• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem többszöri sikertelen próbálkozás után diszkréten visszacsörgetett szigorúan csak egyet, azonnal hívtam is vissza amit fel is vett rögtön. Kedvesen és előzékenyen tájékoztatott, kérdeztem mi mennyi és mit tartalmaz. Hétfői nap volt és csütörtökre sikerült találnunk időpontot. Hangjából ítélve egy szerény, visszahúzódó lányt éreztem, később erre kitérek jobban. Én a reggeleket preferálom inkább de hála isten sikerült is. Mondta a címet amit gyorsan feljegyeztem és az időpontot is nehogy véletlen elfelejtsem. Innentől már számoltam vissza.
  • Megközelítés:

    A 14. kerület Szentmihályi útról nyíló csendes kis utcája. 4 emeletes panelben rendel, azon belül az első emeleten. Parkolás ingyenes, hely bőven akad, tömegközlekedésről talán ahogy láttam a buszmegálló pár perc séta, nem vészes. Autóval érkeztem hamarabb de kívártam az idő eljövetelét. Ezekből kifolyólag a cím egyértelmű.
  • Helyszín:

    Egy átlagos de szép és tiszta panel lakást képzeljünk el. A célnak teljesen megfelel, ahogy beléptem szemben az egyik mellette a másik szoba. Egyik zárva másikban pedig dolgozik úgymond talán a másik szobában lakik gondolom az privát.Fürdőszobáról annyit ,hogy zuhanyzós és tágas. Szép tisztaság mindenhol, szobában nagy és kényelmes ágy várt minket. Levetkőztem majd irány tisztálkodni. Tusfürdő ha jól emlékszem 3 darab volt jelenleg, szàjvíz is adott. Miután elkészültem vissza és anyaszült meztelenül mind a ketten. Tiszta álomvilágban képzeltem magam.
  • Lány külseje:

    Tia egy piros de áttetsző kis ruhában várt sajnos nem tudom pontosan a nevét de kilátszott a szép és formás test meg azok a cicik. Na jó itt már tudtam maradok és nagyon de nagyon jó lesz. Tényleg nagyon szép a teste, látszik, hogy foglalkozik vele, egy deka felesleg semmi. Cicik ilyen pont tenyérbe valók, egész nap csak nyomkodnám, masszíroznám. Arc is szép olyan kislányos nekem bejött.
  • Action:

    Lényegèben mindketten zavarban voltunk, de gyorsan oldottunk. Én úgy éreztem nála, hogy inkább én irányítsak oké semmi gond. Ágyra lefeküdtem majd szó nélkül elkezdett franciázni. Hát mit ne mondjak a szívem kiugrott úgy tudja, hogy kell. Pörgette a nyelvét a makk körül közben lágyan szopott is. Kb 2 perc után éreztem a mennyországot most léptem be a kapun. Nagyon fájt már a fogam a puncijára javasoltam húzzunk gumit amit gyorsan de szakszerűen meg is tett. Nem szóltam és ő sem milyen póz legyen egyszerűen csak magamra húztam és lassan beleült. Mondanom sem kell itt sem volt könnyű megállni, hogy ne durranjak. Olyan jó volt popsiját fogni, markolászni közben úgy adtam a szép és csodapuncijába ahogy én akartam, semmi nyafogás. Ciciket felváltva nyalogattam, szopkodtam ahogy csak bírtam. Volt egy igazi és hosszú barátnős csók is közben. Sajnos vagy nem, itt már durranom kellett próbáltam visszatartani de így szinte lehetetlen. Ilyen puncival, ilyen popsival, szájjal....Benne ült meg kicsit hagyott teljesen lenyugodni majd óvatosan kiszállt a nyeregből, takarítás majd pihenés, készülődés a következő menetre. Én csak feküdtem csendben néztem ki az ablakon, elmerültem, ő viszont lágyan csak cirogatta odalent. Tudja jól mit kell tenni és hogyan, ennek köszönhetően szépen újra is töltöttem, keményre állított. Nagyon csendes lány mondjuk nekem ez bejön. Azért én kezdeményeztem egy kis beszélgetést mégse legyen az a kínos csend. Amikor minden fontos dolgot átbeszéltünk egy kellemes masszázst felajánlott természetesen igent mondtam. Rákérdeztem, kezdjük-e a másik menetet, nem szólt semmit kislányosan bólogatott. Igennek vettem és ismét elkezdett franciázni, meg is lett hamar az eredmény. Gumi újra fel itt viszont megkérdeztem mi a kedvenc pozíciója annyit mondott sok van majd kutyusba mozgattam és már be is tettem. Megfogtam a vállait és úgy csináltuk viszont itt sem telt el sok idő, hatalmas élvezés itt a vége. Újra takarítás, fürdés majd fájó búcsú. Pont mikor bejöttem csak visszafelé.
  • Elszámolás:

    Se az elején se a végén nem említette vagy kérte, a végén tettem az ágy szélére. Más lányok már előre kérik vagy ami ritka szólnak a végén ő nem ilyen. Abszolút korrekt.
  • Összkép:

    Ahogy írtam Tia nagyon visszahúzódó lány, megadja mindenkinek a kezdő bizalmat. Csendes, ha én nem szólok akkor ő sem de nekem így a jó.Amit kiírt azt vállalja, szereti és élvezi én így láttam. Meg lehet vele beszélni bármit csak normálisan kell kérni persze ésszerű határokon belül. Nem rosszindulatú, maximálisan odaadó és kedves. Amikor odamész hozzá csak veled foglalkozik, ràd figyel. Időt nem nézi csak azt, te tényleg jól érezd magad. Arra készülni itt barátnő feeling van de nagyon!! Én tuti megyek még, ki nem hagynám.
Happy Massage