• Bögyös Bestia Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Külföldi barátommal folytattuk az elmúlt napok kocsmázásait és kalandozásait. Telefonon egyeztettük a ráérős Hirdetőket, és nekem Bögyös Ramónára esett a választás. Ramóna épp ráért, és nekem a telefonálást követően egy óra múlva sikerült a lakásán lennem.
  • Megközelítés:

    BKV-val érkeztem a Jászai Mari térre, onnan pedig egy tíz perces sétát követően sikerült megérkeznem a pontos címre. A pontos cím közel található a Víg Színházhoz, valamint a WestEnd plázához sincs túl messze. A környéken fizetős napközben a parkolás, és ahogy kutyafuttában megfigyeltem eléggé sok autó parkol, úgyhogy a BKV-vés és a gyalogos megközelítés abszolút jó választásnak tűnt.
  • Helyszín:

    Újlipótvárosi bérház, csendes nyugodt és kiegyensúlyozott környék emeleti lakása. A fürdőszoba tiszta és a célnak megfelelő, a tetthelyen kényelmes franciaágy és masszázspad is a rendelkezésre áll. Polgári lakás, eléggé tágas de abszolút diszkrét, én csak a Hirdető Hölggyel találkoztam. Más hirdető vagy vendég nem volt rajtunk kívül a lakásban.
  • Lány külseje:

    Itt a Beszámolókon nem aktív a Hölgy hirdetése, a másik, azaz a rosszabbik hirdetői oldalon viszont bőséges képek, sőt rövid videók is fel vannak töltve, amik jól visszatükrözik a Hölgy külsejét. Negyven pluszos Hirdető szőke hajjal és tüzes barna szemekkel. Rubensi alkat, gömbölyű formák, hatalmas cicik nagy udvarral, egy egész éjszakát betöltő hatalmas fenékkel. A külső vagány hozzáállással és pozitívan pro-aktív kezdeményezési hajlandósággal párosul.
  • Action:

    A kapukódot a helyszínen megkapva szaladok az emeleti lakás bejáratához, ahol Ramóna már dögös szerkóban vár rám. A lakásba bejutva egyeztetjük a részleteket, hogy pontosan mit is szeretnék. Ölelkezés, simogatás, apróbb csókok, gyors és pro-aktív ismerkedés történik egymás testével, majd Ramóna villám gyorsan segít engem megszabadulni a ruhadarabjaimtól. Kapok egy tiszta és méretes törülköző, és elkísér a fürdőszobába, ahol gyors tisztálkodással teljesen készen állok arra, hogy Ramóna abszolválja a kényeztetésemet. A tisztálkodást követően Ramóna már félmeztelenül vár engem, és nagyon kezdeményező módon feltekeri a pótmétert az izgatásomban, mind a csókjaival, mind a simogatásaival, mind pedig a verbális izgatásommal. Kettő perc sem telik el, amikor is azt veszem észre, hogy kőkemény férfiasságom hol Ramóna csodálatos mellei között liftezik hol pedig a szájában tűnik el tövig. Amíg a szájában vagyok, addig folyamatosan simogat, amíg pedig a mellei között csúszkál a velem egykorú, addig pedig csábító nézésével, és pornós feelingű verbális izgatásommal eléri, hogy a csúcs közelében legyek. A végem a szájában ér utol, olyan finoman, de olyan hatékonyan, hogy szinte úgy érzem, hogy mint egy citromot kifacsartak.
  • Elszámolás:

    A beteljesülésemet követően, az öltözést megelőzően utólag. A csokor mérete igen kedvező, még a rövid programhoz mérten is.
  • Összkép:

    Abszolút kezdeményező Hirdető, aki a gyors program ellenére, nagyon alapos és jó elbánásban részesített. Ha hosszabb együttlétre is felkeresem a jövőben, akkor a nyelves popókényeztetését és a prosztata masszázsát is ki fogom próbálni, amelyeket most idő hiányában nem sikerült.
Happy Massage