ez a legdrágább övezete a városnak. Tömegközlekedés a Váci úton bőségesen rendelkezésre áll, ahonnan kényelmes sétatávolsággal kell számolni.
  • Helyszín:

    A lakás egy most nem régiben átadott épületben található, melynek a környezete is nagyon szépen parkosított. Maga a lakás egyáltalán nem hatalmas, de a célnak éppen ebben a méretben felel meg leginkább. Belépve semmilyen szalon feeling nem érződik, mindenre a diszkréció és a kellemes hangulat a jellemző. A higiénia semmi kivetnivalót nem hagy maga után a lakás egyik pontján sem. A ruháink elhelyezésére a szobában és a minden igényt kielégítő fürdőszobában egyaránt lehetőség van. A masszázs francia ágyon történik, amely egyáltalán nem nyikorog, elegendő méretű és egy alkalmasan elhelyezett tükör található mellette.
  • Lány külseje:

    Na igen! Emily külső megjelenése teszi teljessé azt az eleganciát, amelyet a hirdetése és a saját weboldala egyaránt előre vetít.

    Az ajtó mögött megpillantva már az első randink alkalmával is, és azóta minden esetben azonnal átvillant rajtam, hogy a weboldala nem tartalmaz sem valótlan információkat, sem túlzott ígéreteket.
    Ugyanis valóban klasszikusan gyönyörű arca van. Igéző nagy csillogó barna szemekkel és természetes domborulatokkal, van megáldva, amint azt a művészi szintű fotói is hűen érzékeltetik. Ugyanazt kapom a valóságban is.

    A mai randinkra tartva nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen ruhában fogad majd. Út közben felidéztem, magamban, hogy eddig minden esetben más és más nagyon elegáns ruhákban fogadott, amelyek kivétel nélkül testre simulók voltak, melyekhez magassarkú cipőt vett fel.
    Ilyen ruhákban készült fotói nincsenek kitéve, ezért leírom, hogy fantasztikusan néz ki és nagyon csinos ezekben a szerelésekben, amelyek nagyon jól kiemelik és hangsúlyozzák hibátlan alakját.
    A mai cuccában megpillantva ismét lepadlóztam, mert most is magas sarkúban és egy újabb olyan nadrágban várt, amelyben olyan formát mutatott a lába és a popsija, hogy komoly gondban voltam, mi lenne jobb, ha fennmarad, vagy lekerül a szerkó? Ugyanis a felső is nagyon ott volt, mert az pedig egy mell alatt megkötött, kigombolt ing volt, amely így diszkrét, de tökéletes belátást adott a melltartójához és a dekoltázsához.

    A csodás ruhakölteményben megforgattam mielőtt a fürdőbe léptem, hogy égjen belém a látvány, ugyanis tudtam, hogy a fürdőből jövet már más lesz a szerkója Emilynek.

    Bár már nagyon jól tudom, melyik kapcsoló működteti a fürdő világítását, de „véletlenül” mégis azt kapcsoltam fel ahol Emily várt rám a sötét lakrészben. A kapcsolós „bakinak” hála meg tudtuk állapítani, hogy mindketten anyaszült meztelenek vagyunk.

    Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve kértem Emilyt, hogy lépjen vissza a cipőjébe, mert ugyan mezítláb is hibátlan az alakja, mégis szerettem volna így is látni meztelenül. Nem kellett kérlelnem és már fordíthattam is körbe és csodálhattam hibátlan alakját, amelyet a magas sarkú még jobban kiemelt. A formás lábak, szabályos popsi, csípő és derék harmóniáján túl hibátlan esésű és kellemes tapintású mellei, vállára omló haja, egyaránt elbűvölők. Mindezekhez társulnak a csillogó barna szemei, amelyről később még írok.

