• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, szólt hogy most csak házhoz jövős lehetőség van és mivel ez érdekes újdonságnak tűnt, hát gondoltam, próbáljuk ki. Régi ismerősök vagyunk már, még ha nem is gyakran találkozunk, így elküldtem neki a címem SMS-ben és aznap reggel még visszajeleztem, hogy várom.
    A kiírt időben könnyű volt elérni, mint mindig.
  • Megközelítés:

    Mivel nálam volt a helyszín, ezzel nem nagyon untatnálak titeket, szerintem jó helyen van, de neki sajnos sokat kellett utaznia. Kedves volt, mert írt egy SMS-t, hogy a forgalom miatt lehet, hogy 10 percet késik, de végül majdnem pont időben érkezett.
  • Helyszín:

    Mivel nálam volt a randi, így igyekeztem előkészülni és rendet és tisztaságot teremteni. Érdekes volt "szolgáltatói" szemmel tekinteni a saját kéglimre, ezek után valószínűleg még jobban fogom értékelni azokat a helyeket, ahol tip-top minden.
    Megérkezés után még gyorsan és alaposan lezuhanyzott, raktam ki neki törölközőt és szájvizet is, szóval minden úgy ment mint szokott, csak fordítottak voltak a szerepek.
  • Lány külseje:

    Eddig nem láttam még "civil" ruhában ALICE-t, többnyire az ikonikus fekete kötött egyberuhájában vagy a lenge nyári fogadóruhájában láttam.
    Most is hasonló stílusban érkezett (én bahia-lánynak hívom a stílust): könnyű nyári nadrág indiai stílusban és mintákkal, egy narancsszínű(?) top és keresztben egy övtáska, valamint az elmaradhatatlan új sérülések. Aktív életet él, szóval mindig történik vele egy kis baleset, de szerintem ettől csak természetesebb.
    Korábbi találkozásunkhoz képest karcsúbb és feszesebb lett, pedig eddig se volt egy vastag lány, de most se poci, se semmi és a feneke is őrületesen kerek és feszes lett, nagyon sokat markolásztam akaratlanul is a saját szórakoztatásomra.
  • Action:

    Egy órát marad nálam, ennek a kisebbik felében beszélgettünk egy jót - most ehhez volt kedvem - a másikban meg egy barátnős hancúr volt a program.
    Az egész randinak kicsit olyan hangulata volt, mikor egy régi ismerős vagy kolléganő feljön hozzád ebédszünetben és úgy alakulnak a dolgok, hogy dugtok egy jót. A fürdőből már meztelenül jöttünk ki, némi csókolózás után egész jól belendültünk, simogattam ahol értem, tényleg nehéz volt betelni a testével. Szerencsémre úgy tűnt, ő is élvezi a rám gyakorolt hatást, úgyhogy mindig úgy fordult és tartotta magát, hogy szabadon hozzáférjek.

    Egy rövid idő múlva az ágyon találtuk magunkat, ahol ő kényelmesen elhelyezkedett a párnahalmon (szállodáktól ellesett módon piramis-alakban raktam le őket az ilyen esetek miatt), én pedig fentről lefelé haladva végigcsókoltam mindenhol izmos testét. Ő kellemesen dorombolt és nyögött a számára megfelelő helyeken, simogatott ahol ért és igyekezett néha kézbe is kaparintani engem, de ennek még most nem jött el az ideje.
    Számomra mindig ünnep, ha ALICE puncijával foglalkozhatom, így amikor odaértem az öléhez, körbepuszilgattam és csak nagyon finoman, lassan tértem a lényegre - ezúttal is bikavadító volt az illata és hamar harmatos rózsaként nyílt ki - de én saját kontómra élvezkedni akartam kicsit. Aranyos volt, mert hagyta hogy kiszórakozzam magam és csak néha sóhajtott egyet, mikor a megfelelő helyen elég sokáig időztem ahhoz, hogy ő is élvezni kezdje.

    A visszajelzéseire figyelve nagyon hamar eljutottunk oda, hogy ütemesen és ritmusosan elkezdtek összehúzódni az izmai, picit izgett-mozgott, hogy jó helyen érjem el és hallhatóan élvezni kezdte az együttlétet - sajnos lefojtotta kicsit a hangját, hogy ne okozzon kellemetlen kérdéseket később a szomszédságban. Amikor már túl sok volt az inger, gyorsan felült és kis szünetet kért.
    Gyorsan hátamra fordított és oldalról támadva szinte azonnal eltüntetett a szájában. Fantasztikus érzés, ahogy kérdés nélkül úgy alakítja a programot, hogy a maximális élvezetet nyújtsa nekem - most pl. azonnal a kezem ügyébe helyezte a popsiját (tudta, hogy nagyon tetszik), a cicijét a combomhoz nyomta hogy a bimbója finoman "karcolgassa" a bőrt és közben torokhangokat adva mélytorkozott. Imádom, úgy ahogy van!
    Egy kis időnyerés miatt csókcsatát kezdeményeztem, aztán megbeszéltük, hogy én állva folytatom. Ő torokra vett, aztán kicsit kihúzta és szemkontaktust tartva a nyelvéhez csapkodta a farkam, majd újra eltűntetett. Ezt váltogattuk, amíg kérésemnek megfelelően eljött a végjáték: mélyen a szemembe nézve, nyelvét kinyújtva a piercingjével izgatta a makkom, majd mikor elélveztem még egy picit játszadozott velem és nagyon szépen levezette az egész együttlétet.

    Élvezés után én csak lerogytam a párnák közé, ő gyorsan kiszaladt egy tusolásra (2 perc talán, de mentem utána én is), majd összebújtunk és beszélgettünk egy kicsit személyes dolgokról. Annyira belemerültünk, hogy el is felejtettem átadni a neki szánt plusz ajándékot.
    Na, majd legközelebb!
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, ami az adatlapján van, azt mind vállalja és nincs szájhúzás meg rejtett szándék.
    A tiszteletdíja most kicsit magasabb lett, erről nagyon korrekten szólt előre a telefonban és nem is esett róla szó. Bár belépéskor már ki volt készítve neki jól látható helyre, a randi végéig ott maradt, én raktam oda jelzésértékűen a ruhái mellé.
  • Összkép:

    ALICE az egyik istennőm, talán ez lesz a 250. beszámolója, így nehéz róla újat mondani. Okkal állócsillag ő a beszamolok.com-on szerintem.
Happy Massage