    Ezután a kapcsolókat helyre állítottam, majd jót nevettünk és így vonultunk a masszázs szobába, ahol ez az Emilyre oly jellemző vidám hangulat a randi alatt végig megmaradt.
  • Erotikus masszázs:

    Az Emilytől kapott első élmények alapján nem úgy voltam vele, hogy egyszer ezt is meg kellett élni és azzal vége is lett volna a további vágyakozásnak. Ellenkezőleg, minden randi után vágytam a következőre, mert most a sokadik randinkon is túl, eddig még két egyforma szeánszunk nem volt.

    Ugyanis Emily repertoárja sokkal szélesebb körű és tartalmasabb, mint amely egy 1,0 vagy 1,5 vagy akár egy 2 órás programba egyidejűleg beleférne.

    A beszámoló írással pedig mindig vártam, mert mindig újabb és újabb élmények értek, én pedig mindig a következőt akartam megírni. Azonban ha így tennék, akkor soha nem írnék, ezért megírom most a mai napon történeteket.

    Amint fentebb már leírtam, eljutottunk a masszázságyhoz, amelynek végénél megállva, úgy öleltük át egymást, mint akik egy közös hosszú út előtt állnak. Éreztük egymás illatát, és éreztük, hogy a kölcsönös érintéseinktől egyszerre lettünk libabőrösek. Erre egymásra néztünk, hogy akkor indulhatunk.

    Innen kezdve a randi végéig valaminket vagy kölcsönösen fogtuk, vagy érintettük, de egyetlen olyan másodperc sem volt, amikor elengedtük volna egymást.
    Először hanyatt fekve helyezkedtem el az ágyon, hogy Emilyt minél jobban láthassam, aki átrakva lábait az enyémen szemben leült velem és elkezdte az érintésvarázslásását. Azért nevezem varázslásnak, mert olyan technikával tud megérinteni, amikor fantomérzést kiváltva akkor is érzem a kezét, amikor már éppen máshol jár. Amikor behunyt szemmel átadom magam Emilynek, aki a zacsimat és rudamat masszírozza, azt nagyon – nagyon élvezhetően teszi. Azt a sajátos, másnál eddig még nem tapasztalt érzést tudja okozni, hogy miközben a farkamról áttér a lábamra még akkor is érzem a farkamon az érintését. Ez pedig kitart addig, amíg vissza nem tér a lábamról a farkamhoz. Viszont ekkor a lábamon érzem mindaddig az érintését, amíg a farkamtól vissza nem tér a lábamra. Tehát mintha négy keze lenne, amikkel egyszerre tud a farkamon és a lábamon nagyon érzéki érintésekkel elhalmozni, amiket szinte korlátlan ideig sem tudnék megunni.

    A kezembe kapaszkodva, az ülő helyzetből félállásba húzva magát, szemkontaktust veszünk, így hosszában rám fekszik és máris a mellei között csúszkál a farkam. A mellei éppen kezemre esnek, és szívesen fogadják, hogy érzékien kezelésbe veszem azokat.
    Majd Emily mellém fekszik és teljes testhosszúságban összesimulva átöleljük egymást, miközben a fülembe súgja, hogy ez így számára is nagyon jó érzés.

    A mai napon választott Fetish program (lsd.: Emily weboldala) leírásának folytatása a következő fejezetben.
  • Levezetés:

    A nagyon kellemes statikus összebújást azért nem bírtuk sokáig, mert Emily egyre intenzívebben vette kezelésbe a kis Grizzlyt, míg én a lábújjától a nyakáig simogattam Emilyt, kölcsönösen egymás fülét harapdálva közben. Egyre inkább elvesztünk ezekben az érzéki kölcsönös érintésekben, olyannyira, hogy én úgy tudtam elkerülni az idő előtti elszállásomat, hogy Emily mellére koncentráltam. Ez számára is kellemes volt és kérte, hogy térdeljek mellé és nyaljam közben a mellét (Fetish program), és így folytatta a kivégzésemet, amelyet most már nem is akartam elkerülni és mint a lelőtt vad terültem el, míg magamhoz nem tértem.

    Ez után fordulásra kért Emily és most miközben hason feküdtem úgy lingamozott, hogy az orgazmus határára vitt, de vigyázott, hogy ne tovább. Az orgazmus határon tartás egyre nehezedett, miközben a hátamba fúrva melleit pucsított az oldalt lévő tükör felé, majd egyik kezével a hajamat borzolta a másikkal a zacsimat és a rudamat masszírozta. Rajta múlt csupán, hogy ekkor is kivégez, vagy későbbre halasztja.

    Mivel hosszú programon voltunk, a kivégzést még eltolta és fordulásra kért.

    Ezt követően beülve a lábam közé a kezeivel vette a kis Grizzlyt gyámság alá, amit egy ideig bírtam hanyatt fekve. Azonban így távoli volt számomra Emily, ezért én is felültem és így szinte egymás ölében ülve lingamozott, miközben engem úgy táncoltatva az élvezés határán, ahogyan csak akarta. Közben két kézzel simogattam a mellét. Ez később úgy változott, hogy egyik kezünkkel átölelve a másikat, én a mellét, Ő pedig a farkamat kezelte. Felettébb élveztem ezt a helyzetet, amit nem is akartam titkolni. Közben azt hallom, hogy Emily is tetszésének ad hangot. Erre kérdeztem: Te élvezed, hogy én élvezem? Igen, mondta mosolyogva. Én pedig mondtam, hogy a szemedbe nézve szeretnék a kezedbe élvezni. Azt válaszolta: Gyere! Gyere! A szemünk innen nem vált szét, amíg el nem terültem. Ennél szebb kivégzést kívánni sem lehet, mint Emily gyönyörű szemeibe nézve megsemmisülni. Miként a visszatérésem sem lehet szebb mint amikor még mindig tartjuk a szemkontaktust.
  • Elszámolás:

    Maximálisan korrekt, nincsen zsákba macska semmilyen tekintetben. A bővebb infón túl Emily saját weboldalán minden programnak és programidőnek megvan az Ára. Igen Árak vannak és nincs álszemérem, hogy rózsaszálak, kis boríték, stb. A randi elején a Vendég és a Szolgáltató megállapodnak, hogy a szeánsz során melyik program fog lenni és annak mennyi lesz az időtartama, ahhoz pedig egyértelműen hozzá van rendelve az Ár.

    Tehát, bárki egyértelműen ki tudja számítani, hogy amit szeretne az mennyibe is fog kerülni. Ez, ebben a formában talán túl üzletiesnek tűnik, de attól még ez felel meg a valóságnak.

    Így a jelen program esetében sem volt kérdés annak a tiszteletdíja. Hogy megérte –e, az pedig nem kérdés.
  • Összkép:

    Amint a fentebb írtakból is kiderül, nem az első randi okozta sokk hatása alatt, és nem annak az eufórikus állapotában írtam a beszámolómat.

    Ez a hatás folyamatosan ismétlődik, de már lenyugodva és higgadtan tudok annak örülni és befogadni, valamint még mindig újra kívánni.

    Emily szlogenje az adatlapján:
    „EXCEPTIONAL service, for GENTLEMEN who expect nothing but the BEST!"
    Mit lehet ehhez hozzá tenni, amit már volt szerencsém, és remélem lesz is még nagyon sokszor megtapasztalni.

    Emily weboldalán van egy részlet, amiben az egyik fejezet címet összeadásként ír le, amit ha már Ő így látta jónak, én pedig úgy, ha kiegészítem azt egyenletté:

    CSÚSZKA + TANTRA + LINGAM MASSZÁZS = EMILY HUDSON erotikus masszázsa és érintés varázslata

    Azt gondolom, ebben benne van minden, amit a fentiekben leírtam, és még sokáig tudnám írni, de az már az élvezhető terjedelem határát meghaladná.

    Ezért lehetséges, hogy egy második fejezettel is fogok jelentkezni hamarosan.
Happy Massage